Nevēlas nākt uz kāzām!

Reitings 903
Reģ: 26.03.2009
Man ir baigās dusmas, vnk nesaprotu dažus cilvēkus....!
Vakar uzzināju, ka māsīcas ģimene nevēlas iet uz manām kāzām, jo mums neesot labs kontakts - tas ir - mēs netiekamies ļoti bieži, un viņi īsti nezina, ko kāzās darīs, tur būs arī daudz nepazīstamu cilvēku un viņiem varbūt nebūs ērti... No manas puses tas "netiekamies bieži" izskatās tā, ka es māsīcai visu laiku zvanu, rakstu, bet viņa pēdējā brīdī atceļ tikšanos, tā ir bijis vairākas reizes... Ar viņas vecākiem mēs tiekamies svētkos, kā jau radiem pienākas, mums ir labas attiecības, nekad nav bijušas kaut kādas domstarpības, tāpēc nevaru saprast kas tās par runām no viņu puses par nenākšanu! :@ Pietam no mūsu puses būs vēl radinieki, kurus viņi ļoti labi pazīst un uztur kontaktu!
Un tā nenākšana uz kāzām mani ir ļoti aizvainojusi, gribēju māsīcu aicināt kā liecinieci, bet pēc tādām runām man vairs nav vēlmes redzēt nevienu no viņiem... :( Mani vecāki it kā vēlējās iet šodien un pierunāt to ģimenīti, lai tomēr nāk, bet es neuzskatu, ka tagad jāiet zemoties viņu priekšā...!
Pat nezinu vai te ir vajadzīgi kādi ieteikumi, jo es vnk šobrīd jūtos slikti.... :(
18.06.2013 11:34 |

Reitings 314
Reģ: 18.12.2012
Unique, kaut arī es neesmu piedzīvojusi līdzīgu gadījumu, es Tevi labi saprotu, tik tiešām šī situācija ir nepatīkama, bet iet ar viņiem runāt un lūgties gan nevajag!

Es uzskatu tā, ka TĀDS atteikums ir necieņas izrādīšana. Jā, saprotu var netikt uz kāzām aizņemtības vai finansiālo apsvērumu dēļ (kas ir saprotami un akceptējami), bet pateikt, ka mēs nenāksim, jo lūk mums neesot labs kontakts, gan ir nepieņemami. Labi, cilvēks nevēlas ballēties un "ēst karbonādes", tad kaut vai varētu izbrīvēt vienu stundu un atbraukt uz baznīcu/dzimtsarakstu nodaļu apsveikt un pasniegt puķes! Vai gabals atkritīs no tā?

Saņemot kāzu ielūgumu, līgava un līgavains izsaka velmi dalīties ar savu prieku un svētku sajūtu tieši ar šo cilvēku! Tas ir sava veida gods būt viesu sarakstā! Un tāda veida atteikums ir kā pļauka pārim!
18.06.2013 15:56 |

Reitings 2133
Reģ: 09.05.2011
bet - lai nenāk!Tev nav jābojā sava svētku diena!Lai nāk tie,kas grib nākt un vēl labu! Atradīsi citu liecinieci.Laiks iet,cilvēki mainās.
18.06.2013 15:58 |

Reitings 8171
Reģ: 14.01.2013
Es nebiju uzaicināta uz savas māsīcas kāzām,tāpēc nezinu vai viņi tiks aicināti uz manām. Jāpiebilst,ka kāzas nebija tik dikti maziņas.
18.06.2013 16:37 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
Liene - bet tagad iedomājies situāciju, kad rdi atbraukuši jauno pāri apsveikt tikai pienākuma pēc. tas arī nebūtu labi, jo šādas emocijas kāzu dienā, kas noteikti nav pozitīvas, nevajadzētu pašam speciāli vairot.

ja cilvēki negrib, lai labāk nebrauc, nevis atbrauc sapīkuši, iedod vecas puķes pie sevis lādēdamies, ka velti notriekta diena un brauc mājās. lai nāk tie kas vēlas nākt. kam autorei cilvēkus, kuri negrib nākt, negrib apsveikt un dalīties ar viņu viņas laimē?tā var drīzāk kko sliktu dabūt, nekā labu.
18.06.2013 16:43 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits