Man pašai ir pa vidu bez veidošanas man nekas tur nav ne taisni ne lokaini, pārsvarā staigāju ar taisniem, pa retam lokainiem, vislabāk man patīk slapjus sapīt bizē un no rīta izlaists un ir smuki viļņaini bez fēnošanas.
Man ir dabiski taisni, bet kā daudzām - drusku viļņojas, kad nav taisnoti, jo ir jau sabojāti ar fēniem un pannām. Bet pašai vislabāk patīk lokaini (tādi arī vislabāk piestāv, tikai neturas), un afro vispār dievinu
Tikai taisniem! Pašai arī taisni!
Pietiek ar to, ka draudzene pagalam nelaimīga ar viļņainajiem matiem! Tāpēc novērtēju, ka man ir taisni un nav problēmu!
Priekšroku dodu viļņainiem. Bet arī taisni patīk.
Pašai no dabas ir čirkaini mati. Atliek tos izmazgāt un, kad paši izžūst, pārvēršas uz mata par šādiem te
Taču man nepatīk kā man izskatās tādi, tāpēc mēdzu tos iztaisnot.
Pašai lokaini mati, kopuma patīk, vienīgais tas matu pūkainums, cīnos ar to, bet bez rezultātiem. Uz kādu brīdi labprāt pastaigātu ar taisniem matiem, bet uz ilgu laiku gan nē.
Chanele pirmajaa bildee nav dabiigi lokaini mati. Saliidzinot ar taam sprogainajaam, nevīžīgajām un vispār neglitajām nēģeru galvaam, tad labaak ir taisni mati. Nav vismaz paskats, ka pusnocirpta aita uz galvas uzmesta.
Patīk taisni, gribu taisnus utt :D Pašai ir kaut kas pa vidu - nedaudz viļņaini, nedaudz čirkaini un pa vidu vietām kaut kur ir nedaudz taisni. Īsumā - bardaks.
Man ir viļņaini mati, patīk, lai arī tie, protams, neizskatās kā šeit ieliktajās bildēs, kur sievietes ir labu laiku pavadījušas friziera krēslā. Bet taisni mati arī ir forši, tāpat kā čirkaini. Galvenais, lai nēsātājai piestāv.
prieksroku dodu taisniem matiem, bet man patik ka citam meitenem izskatas lokas. taisnoju jo man ir biezi un cirkaini mati, bet no taisnosanas katru nedelu man jau sqk pamazam palikt taisi pasai pec mazgāšanas, protams ja izkemme pec izmazgasanas.
Pati esmu sprogu karaliene, taatad jau 10 gadus taisnoju. Taa patiik labaak. Tagad augshanas deelj esmu saakusi mitros matos iepiit bizi, tad sanaak drusku savaldiit sprogas un sanaak taadi vilniishi.
No dabas ir pilnīgi taisni mati. Tā jau patiktu, taču problēma tāda, ka nav biezi līdz ar to pēc mazgāšanas šie jau pieplakuši pie galvas un atkal izskatās netīri. Tāpēc izlīdzos ar vienu variantu jau gadiem ilgi - pie saknēm sagofrēju, nedaudz uzpūšu laku un pārējos atstāju taisnus. Vismaz tad turas un izskatās kuplāki.