Es agrāk strādāju Zara.Ļoti nepatika.
Strādāju Spicē.Loti vajag krievu valodu,jo lielākā dala klientu ir krievu tautības un teikšu,ka diezgan daudz nekaunīgu cilvēku tur iepērkas (bet tā,protams,man muļķīga sagadīšanās bij).
Darbs gan zālē,gan noliktavā.
Darba intervijā jautāja,lai pastāstu par sevi (hobiji utt),nākotnes plāni,kādu algu vēlētos,kādi,manuprāt,ir darba pienākumi,kāds man ir pirmais iespaids ienākot veikalā,vai pati iepērkos tur,kas modē šobrīd aktuāls,valodas zināšanas (teicu,ka krievu val zinu labi :D samelojos un pēctam pašai bij grūti).
Man tur nepatika kolektīvs.Liels.Grūti bij iejusties,jo atrados mazajā zālē,ar pārējiem sanāca komunicēt ļoti maz.Bieži gadījās tā,ka iemeta strādāt citā zālē (tajā pašā veikalā protams).
No rītiem ir mazās sapulcites,kur katras nodaļas cilvēkam jāpastasta kaut kas par jauno preci.
Diezgan stingri tur bij.Paši darbinieki noliktava ēd saldējumu un ko tik vēl ne,nedod Dievs,kad es par to ieminējos,dabuju brāzienu. Tad vēl mani no noliktavas izsauca uz zāli,skaļāk nopūtos,pasmējos un kko pajokuju,kā rezultātā sapulce mani publiski pieminēja un teica,ka atļaujos iebilst vaditājai.Un man tas bij pārbaudes laiks.Man uz trīs mēn bij iedota gramatiņa,kur jaiemācas viss par audumiem,šo uznemumu utt.Atliku daļu uz trešo mēnesi,taču pēc tā sapulces jau nākamajā dienā man visu atprasija.Daudz nezināju,nolamāja ka suni,tas bij pēdējais piliens.
Es tiešām tur neiesaku iet,nezinu kā citās filiālēs.Bet atsauksmes ir looti daudz sliktas,palasi netā.