Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Viirietim vienalga, ka citi uzmaacaas

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Kaa juusu viirieshi reagee, ja sveshs meegina apgraabstiit peecpusi? Es esmu shokaa - kad maneejam pateicu, ka tikko viens no vinja pazinjaam iekjeeraas man peecpusee, vinjsh uz to atbildeeja : kaapeec tu vinjam zobus par to neizsiti? Vai man tieshaam buutu pashai sevi jaaizstaav, kameer viirietis veesaa mieraa noskataas? Vinjsh to argumenteeja ar to, ka pats to neredzeeja, taapeec arii neuzskatiija par vajadziigu iejaukties. Tas nekas, ka blakus staaveeja. Nu ir maajaas lielais kaskjis. Es vinjam pateicu, ka esmu vinjaa viilusies uz ko vinjsh ljoti apvainojaas un veel jo projaam ar mani nerunaa.
No mana skatu punkta - viirietim ir jaagrib sievieti aizstaaveet. Taapat attureetu vinju no kaushanaas vai izskaidroshanaas, bet nu vismaz biju gaidiijusi dusmas vai neapmierinaatiibu, bet shis tik pasmeejaas. :(
Vai shis ir kaskjis par neko jeb juus arii apvainotos?
16.06.2013 17:53 |

Reitings 3146
Reģ: 30.12.2012
Ha ha ha, nu redz, Kristas lielās ģimenes vērtības!

becky - tad cik glupa esi tu, ja jau tev ir puspilseeta paari gaajusi?

Kā man patīk šis forums :D Labāks par jebkuru melodrāmu! :D
17.06.2013 18:29 |

Reitings 3350
Reģ: 29.01.2009
Ar mani vakar uz ielas viens puisis saka runa un apbert ar komplimentiem. Manejais staveja blakus un varijas ka vezis karsta udeni. Beigas tas puisis atskara, ka neesmu viena un jautaja - a ko jus kopa uz ko mans atcirta - a ko nevar pamanit, bleac???

Aj, nu manejais vispar tada zina, it ka nav greizsirdigs un ta, bet ja man kads pa dubsi uzsistu - tur butu kaskis uzreiz!

Vel pagajusa gada bijam viena klubina cita pilseta un man viens iegrabas dibena. Pateicu savejam - tadas razborkas bija!
17.06.2013 18:54 |

Reitings 11330
Reģ: 17.04.2012
Ja viņš tiešām to neredzēja,kur gan garantija,ka tu taisnību esi teikusi? Varbūt gribēji sava drauga un tā paziņas starpā tikai izraisīt uguni.

Nu vispār dīvaini tā domāt par savu sievietu, sava gaidamā bērna māti.
17.06.2013 20:45 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Apdomaaju to visu, parunaajos ar viirabraali, izraadaas maneejais kaadreiz gandriiz vienu ir nejaushi nobeidzis kautinja laikaa un taapeec arii izvairaas no situaacijaam, kur var aiziet liidz kautinjam. Vareeja gan pats man to paskaidrot, nevis kluseet kaa partizaans. Bet ko nu padariisi, viiriesha lepnums ir skarba padariishana.
Nobriiniijos, ka viena meitene iekomenteeja par to, ka mans viirs vareeja padomaat, ka censhos vinju sastriidinaat ar pazinju. Tas tieshaam liekaas diivaini, jo cik atceros, nezinu nevienu, kas speciaali striidinaatu savu tuvaako cilveeku ar citiem.
Par beebi - bija jaabuut jau klaat laiku atpakalj, bet pazaudeeju 5 meeneshos. Kaa jau teicu, man ir zinaamas probleemas noseedeet mieraa, vienmeer kaut kur jaaraapjaas, jaacilaa viskautkas un taa arii viena reize beidzaas beediigi, kad paarveerteeju savas iespeejas kaa gruutniecei. Naakamreiz buus jaapacenshaas buut mieriigaakai.
18.06.2013 02:19 |

Reitings 8272
meksikanka- bet ir sievietes, kas apzināti izraisa konfliktus, jo viņām ir uzmanības deficīts vai kas cits, kas liek tā rīkoties.

krista- es arī laikam bijau viena no tām, kas teica, ka tu gribi it kā sastrīdināt draugu ar viņa paziņām/draugiem. bet tas bija tikai minējums kā visi pārējie, jo neviens jau patiesību tā īsti nezina. prieks, ka viss atrisinājās. vismaz nākotnē zināsi, ka varbūt ir reizes, kad paklusēt, jo citā reizē viņš var neizturēt. protams, apvainojumi nav jānoklusē, bet šādas lietas var mierīgi nestāstīt :)
18.06.2013 09:40 |

Reitings 2133
Reģ: 09.05.2011
Tu esi maza meitene un nemāki sevi aizstāvēt?Ja jau ilgi esat kopā,protams,ka viņš neiespringst,ka kāds Tevi varētu "nocelt".
18.06.2013 09:42 |

Reitings 1677
Reģ: 19.04.2011
Nu, redz, Krista, izrādās, savu vīru nemaz tik labi nepazīsti... ;)
Bet jebkurā gadījumā, lai cik otrs cilvēks būtu miermīlīgs vai kādreiz bijis agresīvs, gribēt, lai viņš pasākumā laikā kādam izsit zobus vai izmežģī žokļus, šķiet nu tā dīvaini... Tas labāk lai paliek mazgadīgiem puišeļiem ar karstām asinīm, kam spēka daudz, bet prāta vēl maz:)
18.06.2013 12:57 |

Reitings 5709
Labs paziņa, ja svešu sievieti-grūtnieci apgrābsta... ;)
18.06.2013 13:02 |

Reitings 8272
Salomē- paziņa nav draugs. tie ir vnk cilvēki, kurus mēs pazīstam neatkarīgi no tā, vai mēs to vēlamies vai nē. par ienaidnieku jau nesauksi uzreiz.
18.06.2013 15:08 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits