Man ir 24 gadi, dzīvoju ar draugu mammas dzīvoklī. Šobrīd taisamies iet dzīvot atsevišķi īrētajā dzīvoklī, bet mamma vnk nesaprot, kādēļ tas ir jādara, kādēļ lieki jāizmet nauda, ja var dzīvot pie viņas! Es vnk nespēju vairs izturēt dzīvošanu zem viņas jumta, pārāk daudzās lietās mūsu viedokļi nesakrīt, sanāk bieži strīdi un man tas viss ir apnicis! :( Mamma to visu lieliski zina, bet neparko negrib, lai eju projām... Es protams saprotu, ka uz to dzīvokli aizies liela daļa algas, bet mēs tomēr esam 2 un gan jau ka tiksim galā, jā, visticamāk neko nevarēsim iekrāt, bet es uzskatu, ka 24 gados tomēr jādzīvo atsevišķi! Cik tad var dzīvot ar vecākiem, es pat draugus nevaru uzaicināt pie sevis, jo mammai nepatīk, kad dzīvoklī ir sveši cilvēki! :( Tiešām tas viss ir apnicis un tas, ka mamma mani nesaprot, vnk apbēdina.... Jo viņa pati aizgāja prom no saviem vecākiem 18 gadu vecumā, tad kāpēc es 24 gados nevaru aiziet prom?! Man šķiet, ka ja aiziešu, tad mamma ar mani vairs nerunās... vismaz tagad izskatās, ka tā aiziešana būs liels skandāls!
Es pat nezinu ko vēlos no jums... vnk vajadzēja to visu uzrakstīt...Tāpat jau iesim projām, tas ir tikai laika jautājums, bet žēl, ka mamma nesaprot un neciena manas jūtas!