Labrīt! Esmu augšā un pamazām pošos uz lidostu, šodien Latvijā atgriežos, pietrūkst ļoti Latvijas un tagad būs jādomā, kur līgot. Kur jūs līgosiet? Ko vilksiet mugurā Līgosvētkos?
Meitenes, kad kokiem sāk zeltēt lapas septembra beigās vai tuvāk oktobra vidum ?
Atkarībā no attiecīgā gada rudens un gaisa temperatūras. Sāk dzeltēt jau septembrī, bet skaisto lapu laiks oktobri var arī izpalikt, ja gadās, ka apstākļi visas lapas uzreiz brūnas pataisa (tā pirms dažiem gadiem (neatceros konkrēti) bija.
Mums ar draugu bija daudz varianti kur svinēt Līgo svētkus. Beigās izvēlējāmies braukt uz drauga brāļa sievas laukiem. Mazo atstāsim Rīgā pie manas mammas, jo negribas vest autobusā līdzi. Un ko vilkšu, vēl neesmu izdomājusi. Gribu kaut ko ērtu, bet skaistu :)
Labriit :)
Pamodos ar drausmiigaam galvas saapeem,laikam lidmashiinu trokshnju deelj atkal. :(
Tagad jau juutos labi,taisos uz darbu,pazvaniija,lai braucu aatraak,ja varu..
Liigo svineesim pie mana teeta,bet taa kaa liis lietus,gan jau ,ka vilkshu dzinsas,kaadas botes un siltu jaku. ;)
Veel tikai jaanostraadaa 3 garas dienas un ''jaanji'' buus klaat.. :)
Esmu tikusi pie jauna telefona, tagad iesoļoju 21.gs. un saprotu, ka dažas fīčas ir foršas, bet vispār mani neinteresē lielākā daļa aplikāciju.. :D
Līgošu kaut kur Tukuma pusē, vēl īsti nav skaidrs, bet ir doma par Cinevillu. Un ļoti ceru, ka būs silts, foršs laiciņš, lai varu defilēt savos puķainajos maxi svārkos, ar 2 bizītēm un vainagu galvā. :)
Anne - nu man ar tās bizes tādas pašķidras sanāk, bet vainags nomaskē, jo vainagi man vienmēr ir riktīgi wild! :D
priori - Samsung Galaxy Ch@t ar touch un qwerty.. Cik nu pa nepilnu dienu var spriest, man patīk! :) Bet vēl tik sapazīstos ar visām fīčām, aplikācijām, utt.
Winterra, starp citu, ja nebūtu Tavas pārliecinošās rekomendācijas, es vēl tagad moš domātu, ko lai pērk! Kā jau teicu - tikai nepilna diena pagājusi un visas fīčas vēl neesmu novērtējusi, bet pagaidām man tiešām patīk! :) Tā kā - paldies par aģitāciju un pieprasi Samsungam prēmiju! :D :D
Es diezin vai nopīšu sev vainagu. Man patika, kad vecmamma man pina. 3 gadus (kopš viņas nav) vairs nav man bijis vainags. varbūt šogad saņemšos nopīt. Bet nezinu, kur lai rudzupuķes ņem, mūsu pusē ar tām ir švaki.