Tā, nu tikai nevajag. Gribu censties paklusēt, bet diskusijas nosaukums pārāk provocējošs. Man ir 21 gads un pašai savs uzņēmums, papildus vēl divas darba vietas un neskaitāmas citas nodarbes. Paspēju gan vadīt uzņēmumu, gan kontrolēt darbiniekus, gan..jā, pat cosmo forumā pakomentēt. CILVĒKS VAR VISU, ja vien to patiesi vēlas- tas ir mans moto, no kura vados. Negribu atkārtoties vēlreiz ar savu stāstu šajā forumā, bet nebija man ne bagāta vīrieša, ne vecāku, ne sakaru. Tagad pati sevi pilnvērtīgi varu uzturēt, patiesībā jau no 15 gadiem spēju īrēt pastāvīgi dzīvokli utml. Ok, par sevi vairs negribu. Argumentēju Tev ar piemēriem. Piedod, bet Latvijā ir ļoti slikta izglītības apmācības tendence- iemācīt ģeogrāfiju, vēstures notikumus, izlasīt "Mērnieku laikus", BET JAUNIEŠIEM SKOLĀS nemāca domāt loģiski, neaudzina ģimenēs visās pastāvību (piedod, lūdzu, tās, uz kurām šis neattiecas, jo zinu, ka šajā forumā ir daudz brīnišķīgas meitenes), neizskaidro darba tirgus pamatlietas- kā jāraksta CV, ko nozīmē nobastot skolu, bet ko dzīvē nozīmēs nokavēt darbu; kā var runāt ar mammu, bet kā nedrīkstēs runāt ar darba devēju.
Esmu novadījusi noteikti virs 500 darba intervijām, devusi prakses iespējas neskaitāmiem jauniešiem, bet, man pašai par brīnumu, izglītības līmenis ir spēlējis mazu lomu. ATTTIEKSME no jaunieša puses- izšķirošo!!