Spēcīgas sievietes

Reitings 43
Reģ: 13.06.2013
Sveikas meitenes,
šodien aizdomājos par visu un neko,beigās neviļus radās jautājums - vai jūs sevi uzskatāt par spēcīgām sievietēm?
Es sevi noteikti pieskaitu pie tādām,jo lielākoties sanāk būt pašai par sevi,līdz ar to nemaz nevaru atļauties tāda nebūt.
Vai jums attiecībās ar mīļoto cilvēku tas ko maina - t.i. džeki nenobīstās,ja blakus ir sieviete ar krampi un mugurkaulu?
Varbūt komentārs ne īsti vietā,bet man ,it īpaši pēdējā laikā,reāli tracina sievietes,kas no sevis iedomājas nez kādas lēdijas ar lakotiem nadziņiem; Tādas,kas uzskata,ka atliek vien pablisināties un visu visi izdarīs viņu vietā,it īpaši attiecībās.
Eh,še nu būs kāda diskusija arī no manas puses :D
20.06.2013 20:57 |

Reitings 3031
Reģ: 09.09.2012
99% no bagātniekiem ne sūda nekad nav izgudrojuši. lielākoties nozaguši citu izgudrojumus un tas ir parazīts

Bagatakie no bagatakajiem savu naudu nopelna ar auglu procentiem uz mazak bagato un nabago rekina. Bet nevis bagatnieki ir maitas bet tauta ir dumja, lai saprastu problemu kas slepjas zem bagatibu koncentresanas saura cilveku loka rokas auglu naudas rezultata. Un ja tauta nezin un negrib saprst, nav politiska pamata naudas reformai un bagatie turpina audzet savu bagatibu uz paarejo rekina periodiski mainot apgroziba esoso naudas daudzumu.
Bet tads vidusmera bagatniecins parasti jau nav nekads parazitetajs.
22.06.2013 15:23 |

Reitings 308
Reģ: 01.07.2010
Ja vēlies vīrišķīgu vīrieti, jābūt sievišķīgai sievietei. Visi tie teksti par nepiekāpšanos vīrietim, visa darīšanu pašai... ok, bet nevajag brīnīties, ja nāksies attapties ar vāju un gļēvu vīrieti blakus. Spēcīgās sievietes nedabū vēl stiprākos vīriešus, nu negrib vīrieši tadu pašu vīrieti blakus, ar kuru būs jācīnās.
22.06.2013 16:28 |

10 gadi
Reitings 1582
Reģ: 22.03.2013
es sev apsoliju vinjam pieradit ka es ljoti labi protu but patstaviga un neatkariga,2 gadus atpakal es saaku dzivi no jauna, no pilnigas nulles,nepienjemot nekadu palidzibu no malas un tagad es uz vinju varu skatities no augsas iesplaut vinjam acis un pateikt ka vinjs ir pilniga lupata kas dzive nekad neko nesasniegs.

Vai esi pārliecināta, ka bija vērts tērēt tam šos divus gadus?
22.06.2013 16:58 |

10 gadi
Reitings 1582
Bagatakie no bagatakajiem savu naudu nopelna ar auglu procentiem uz mazak bagato un nabago rekina. Bet nevis bagatnieki ir maitas bet tauta ir dumja, lai saprastu problemu kas slepjas zem bagatibu koncentresanas saura cilveku loka rokas auglu naudas rezultata. Un ja tauta nezin un negrib saprst, nav politiska pamata naudas reformai un bagatie turpina audzet savu bagatibu uz paarejo rekina periodiski mainot apgroziba esoso naudas daudzumu.

Tieši tā.
22.06.2013 17:00 |

Reitings 474
Reģ: 13.05.2013

parazitēt var arī nabags, bet parazitēs uz neliela skaita cilvēku. reāli jau lielākā daļa uzņēmēju ir parazīti
22.06.2013 17:02 |

10 gadi
Reitings 1582
Esmu ļoti vāja, gan fiziski, gan emocionāli (nejaukt ar sievišķību), taču ikdienā nevaru atļauties tāda būt, tāpēc uzlieku savu dzelzsbetona sejas izteiksmi, bet vakarā aiz slēgtām durvīm laižu visu vaļā, raudot gaužas asaras. Pat attiecībās ar vīriešiem nespēju šo masku noņemt, jo manas ģimenes piemērs iemācījis, ka nedrīkst vīriešiem izrādīt savu vājumu, piemēram, atklāt jūtas, viņu klātbūtnē raudāt vai citas sieviesu viltības, vājumus. Mana mūža mīlestība tā arī neuzzināja, cik ļoti svarīgs man bija.

Izrādīt vājumu drīkst, tikai ļoti labi jāpazīst cilvēks. Tas nāk ar laiku. Mazāk par gadu - neder. Ideāli 3-4 gadi :-)
22.06.2013 17:04 |

Reitings 474
sabiedrības elite ir tā kurai piemīt visvairāk visaugstāk sabiedrībā vērtētās īpašības. mūsdienās tā ir spēja parazitēt.
22.06.2013 17:05 |

10 gadi
Reitings 1582
Klausies, salaveci! Kas Tu esi par cilvēku? Īss rezumē par lietām visās diskusijās, kuras esi iekomentējis. Tātad:
1. Tu uzskati, ka vīrietim ir labi jāizskatās, t.i., - jābūt ar vēnām uz muskuļiem, kāds - ticu - arī esi.
2. Tai pat laikā uzskati, ka sievietei Tevi jāuztura, t. i., - Tava funkcija attiecībās ir tikai (?) labi izskatīties.
3. Uzskati, ka sievietes veido attiecības tikai, lai pasūktu no vīriešiem naudu. Kā cilvēki vīrieši viņas vispār neinteresē (?).
4. Tev nepatīk apaļās, neizskatīgās, garās, utt., t.i., - uzskati, ka, ja viņa nav skaistule, Tevi un citus viņa nav pelnījusi (?).
5. Ar uzņēmējdarbību Tu nekad nenodarbosies, jo uzņēmējus uzskati par parazītiem.
6. Kas vēl? Pārējo jau esmu aizmirsis.
Klausies, ar ko Tu savā dzīves uztverē atšķiries no tām bārbijām, kuras Tev tik ļoti nepatīk? To biš - galvenais ir labi izskatīties, lai citi par to maksā?
22.06.2013 17:16 |

