sveikas. es sodien piedzivoju smagu, bet sava zina pozitivu un pamacosu atklasmi.
biju 3 dienas dzivojusi kaa pec gramatas. Visu edu kaa man aprekinats(kcal, ob, oh, fat).
Bet sodien del ta, ka sakas mr, piedzivoju kartejo rijamo. Centos loti skatities ko bazu mute, bet sajas dienas ir sajuta, ka ari pratins aizgajis pastaigaties. Garso viss, gribas visu, neiedomajamakas kombinacijas un saata sajutas nav. Bet dariju ka ieprieks, visu apesto pierakstiju un visu apesto aprekinaju. Un man bija konkreets soks. Pat par spiti tam, ka loti centos skatities ko apedu, tiku apedusi vairak ka 300 g OH, vairak ka 100 g fat un vairakka 150 g OB, viss kopaa ap 1700 kcal (giibiens). kas tad butu bijis ja neskatitos. Un te sakas atklasme. Agrak neskatijos tacu un edu tiesi taa. Nav brinums, ka 2 gadu laiku mans svars lenam uzauga.
Man laikam sis bija vajadzigs lai es atjegtos pavisam.
Paldies dievam man smadzenes atrofejas tikai pirmajaa mr diena, rit ar jaunu svaru busu uz stripas. Vispar kops visu skaitu, es jutos tik labi. Vienu ieveroju, man vairs ta nepampst pirksti.