Nesaskatīt problēmu, kur tās nav? Tas, ka meitenei bija labas attiecības ar radiniekiem, bet puisis (ja pareizi sapratu) visu sačakarēja un tagad viņai ir sliktas attiecības ar radiniekiem dēļ viņa, nav problēma?
notika shit
Vai arī biju reiz viena pati radu saietā, tur bija svešs puisis un brālēns viņu mudināja man piesist kanti un smejoties, ka šis moš labāks būs.
Šeit atkal ir tā, ka tiešām viens otru nesapratīs tie cilvēki, kuriem ar ģimeni attiecības ļoti tuvas, un tie, kuriem galīgi nav tuvas.
Šeit atkal ir tā, ka tiešām viens otru nesapratīs tie cilvēki, kuriem ar ģimeni attiecības ļoti tuvas, un tie, kuriem galīgi nav tuvas. Ja mans puisis būtu kaut ko sačakarējis galīgi, es uz viņu dusmotos, kamēr viņs neatvainotos manai ģimenei un nemēģinātu nogludināt situāciju - tie ir mani radinieki, kuros plūst manas asinis, kuri ir man ļoti tuvi (liela daļa gandrīz tikptat tuvi kā mamma un tētis) un mans draugos viņus apčakarē un tad viņam vienalga? nē, to es gan tā neatstātu - kamēr man pašai nav savas ģimenes (kamēr draugs ir tikai draugs, nevis vīrs un kamēr nav bērnu) mana ģimene ir tā, kurā es esmu uzaugsi un to arī es aizstāvētu. Bet par tiem komentāriem piekrītu Pievakare - pilnīgi nevietā.
Šeit atkal ir tā, ka tiešām viens otru nesapratīs tie cilvēki, kuriem ar ģimeni attiecības ļoti tuvas, un tie, kuriem galīgi nav tuvas. Ja mans puisis būtu kaut ko sačakarējis galīgi, es uz viņu dusmotos, kamēr viņs neatvainotos manai ģimenei un nemēģinātu nogludināt situāciju
Konflikts ar vīrieškārtas radiem ir pa darījumu tēmu. Manējais tā teikt uzmeta viņus, protams, ne speciāli, bet gāja pāri visas krīzes, pašam bija nopietnas problēmas ar darbu, biznesu, gāja pilnīgs trakonams, līdz ar to neizdarīja, ko vajadzēja, ievārīja ziepes.
Bet viņš neko nedarīs tā labā, jo viņš vienkārši nesaskata te problēmu, viņam viss ir kārtībā, viņš neprot iejusties otra ādā.
gan viņi ar vīru parunājās, gan abu pušu vecāki necentās izraisīt strīdu lielāku ar komentāriem par otrām pusēm ("moš atradīsi labāku" utt.).