Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Aizliegums netuvoties

Reitings 171
Reģ: 13.08.2012
Man ir radusies diezgan nepatīkama problēma.
Nu jau mēnesi strādāju jaunā darba vietā,proti mazā veikaliņā,strādāju viena pati. Cilvēku,protams apgrozās daudz,citi grib parunāt un es kā pieklājīga meitene arī parunāju ar viņiem,ar vecākiem cilvēkiem,vai kā. Bet tas kas notiek tagad,jau paliek slimi. Katru dienu sāka nākt ap 50 gadu vecs,diezgan nodzēries,riebīga paskata vīrietis,kurš arī nepatīkami oda. Es ar viņu sarunās neielaidos,vienkārši darīju savu darbu un izlikos,ka man nav laika. Viņš nekad neko nav nopircis,tikai nāk runāties. Aizvakar viņš man sāka ''bliezt'' šos vaļā... ''Tev ir tik skaistas acis,žēl ka es esmu tik vecs,bet es jau vēl sirdī jauns,Tu gan esi tāda ziedoša un jauna,skaista meitene...'',utt. Jēlie teksti. Man palika nelabi,Goda vārds. Šodien viņš atkal atnāca un nu jau gāja tālāk,jautāja vai man ir draugs,vai mēs varētu būt kopā,utt. Man tikko palika 18 gadu! Viņam tas laikam liekas normāli?! Viņš uzdeva pa pilnam nepieklājīgus jautājumus,pat jautāja manu orientāciju. Es tur stāvēju,kā ar mietu pa galvu dabūjusi,es vienkārši gribēju lai viņš ātrāk iet prom,tas nav patīkami!!!! Viņš neapjēdz,ka jaunai meitenei tādi nodzērušies veči neinteresē? Es vienkārši nezinu ko lai dara. Izplūdu asarās stāstot mammai,viņa teica,lai es dzenu viņu ārā un rupjā veidā pasaku,lai viņš liek mani mierā. Bet man pat vairs nav patīkami iet uz darbu,man bail ka viņš atkal nenāk. Ejot prom viņš piemetināja ''Es pienākšu biežāk!'' Meitenes...Ko lai es daru? Es tiešām jūtos šausmīgi,es vēl tomēr esmu bērns priekš viņa,nu nav tas normāli. Es iedomājos par iesniegumu policijā,bet mani tur kāds ņems vērā,ja viņš mani neizseko,neko tādu,vienkārši nāk un runā par neķītrām lietām,uzdod debīlus jautājumus? Gribētu dzirdēt viedokli no kāda,kas kaut nedaudz zin likumus. Info nekur internetā neatradu,bet kas īsti ir tas ''aizliegums netuvoties'' ? Es varu vienkārši uzrakstīt policijā iesniegumu,ka es nevēlos lai tāds un tāds cilvēks man tuvotos?
Paldies jau iepriekš...
16.06.2013 18:59 |

Reitings 2342
Reģ: 29.01.2009
Aizliegums NEtuvoties?
16.06.2013 19:02 |

Reitings 7143
Reģ: 13.04.2012
Aizliegums netuvoties vai tomēr aizliegums tuvoties?
Veikalam apsargu nav, nav iespēja izsaukt kādu apsardzes dienestu? Pasaki tam vecim, ka ieinteresēta neesi un ignorē, ja sāk uzmākties, pasaki, ka viņš tev traucē darbu un tu būsi spiesta izsaukt apsardzi, ja viņš tevi neliks mierā.
16.06.2013 19:02 |

Reitings 171
Piedodiet. Aizliegums tuvoties.
16.06.2013 19:03 |

Reitings 623
Reģ: 26.01.2013
ieteiktu sakuma normali pateikt, kka lai saprot, ka tev vins nepatik, ja nelikas miera,runā ar priešņieci ;)
16.06.2013 19:04 |

Reitings 8189
Reģ: 02.02.2010
Nu ja tev būtu 17 gadu, domāju, ka drīkstetu raksīt to iesniegumu, bet tagad nezinu ..
16.06.2013 19:04 |

Reitings 171
Libra,tad man pašai personīgi ir jāzvana,jo tas ir tāds krāmu veikals,tur nav kā pārtikas veikaliem,piespied podziņu un apsardze klāt. :(
16.06.2013 19:05 |

Reitings 7143
Reģ: 13.04.2012
Interesanti gan. Nu tad ņem un piezvani vienreiz - pasaki, ka tev traucē darbu un uzmācas. Vai sarunā kādu būdīgāku draugu, kas apsardzes darbinieku notēlotu un vecim uzstājīgi pateiktu vairs nerādīties.

Par to aizliegumu - kaut ko tādu var panākt tikai tiesas ceļā.
16.06.2013 19:08 |

Reitings 4258
Reģ: 18.06.2012
1) Pastaasti sho situaaciju darba deveejam un saki, ka taadeelj (un taadeelj, ka shis viirietis var kaut ko apzagt utt.) veikalam vajag apsargu.
2) Pastaasti par to kaadam savam vecaakam vai vienkaarshi peec izskata lielam draugam, radiniekam, teevam. Kad veikalaa ienaak konkreetais viirietis, saki vinjam, ka ja vinjsh neko netaisaas pirkt, bet domaa pljaapaat, tad lai iet prom, jo vinjsh traucee tavam darbam. Saki, ka ja neklausiis, atnaaks tavs draugs/radinieks. Un, ja shis nepazuud, tad piezvani un lai tieshaam atnaak un pasaka paaris "laipnus" vaardus un noraada uz izeju.
16.06.2013 19:09 |

Reitings 171
Es tieši iedomājos sarunāt ar kādu,kas pateiks kādu stingrāku vārdu,bet nav neviena ;/
16.06.2013 19:18 |

Reitings 253
Reģ: 03.10.2012
Bet tu vispirms pamēģini vienkārši stingri pateikt, ka tev viņš neinteresē.
16.06.2013 19:24 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits