Dadzi, esmu vairākas reizes šajā forumā "devusi mājienu"par to, ka man nepatīk čīkstētājas u n vieglas uzvedības sievietes, tā kā tēmas autore pieder pie pirmajām, es labprāt viņai kādu skarbāku vārdu veltu.
Jā, esmu strādājusi lauku darbus.
Esmu rakusi kūdru, kā arī 2 gadus to pētījusi, esmu staigājusi pa kūdras purviem, esmu gulējusi uz kūdras, esmu garšojusi kūdru, kā arī vairākus materiālus no kūdras taisījusi. Kūdra nelipa visu, kur saskārās ar manu apģērbu/apaviem.
Nātres jāmāk plēst ārā, neticēsi, bet esmu to darījusi (bonusā esmu arī latvāņus griezusi), man toreiz pietika ar minimālu ideju par to, kā "strādā" dzeļmatiņi, lai pasaudzētu savas rokas.
Dadzi, cik daudzus tad autore līdzekļus pret kukaiņiem izmēģinājusi? Arī tur jāapšauba viņas vidusskolas bioloģijas stundu zināšanas, jo doties uz purvu bez kādiem 2-3 līdzekļiem pret kukaiņiem noteikti nav prāta darbs. Un tad, ja kāda teiks, ka tie līdzekļi ir dārgi, man pietiek ar 3 krustnagliņām, kas praktiski neko nemaksā.
Runājot par slinkumu, esmu situācijā, kad varu maksāt par to, ka slinkoju, kas, godīgi sakot, neiespaido manu ikdienu. Jā, es samaksāšu citiem, bet man slinkumam ir pašas pelnīti līdzekļi. Tēmas autorei ir vecāki, uz kuru kakla viņa sēž, tāpēc arī slinkums ir nevietā.