Man ir radusies diezgan nepatīkama problēma.
Nu jau mēnesi strādāju jaunā darba vietā,proti mazā veikaliņā,strādāju viena pati. Cilvēku,protams apgrozās daudz,citi grib parunāt un es kā pieklājīga meitene arī parunāju ar viņiem,ar vecākiem cilvēkiem,vai kā. Bet tas kas notiek tagad,jau paliek slimi. Katru dienu sāka nākt ap 50 gadu vecs,diezgan nodzēries,riebīga paskata vīrietis,kurš arī nepatīkami oda. Es ar viņu sarunās neielaidos,vienkārši darīju savu darbu un izlikos,ka man nav laika. Viņš nekad neko nav nopircis,tikai nāk runāties. Aizvakar viņš man sāka ''bliezt'' šos vaļā... ''Tev ir tik skaistas acis,žēl ka es esmu tik vecs,bet es jau vēl sirdī jauns,Tu gan esi tāda ziedoša un jauna,skaista meitene...'',utt. Jēlie teksti. Man palika nelabi,Goda vārds. Šodien viņš atkal atnāca un nu jau gāja tālāk,jautāja vai man ir draugs,vai mēs varētu būt kopā,utt. Man tikko palika 18 gadu! Viņam tas laikam liekas normāli?! Viņš uzdeva pa pilnam nepieklājīgus jautājumus,pat jautāja manu orientāciju. Es tur stāvēju,kā ar mietu pa galvu dabūjusi,es vienkārši gribēju lai viņš ātrāk iet prom,tas nav patīkami!!!! Viņš neapjēdz,ka jaunai meitenei tādi nodzērušies veči neinteresē? Es vienkārši nezinu ko lai dara. Izplūdu asarās stāstot mammai,viņa teica,lai es dzenu viņu ārā un rupjā veidā pasaku,lai viņš liek mani mierā. Bet man pat vairs nav patīkami iet uz darbu,man bail ka viņš atkal nenāk. Ejot prom viņš piemetināja ''Es pienākšu biežāk!'' Meitenes...Ko lai es daru? Es tiešām jūtos šausmīgi,es vēl tomēr esmu bērns priekš viņa,nu nav tas normāli. Es iedomājos par iesniegumu policijā,bet mani tur kāds ņems vērā,ja viņš mani neizseko,neko tādu,vienkārši nāk un runā par neķītrām lietām,uzdod debīlus jautājumus? Gribētu dzirdēt viedokli no kāda,kas kaut nedaudz zin likumus. Info nekur internetā neatradu,bet kas īsti ir tas ''aizliegums netuvoties'' ? Es varu vienkārši uzrakstīt policijā iesniegumu,ka es nevēlos lai tāds un tāds cilvēks man tuvotos?
Paldies jau iepriekš...