Man ir baigās dusmas, vnk nesaprotu dažus cilvēkus....!
Vakar uzzināju, ka māsīcas ģimene nevēlas iet uz manām kāzām, jo mums neesot labs kontakts - tas ir - mēs netiekamies ļoti bieži, un viņi īsti nezina, ko kāzās darīs, tur būs arī daudz nepazīstamu cilvēku un viņiem varbūt nebūs ērti... No manas puses tas "netiekamies bieži" izskatās tā, ka es māsīcai visu laiku zvanu, rakstu, bet viņa pēdējā brīdī atceļ tikšanos, tā ir bijis vairākas reizes... Ar viņas vecākiem mēs tiekamies svētkos, kā jau radiem pienākas, mums ir labas attiecības, nekad nav bijušas kaut kādas domstarpības, tāpēc nevaru saprast kas tās par runām no viņu puses par nenākšanu! :@ Pietam no mūsu puses būs vēl radinieki, kurus viņi ļoti labi pazīst un uztur kontaktu!
Un tā nenākšana uz kāzām mani ir ļoti aizvainojusi, gribēju māsīcu aicināt kā liecinieci, bet pēc tādām runām man vairs nav vēlmes redzēt nevienu no viņiem... :( Mani vecāki it kā vēlējās iet šodien un pierunāt to ģimenīti, lai tomēr nāk, bet es neuzskatu, ka tagad jāiet zemoties viņu priekšā...!
Pat nezinu vai te ir vajadzīgi kādi ieteikumi, jo es vnk šobrīd jūtos slikti.... :(