Reitings 474
es neizskatos labi, es gribētu labi izskatīties un salaist ar bagātu. bet tā nav, man ir jāpelna izstika sev pašam, bet nav daudz, tādēļ negribās tērēt to kādai. es nemaz netēmēju uz skaistulēm, tās ir ārpus manas līgas.
22.06.2013 17:20 |

Reitings 2133
Reģ: 09.05.2011
Paldies,Melns!Mums te vismaz viens čalis ir,kas noliek troļļus! :)
22.06.2013 17:20 |

10 gadi
Reitings 1582
es neizskatos labi, es gribētu labi izskatīties un salaist ar bagātu. bet tā nav, man ir jāpelna izstika sev pašam, bet nav daudz, tādēļ negribās tērēt to kādai. es nemaz netēmēju uz skaistulēm, tās ir ārpus manas līgas.

Salaveci, kā domā, kurš šāda tipa attiecībās būs lauva un kurš - antilope? Bagāta sieviete un Tu, kurš nopelna tik nedaudz?
22.06.2013 17:27 |

Reitings 474
tas nebija domāts lauva un antilope bet lauvu tēviņš un mātīte. lauvām mātītes gādā barību
22.06.2013 17:32 |

Reitings 11698
Reģ: 29.11.2012
Melns- ar taam antilopeem bija aizraavies cumshot. Shitas ir tas lauva,kas kasa olas un nesmuki izskataas.
22.06.2013 17:34 |

10 gadi
Reitings 1582
Melns- ar taam antilopeem bija aizraavies cumshot. Shitas ir tas lauva,kas kasa olas un nesmuki izskataas.

Atvainojos, atvainojos, salaveci!
Salaveci, nu Tu taču noteikti esi foršs čoms! Nu, priekš kam mērkaķojies? Labāk palasi forumu, paskaties tēmas, kurās meitenes sūdzas par vientulību, un uzaicini kādu no viņām privāti uz tikšanos. Zinu, ka daudzas savā uzvedībā sākumā ir kā kaķenes (piedodiet par salīdzinājumu!) pavasarī - šņāc un skrāpējas, bet pēc tam viss var būt citādi
22.06.2013 17:40 |

10 gadi
Reitings 1582
... teksts laikam iznāca kā no tāda naiva antiņa :-)
22.06.2013 17:42 |

Reitings 11698
Reģ: 29.11.2012
Labāk palasi forumu, paskaties tēmas, kurās meitenes sūdzas par vientulību, un uzaicini kādu no viņām privāti uz tikšanos.

vispirms gan nomaini niku.
22.06.2013 17:49 |

Reitings 1761
Reģ: 29.01.2009
Jā, uzskatu sevi par pietiekami spēcīgu.
Man liekas, ka problēma nav tajā, ka sieviete nevarētu būt spēcīga- var un vajag, bet tajā pašā laikā ir jāiemācās mīlēt būt sievietei. Sava dzimuma apziņa emocionālā un seksuālā nozīmē. Tam nav nekāda sakara ar drēbēm, nagiem, burku vāciņiem vai varēšanu/ nevarēšanu nomainīt mašīnai riepu.
Sievietes, kuras izstaro to, ka mīl savu esību, ļoti pievelk vīriešus. Un tas, ko viņa var vai nevar paliks otrajā plānā.
22.06.2013 17:52 |

Reitings 108
Reģ: 10.09.2012
Man skiet, ka lielaka dala parspile sakot, ka ir stipras sievietes. Reali es tik reti dzive esmu redzejusi kadu sievieti(un ari virieti, starpcitu), kuras prieksa cienpilni varetu noliekt galvu un teikt, ka es nekad nespetu izdarit to, ko tu esi spejusi. Un tie ari ir tie stiprie cilveki! Lielakoties parejie parspile savu panakumu iespaidigumu. Galu gala viss, ko jus darat ir tikai normali - pasas pienemat lemumus, pasas darat, pasas parstavat savu viedokli sabiedriba. Bet tas tacu nav nekas ipass - tikai normali pasai izlemt kada bus tava dzive.
22.06.2013 17:54 |

Reitings 11996
Reģ: 15.03.2013
Desiree, lielu daļu dzīves pārbaudījumu tu nemaz neredzi, lai varētu spriest - ir tas cilvēks stiprs vai nē. Bieži vien tā cīņa notiek tālu prom no svešo acīm...
22.06.2013 17:57 |

Reitings 108
Reģ: 10.09.2012
Tiesi otradi - parasti par tiem stiprajiem cilvekiem var spriest pec vinu darbiem vai neparastas pieredzes, pec ta, ka vini ir spejusi, ko vairak, ka ierasts mums redzet. Bet tur jau ta lieta, ka lielaka dala dazadus dzives paversienus uztver ka nez kadus dzives parbaudijumus. Visiem dzive ir problemas, gruta berniba, svakas finanses, daudzi sak no nulles un kaut ko sasniedz. Ta ir dzive. Prieks manis tur ar stiprumu nekada sakara. Ta ka nav ko te parspilet, jadzivo tik nost!
22.06.2013 18:16 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits