Es domaju, ka Kristas virietis tomer bija parak vienaldzigs saja situacija. Labi, nevajadzeja rikot nekadus tradi-ridi vai kautinu, bet tomer vareja gan kadu skarbaku vardu pateikt. Mans bijusais jau attiecibu sakuma, profilakses pec pabridinaja paris savus draugus, lai pat nemegina skarties man klat un pavedinat. Tiesa, siem paris draugiem bija bruncu mednieka slava, un mans bijusais bija loti privatipasniecisks.:D Seit paris meitenes uzrakstija, ka nav ko cepties, nebija tacu izvarosana, bet tas tacu tik un ta ir pazemojosi, un ta ir necienas izradisana, ja virietis bez atlaujas sadi aizskart sievieti. Es domaju, ka virietis nevar sadi darities, neatkarigi no ta vai sieviete ir gerbusies parandza vai mini. Varbut tu esi radijusi parak specigas sievietes iespaidu, un tavs draugs doma, ka tu varetu atrisinat situaciju pati saviem spekiem. Varbut ari ta, ka tavs draugs nevelas sabojat attiecibas ar so savu pazinu. Uzskatu, ka virietim ir jaspej aizstavet vajakos-sievieti un bernus pat saja dzimumu lidztiesibas laikmeta. Es domaju, ka vajag gan paradit sim pazinam kur vezi ziemo, savadak velak varbut atlausies kautko vairak.