Dermatologs

Reitings 120
Reģ: 29.01.2009
Sveikas!
Ieteiksiet labu dermatologu Rīgā? Vēlos, lai man noskaidro kas sejai par vainu :D
25.06.2013 13:31 |

10 gadi
Reitings 2587
Reģ: 07.03.2011
Nez, ārsta nosūtījums der tikai pie tiem, ar kuriem ģimenes ārstam ir līgums, nedomāju, ka pašas varēsiet izvēlēties, turklāt vēl privāto klīniku.

Īstenībā tas nav normāli, ka tik krasi atšķiras speciālistu viedokļi, nu neesam mēs dakteres, lai tik smalki izvērtētu, kas mums kaitē un kas palīdz. Man arī ar ādu bija/reizēm joprojām ir diezgan problēmiņas, aizgāju pie dermatologa, protams, smērītes, kopšanas līdzekļi jeb cīņa ar sekām (kas nevienā brīdī nav palīdzējis). Aizeju pie kosmetologa, uzreiz piedāvā ķīmiskos pīlingus utt. Pēc tam aizgāju uz vienu no VC4 filiālēm, uzreiz teica, ka nekādā gadījumā nekādus pīlingus, smēres arī nelīdzēs, izanalizēja manu dzīvesvietu, ieteica dažādus padomus, kā uzlabot "iekšas" un līdz ar to arī seju. Kopā ar dažiem kopšanas līdzekļiem samaksāju pie 80 latiem, bet nenožēloju, bija to vērts, jo gadiem man to nevarēja pateikt citi "speciālisti".
25.06.2013 14:27 |

Reitings 1714
Reģ: 15.08.2012
Nu janvārī VC4, piemēram, pie neirologa varēja tikt arī par valsts naudu, taču tikai pie konkrēta speciālista nevis pie jebkura pēc izvēles. Un pierakstu varēja dabūt tikai pēc dažiem mēnešiem, kamēr par maksu - bez maz vai tūlīt.
25.06.2013 14:33 |

Reitings 120
Njā, 30 Ls nedaudz par daudz.. Tagad izvēlēšos laikam starp Astrīdu Našenieci Stradiņos un Lieni Matuzeli Juglas med.centrā..
25.06.2013 14:44 |

10 gadi
Reitings 638
Reģ: 27.06.2012
Derjabo LOC
25.06.2013 14:49 |

Reitings 1352
Reģ: 10.08.2012
VC 4 iesaku, Skanstes ielā.
25.06.2013 17:46 |

Reitings 616
Reģ: 01.12.2012
Dr. Ābelīte Lāzerplastikas klīnikā ir fantastiska! Ārstējos pie viņas 10 mēnešus un lai arī privātā klīnika, tomēr par vizītēm, kurās veica tikai apskati, nekad naudu neņēma :)
25.06.2013 17:49 |

Reitings 82
Reģ: 28.06.2013
Dr. Laima Valaine- tikai to labāko varu teikt, pieņem gan Stradiņos, gan 4. Dimensijā, ātri iespējams tikt uz vizīti.
04.07.2013 02:02 |

Reitings 1571
Es tomēr aizstāvēšu Dr. Roznieci. Lai arī tas nebija nekāds -uci puci- apmeklējums, bet viņa izskatīja visas manas problēmas ( es gāju gan ar sliktu sejas un muguras ādas stāvokli, gan dzimumzīmes pārbaudīt). Izstāstīja, kas varētu būt pie vainas ādas problēmām (mazliet aizdomīgi likās, ka no viena acu uzmetiena pateica, bet jau iepriekš par to šeit pat no cosmo meitenēm biju lasījusi, ka viņa tā darot), apskatīja, noskenēja un saglabāja programmā dzimumzīmes. Pastāstīja, kas, kad, kā un kāpēc būtu jālikvidē. Uzrakstīja ādas kopšanas programmu, turklāt ieteica ne tos dārgākos līdzekļus, bet pat noteica, ka var ņemt tādu un šitādu lētāku, jo sastāvs esot tāds pats, kā dārgajiem. Parunājām par to, ko biju lietojusi pirms tam. Ieteica kosmetoloģiskās procedūras, kas būtu jāveic. Ieteica savu kosmetoloģi, ar kuru arī esmu ļoti apmierināta un kurai arī ir labas atsauksmes par dakteri. Turklāt viņas izrakstītie līdzekļi un vitamīnu komplekss uzlaboja ādas stāvokli nedēļas laikā. Iedeva savu mobilā numuru, lai varu zvanīt, ja no līdzekļiem rodas kādas neparedzētas reakcijas (lai arī izskaidroja, ka tā tas varot būt). Ieteica, kur var nopirkt līdzekļus. Atsaucīgi pakonsultēja arī pa telefonu. Kopumā esmu ļooooti apmierināta, āda tik laba nav bijusi sen.
Tas bija aprīlī. Varbūt tagad vasarā viņai saspringts laiks? Man ir sarunāts sazvanīties un atnākt pārbaudīties augustā. Un ceru, ka pierunāšu draugu aiziet pie viņas pārbaudīties.
Katram jau jāatrod savs ārsts, un ja viens nepalīdz, tad jāmeklē cits. Bet paldies womankind un priori, kuru ieteikumu dēļ es aizgāju pie Roznieces. Tiešām nebiju domājusi, ka manai ādai ir lemts labi izskatīties.
04.07.2013 02:50 |

Reitings 13903
Reģ: 18.02.2010
sophie, precīzi tāda bija arī mana pieredze (tikai problēmiņas citas). Arī ātrā, precīzā diagnozes noteikšana, variācijas līdzekļiem dažādās cenu kategorijās, telefonnumurs, laba konsultācija pa telefonu. Un es pēc priori ieteikuma pie viņas aizgāju.
04.07.2013 09:04 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits