Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

attiecibas,vai brivibu?

Reitings 48
Reģ: 05.05.2013
nenosauksu so savu problemu isti par problemu, bet-lieta tada, ka pirms diviem gadiem izskiros un nolemu vairs nesakt nekadas jaunas attiecibas, padzivot kadu laiku sev, bet problema tada ka es pie ta pieradu un tagad es ne par kadu cenu nevaru pieslegties attiecibu veidosanai,negribu pazaudet savu brivibu. briziem ir ta ka lidz kaklam jau apnicis but vienai, nevaru izskaidrot kapec, bet es vairs nevaru but attiecibaas. tikko saaku ar kadu satikties, no sakuma ok, smuks calis, pec divam trim tiksanas reizem es jau taja cali esmu atradusi tik daudz defektus ka nolemju mest mieru ar vinju un vnk atsuju.un ta ar visiem....ta jau itka jutos ideali, ka esmu viena,bet gadi iet uz prieksu man jau 24. mani sabiedeja mana teva vardi,ja es ta turpinasu paliksu visu muzu viena un to es negribu.es gribu attiecibas un visu parejo, bet es negribu pazaudet savu brivibu.ka lai to visu apvieno? ka lai atrod tadu kam nav defektu manas acis un ar kuru es nepazaudetu savu brivibu,man jau skiet ka es tiesam visu muzu meklesu vai ari labak izveleties vieglako celju,but vienai.
21.06.2013 18:11 |

Reitings 901
Reģ: 25.03.2013
Attiecības uzreiz jau nenozīmē, ka tev tiks atņemta brīvība :) vnk atslabsti un varbūt tev tas īstais pats uzskries virsū, turklāt piedāvās gan attiecības, gan brīvību ;)
21.06.2013 18:18 |

Reitings 901
Reģ: 25.03.2013
Jā, aizmirsu!

Ko tu šajā situācijā saproti ar vārdu: brīvība?
Eju kad gribu, nāku kad gribu, daru ko gribu utt?

Nedomāju, ka tur sanāks brīvība no kkā līdzīga, jo viņš cienīs tevi attiecīgi sniegs tev tādu brīvību un tev jāsaprot, ka attiecības nozīmē arī kādu mazuminu atbildības un līdzdalības ar no tavas puses. Varbūt vajag mazliet ierobežot savu brīvību... ;) veiksmi tev!
21.06.2013 18:25 |

Reitings 48
tur jau ta lieta ,,, es neko sava dzive negribu ierobezot!!!!!!
gribu gasties ka tanks uz prieksu, but visur vienlaicigi!
22.06.2013 14:34 |

Reitings 2133
Reģ: 09.05.2011
Kad nāks īstais,Tu sev neuzdosi jautājumus,tad Tu ļausies. :) Ir tāds teicien,ka kam jānotiek,tas notiks.Neņem tēti galvā! :) Un mož pamēģini ar to puisi tomēr vel satikties. :)
22.06.2013 14:40 |

Reitings 48
ne, es nekad nesatiekos ar tiem ar kuriem jau esmu kadreiz dzive tikusies, ja jau vienreiz nebija labs,,, tad jau otreiz nebus labaks!
22.06.2013 14:43 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
tad, kad satiksi savu ĪSTO viņa defekti vairs nebūs defekti un viņu iemīlēsi tieši dēļ tie trūkumiem (es nerunāju par alkoholiķiem, narkomāniem vai tml.). un katram pienāk savs laiks. ja mani ilgi senči šitā grauzta, es neizturētu un kko pateiktu, kā, piemēram, tu ar to puisi dzīvosi kopā un audzināsi mūsu bērnus? ja nē, tad labāk nesakiet man tā. nepiespied sevi attiecībās un ļauj visam plūst savu gaitu. man arī bija viens tāds brīdis pāris gadu garumā, kad kaitināja gandrīz visas īpašības, kuras citi neuzskatītu par tik svarīgām.
tad, kad tu satiksi tādu cilvēku, tad arī aizmirsīsi par to, ka - "iešu, kad gribu, nākšu, kad gribu utt". Tu negribēsi vairs nekur tā skriet un iet viena pati. protams, nevajag aizmirst sevi un normālām vēlmēm.
25.06.2013 12:03 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits