Viirietim vienalga, ka citi uzmaacaas

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Kaa juusu viirieshi reagee, ja sveshs meegina apgraabstiit peecpusi? Es esmu shokaa - kad maneejam pateicu, ka tikko viens no vinja pazinjaam iekjeeraas man peecpusee, vinjsh uz to atbildeeja : kaapeec tu vinjam zobus par to neizsiti? Vai man tieshaam buutu pashai sevi jaaizstaav, kameer viirietis veesaa mieraa noskataas? Vinjsh to argumenteeja ar to, ka pats to neredzeeja, taapeec arii neuzskatiija par vajadziigu iejaukties. Tas nekas, ka blakus staaveeja. Nu ir maajaas lielais kaskjis. Es vinjam pateicu, ka esmu vinjaa viilusies uz ko vinjsh ljoti apvainojaas un veel jo projaam ar mani nerunaa.
No mana skatu punkta - viirietim ir jaagrib sievieti aizstaaveet. Taapat attureetu vinju no kaushanaas vai izskaidroshanaas, bet nu vismaz biju gaidiijusi dusmas vai neapmierinaatiibu, bet shis tik pasmeejaas. :(
Vai shis ir kaskjis par neko jeb juus arii apvainotos?
16.06.2013 17:53 |

Reitings 39
Reģ: 11.06.2013
Es domaju, ka Kristas virietis tomer bija parak vienaldzigs saja situacija. Labi, nevajadzeja rikot nekadus tradi-ridi vai kautinu, bet tomer vareja gan kadu skarbaku vardu pateikt. Mans bijusais jau attiecibu sakuma, profilakses pec pabridinaja paris savus draugus, lai pat nemegina skarties man klat un pavedinat. Tiesa, siem paris draugiem bija bruncu mednieka slava, un mans bijusais bija loti privatipasniecisks.:D Seit paris meitenes uzrakstija, ka nav ko cepties, nebija tacu izvarosana, bet tas tacu tik un ta ir pazemojosi, un ta ir necienas izradisana, ja virietis bez atlaujas sadi aizskart sievieti. Es domaju, ka virietis nevar sadi darities, neatkarigi no ta vai sieviete ir gerbusies parandza vai mini. Varbut tu esi radijusi parak specigas sievietes iespaidu, un tavs draugs doma, ka tu varetu atrisinat situaciju pati saviem spekiem. Varbut ari ta, ka tavs draugs nevelas sabojat attiecibas ar so savu pazinu. Uzskatu, ka virietim ir jaspej aizstavet vajakos-sievieti un bernus pat saja dzimumu lidztiesibas laikmeta. Es domaju, ka vajag gan paradit sim pazinam kur vezi ziemo, savadak velak varbut atlausies kautko vairak.
17.06.2013 00:38 |

Reitings 70
Reģ: 13.06.2013
Tiesa, siem paris draugiem bija bruncu mednieka slava, un mans bijusais bija loti privatipasniecisks.

Tātad tu esi tāda slampa, ka viņam fiziski jāiebiedē savi draugi, jo pati reti spēj atteikt penim kas virzās tavā virziena ?

Sievietēm pašām nav nekādas atbildības par savu rīcību ?
17.06.2013 00:50 |

Reitings 1283
Reģ: 02.09.2012
Protams, ka tā ir necieņas izrādīšana - svešu dibenu apčamdīšana. Tomēr ne tik lielā mērā, lai ar to nevarētu viens cilvēks tikt galā. Man liekas, ka tādā situācijā ir nekavējoties skaļi bļāvējam vismaz jāpaziņo, lai rokas no dibena aizvāc, tā arī vīrs to dzirdētu un čamdītājs vairs klāt neietu. Pēc šīs situācijas apraksta, man uzburās tāda aina, ka, pēc tam, kad autores dibens tika pamatīgi izčamdīts un vaininieks jau gabalā, viņa klusi uzjautājusi vīram, kāpēc viņš attiecīgi nenoreaģēja.

Itkā no vienas puses ir saprotama sievietes vēlme pēc aizsardzības, bet no otras puses, ja jau vīrs neredzēja, tad kāpēc pašai neatšūt pielūdzēju?
17.06.2013 00:55 |

Reitings 39
Tu ko? Pricom te slampa? Kadas mulkibas tu runa? Sie mana bijusa draugi bija tadi, kuriem dazreiz nebija mera sajutas. Ir tadi viriesi, kuriem ir pofig vai ta ir drauga draudzene, brala sieva, masica, jauna vai veca, balta, melna, krasaina, ka tik kadu gulta dabut.
17.06.2013 00:58 |

Reitings 70
Itkā no vienas puses ir saprotama sievietes vēlme pēc aizsardzības, bet no otras puses, ja jau vīrs neredzēja, tad kāpēc pašai neatšūt pielūdzēju?

VO vo mīkstā nevarēja pati pļauku iemaukt. Ko viņš izdarītu!

Ja es ko tādu redzētu ar savu draudzeni, es viņai teiktu nu '' sit viņam ko tu uz mani skaties, kas man viss tavā vietā vienmēr jādara '' BOOHOOO mīkstā esi ?
17.06.2013 00:59 |

Reitings 70
Ir tadi viriesi, kuriem ir pofig vai ta ir drauga draudzene, brala sieva, masica, jauna vai veca, balta, melna, krasaina, ka tik kadu gulta dabut.

UN ? Tevi kāds ar varu vilktu un varotu ? Tu nē nemāki pateikt ?
17.06.2013 01:01 |

Reitings 39
UN ? Tevi kāds ar varu vilktu un varotu ? Tu nē nemāki pateikt ?

Protu pateikt ne un vajadzibas gadijuma varetu pat uzsaut, bet tik un ta es justos divaini, ja mans draugs nereagetu un vinam butu vienalga. Manam boyfriendam tomer vajadzetu but ari manai uzticibas personai un gribetos, lai vins parada savam pazinam to, ka ir jabut mera sajutai. Tas vienkarsi attieksmes jautajums, gribetos, lai virietis parada, ka ir viriskigs un nebaidas runat.
17.06.2013 01:20 |

Reitings 3146
Reģ: 30.12.2012
Ir 3 varianti:
1. -viņš ir skaidrā - kko skaļi noburkšķ an paskatās ar šķību ērgļa aci uz apgramstītaju vai čali, kurš ar actiņšm mēģina flirtēt
2. -viņš ir mazliet iereibis - 1. variants, tikai beigās ar apgramstītāju sāk bazarēt "jā, es zinu, ka viņa ir baigi foršā, bet tā ir mana meitene" labākajā gadījumā izveidojas draudzīgs čatiņs, sliktākajā mazliet salecās
3. variants- reibonī - "bļa, ko tu aiztiec manu meiteni?!!" un sitiens pa seju :D
17.06.2013 01:50 |

Reitings 3146
Reģ: 30.12.2012
oh shit...sorry par kļūdām :D
17.06.2013 01:51 |

Reitings 70
Tas vienkarsi attieksmes jautajums, gribetos, lai virietis parada, ka ir viriskigs un nebaidas runat.

A moš tad vienkāršāk ir abiem mežā dzīvot pēc iespējas tālāk no visiem pārējiem un vīrietim nebūs jāskraida un tev visu laiku kaut kas jāapliecina?

Ko viņš saņem pretī no saviem apliecinājumiem ? Par katru apliecinājumu blojobiņš ?

Bērnu dārzs. Sievietes ir vnx pārāuguši BĒRNI !
17.06.2013 01:52 |

Reitings 70
Šito forumu varētu pārdēvēt par COSMOTĪNIS AIZKAVĒJIES ATTĪSTĪBĀ.

'' Sveiki mani sauc, Krista mans draugs man negramsta pakaļu kā to dara svešinieki, vai tas nozīmē viņs mani nemīl ? ''

'' Sveiki man ir 28 gadi man sauc Ieva. Viens puisis uz mani paskatījās un pakasīja olas, vai tas nozīmē kad es viņam patīku.

'' Sveiki mani sauc Ženāte 32 gadi, bet jūtos kā vēl 16 gadīga skuķene hi hi. Mani vīrietis ne tā glāsta gultā, vai tas nozīmē ka viņš mani nemīl ? ''

'' Nesveiki mani sacu Valene 25 gadi, ir liekas svars sēžu raudu un ēdu, neviens mani negrib vālēt ko darīt''
17.06.2013 01:58 |

Reitings 102
Reģ: 15.04.2012
Sen nebiju šeit nācis, pa ilgiem laikiem atnācu un domāju vnk palasīt šo to, bet izlasot Pedika pēdējos komentus, tomēr bija jāuzraksta - super :D Tā rēcis ilgi nebiju.
17.06.2013 02:59 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
nu, pirmkārt, es speciāli nestāstītu vīrietim šādas lietas, ja vien nebūtu tiešām aizskarta. šāda iemesla dēļ es nevēlētos, lai ballīte beigtos slimnīcā vai vēl nezin kur.
nu tas, ka vispār nekādu reakciju neizrādīja, nav labi, bet varbūt viņš tā nereaģēja, jo tu mēdz pārspīlēt cittrreiz un viņam dēļ tā nācies piedzīvot nepatīkamus brīžus? tā nevarēja būt kaut vienu reizi? nu šī nav lieta, dēļ kuras jālien kauties. parasti vīrieši dēļ šādiem iemesliem kaujas ne jau tādēļ, lai aizstāvētu sievietes godu, bet savu lepnumu, ka, redz, manai draudzenei (lasīt -> manam īpašumam) neviens rokas nepiedurs. un tam nav nekāda sakara ar to, ka viņš uztraucas par sievietes jūtām. divdomīga situācija. cik nu katrs ir gatavs tālu iet un cik otrs ir gatavs kādu provocēt.
17.06.2013 08:39 |

Reitings 5075
Reģ: 19.04.2013
Esmu loti parsteigta par komentariem, kad sieviete pati vainiga un cepiens ne par ko. Jus nopietni????Pakalas aiztiksana tas ir nekas traks.
Nebija jau uzreiz jaiet dot pa purnu,pietiktu ar aizradisanu vien. Grabstitajs redzeja, ka viram 0 reakcijas, tadel ari turpinaja. Zinu cik tas ir nepatikami.
Mans virietis, neredzedams situaciju, pienaca un pateica draugam, kurs mani it ka draudzigi apkera. Abi labi draugi, tacu robeza ir jazin. Un neviens uz nevienu neapvainojas.
Varbut tavs virietis ar to garmstekli ari kkadi comi un vins vnk nobijas?
17.06.2013 09:08 |

Reitings 1603
Reģ: 22.06.2012
Es teiktu, ka Tavs vīrs vienkārši ir pārliecināts par sevi un Tevi. Baigā jēga kaut kādam roku palaidējam iedot pa seju vai kaut ko skaidrot .. mudaks ir un paliek mudaks .. nebūtu tas Tavs dupsis, būtu kāds cits .. nav ko būt petuham un iet plūkties par katru skatienu vai komplimentu, tai skaitā uzsitienu pa dupsi .. vajag parādīt, ka esi augstāks par prastu izlecēju. Viņš tāpat neko vairak nedabūs, kā vienīgi siekalu līdz zemei uz Tevi skatoties :D

Es tādās situācijās, ja nepieķeru reāli pie rokas (tad gan, iespējams, uzšautu), tad vienkārsi apskauju savu sievieti, samīļoju un iedodu buču viņai tā, lai tas otrs redz. Uzmetu viņam tādu nievājošo skatienu tai brīdī kā provokāciju :D Lai šis saprot, ka sieviete ir ar mani un tādus trikus vairs neatkārto. Un tai vakarā regulāri čekoju savu sievieti un to ākstu .. ja roku palaišanu turpina, tad gan ir pamats būt agresīvam.

Bez tam, trenēti cilvēki, kas jebkad dzīvē ir nodarbojušies ar cīņas sporta veidiem un kam kaut cik pelēkā viela ir galvaskausā, labi zin, cik viegli var iekļūt sūdos līdz ausīm viena "veiksmīga" sitiena rezultātā ..

Māksla ir aiziet un izvairīties no kautiņa .. izraisīt to var jebkurā brīdī un jebkurš ..
17.06.2013 09:34 |

Reitings 3168
Reģ: 14.10.2009
Neuzskatu, ka šajā situācijā vajadzētu kaut ko pārmest vīrietim. Sieviete arī pati uzreiz var otram aizrādīt vai iesist pļauku, ne sūdzēties pēc laika vīrietim. Esmu bijusi līdzīgā situācijā, pateicu vīrietim tikai nākošajā dienā, ka manam dibenam pieskārās viņa draugs+ka es pati tam cilvēkam arī aizrādīju. Ne visur un vienmēr jābūt bezspēcīgai
17.06.2013 09:50 |

10 gadi
Reitings 4446
Reģ: 02.01.2011
Cepiens ne par ko. Ja vīrietis tiešām neredzēja, tur nav ko pārmest.. ja redzēja, bet uzlika ignore , tad gan..
17.06.2013 10:12 |

Reitings 5478
Ja viņš tiešām to neredzēja,kur gan garantija,ka tu taisnību esi teikusi? Varbūt gribēji sava drauga un tā paziņas starpā tikai izraisīt uguni.

BET,ja vīrietis ir bijis blakus, to redzējis,tad gan es uzskatu,ka vīrietim tur IR jāiejaucas,nevis meitene jāmāca,ka vajadzēja taču tādā gadījumā sadot pa zobiem!!Manējais tādā gadījumā sen jau būtu tam grābsteklim ierādījis savu vietu,jo kārtībai taču jābūt :)
17.06.2013 10:19 |

Reitings 728
Reģ: 13.10.2009
Man tāda situācija nav bijusi,vien dažas epizodes,kad mani vai viņa paziņas kļūst "pārāk draudzīgi" manā virzienā (liek klāt,apķer blakus sēžot,utt...) Tad gan manējais ir teicis,lai noņem rokas vai novāc rokas (caur humoru,bet ar stingru nostāju). Ar to parasti pietiek. Vairāk mani šajā situācijā pārsteidz,ka visa vakara garumā (cik sapratu) tas vīrietis ir tev pievērsis pastiprinātu uzmanību,bet tavs vīrietis neko nav pamanījis līdz t.s. kulminācijas brīdim (kad pati to pateici). Tas gan šķiet dīvaini. Jo pat tad,ja vienā kompānijā mēs esam atsevišķos bariņos,tāpat viens otru pievaktējam...
17.06.2013 10:28 |

Reitings 8272
turklāt, pati sievietei es arī neietu plucināt spalvu, ja viņa uzmāktos manam draugam. galu galā ir tik briesmīgi izska'tās, kad 2 sievietes plēšas. varētu padomāt, ka vīrietis viņu nespētu atraidīt pats. es drīzāk pieietu klāt un skaisti apķertu savu draugu, lai tā otra aizrijās, nevis tagad rīkotu drāmu un sabojātu visu vakaru ne tikai sev un draugam, bet arī visiem pārējiem, kuri pie šīs situācijas vispār nebūtu vainīgi.
17.06.2013 11:00 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits