Lapas, kurās skatos:
watchseries.com
btvguide.com
tv-links.com
Seriāli:
The O.C.
Sex and the city,
greys anatomy,
desperate housewives,
friends,
2 broke girls,
new girl,
that70's show,
two and a half men (9un 10 sezona),
go on,
happy endings,
how i met your mother,
modern family
Kā man patīk šitie 100% apgalvojumi :D Pirmo reizi dzirdu, ka man nav humorizjūtas. Nu neliekas MAN tas seriāls smieklīgs, nu neliekas un viss..Smieklīgs, piemēram, ir Friends u.c. Gaumes lieta!
Skatos: Vampire Diaries, Suits, Game of Thrones, New Girl, Supernatural, 6 feet under, PLL, Lying game, 90210, Two and a half men, secret circle, beauty and the beast.
Īpaši iesaku: Blue Mountain State, New Girl, Suits
Avārija man personīgi arī New girl nepatīk, bet ar manu humora izjūtu viss ir kārtībā. :D Ir daudzi citi labāki seriāli. Bet katram gaume sava. Mans visu laiku mīļākais seriāls ir Dr. House un arī Friends var skatīties vairākkārt :)
Es reizem labprat paskatos retro serialus. Kadreiz tik loti nevareju ciest Poirot, bet tagad tirli labi patik. Apbrinoju cik ilgi sis serials tiek turpinats uznemt- no 1989 gada lidz pat 2013! http://seasonvar.ru/serial-1650-Puaro-1-season.html
nezinu kurā sērijā esi, bet sākums man arī likās so so.. gribēju mest pie malas skatīšanos, taču laikam no 5 vai 6 epizodes ir jauns uznāciens, visi notikumi krustu šķēršu ... ļoti labs.
Vēl skatos House of Cards, ļoti labs seriāls. Gaidu 2 sezonu.