Viirietim vienalga, ka citi uzmaacaas

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Kaa juusu viirieshi reagee, ja sveshs meegina apgraabstiit peecpusi? Es esmu shokaa - kad maneejam pateicu, ka tikko viens no vinja pazinjaam iekjeeraas man peecpusee, vinjsh uz to atbildeeja : kaapeec tu vinjam zobus par to neizsiti? Vai man tieshaam buutu pashai sevi jaaizstaav, kameer viirietis veesaa mieraa noskataas? Vinjsh to argumenteeja ar to, ka pats to neredzeeja, taapeec arii neuzskatiija par vajadziigu iejaukties. Tas nekas, ka blakus staaveeja. Nu ir maajaas lielais kaskjis. Es vinjam pateicu, ka esmu vinjaa viilusies uz ko vinjsh ljoti apvainojaas un veel jo projaam ar mani nerunaa.
No mana skatu punkta - viirietim ir jaagrib sievieti aizstaaveet. Taapat attureetu vinju no kaushanaas vai izskaidroshanaas, bet nu vismaz biju gaidiijusi dusmas vai neapmierinaatiibu, bet shis tik pasmeejaas. :(
Vai shis ir kaskjis par neko jeb juus arii apvainotos?
16.06.2013 17:53 |

Reitings 11698
Reģ: 29.11.2012
Nav? Kursh palaida basnju?:D
16.06.2013 22:14 |

Reitings 6947
Reģ: 21.10.2010
Es jau nezinu, mož arī, bet man pirmā dzirdēšana :D
16.06.2013 22:18 |

Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
Ak jel, kādus gadus 4 atpakaļ bijām vienā koncertā brīvā dabā. Manējais klausījās mūziku, es aizgāju pēc dzeramā. Stāvu rindā pie bufetes un pēkšņi viens draņķis man paceļ svārkus un ieķeras dibenā, nu tiešā tā kārtīgi. Es biju šokā godīgi sakot. Manējais to bija redzējis un kad puisis pie gāja pie saviem čomakiem tā nostāk no skatuves, manējais piegāja klāt un vienkārši uzšāva pa snīpi. Lieki piebilst, ka viņš nokrita kā pelavu maiss. Draugi sāka šūmēties, bet atlika manam pacelt roku gaisā kā visi atkāpās. Mans tik noteica, ka čālis zin par ko tas.

Nelepjos, ka viņš tā ar agresiju, bet es zinu, ka mani vienmēr aizstāvēs, es savam blakus jūtos droši.
16.06.2013 22:30 |

10 gadi
Reitings 1725
Reģ: 14.06.2010
Kāpēc vīrietis uzreiz jāsauc par mīksto? Ja reiz viņš to situāciju neredzēja, sieviete tai brīdī nedeva nekādus signālus, pēc tam uzreiz jāskrien dot pa galvu? Man daudz vairāk tracina tie vīrieši, kas runāt absolūti neprot, pie katras netīkamas situācijas uzreiz iet ar dūrēm vicināties.
16.06.2013 22:30 |

Reitings 1652
Reģ: 01.02.2013
Te jau aiziet vistu kūts, sāka par vienu tēmu, beidza par citu...

Krista, es domāju, ka Tavam vīrietim nav vienaldzīga šī situācija. Bet vai Tu neesi padomājusi par to, ka Tu viņam esi pārāk daudz pierādījusi to, ka visās situācijās vari sevi aizstāvēt/pati visu izdarīt(nolikt pie vietas kuili, atvērt alus pudeles ar zobiem - aptuveni tā) un tagad, jūtoties vājākai un izrādot vājumu un sašutumu viņš domāja, ka varēsi pati visu atrisināt - kā jau vienmēr?!

Tas nav nekas jokains, ka cilvēks stāv blakus un kaut ko nepamana, AIJA! Ja Tu runājies ar citu cilvēku un esi iegrimusi dziļās diskusijās, tad ir tikai normāli, ka nefiksē, kaut ko.
16.06.2013 22:43 |

10 gadi
Reitings 1582
Reģ: 22.03.2013
Cik atceros, mums parasti ir bijuši līdzīgi uzskati attiecībā uz vīriešu un sieviešu lomām attiecībās, tāpēc nevarētu tev blakus iedomāties kādu mačo, kas to tik gaida, kā pavicināt dūres kāda cita virzienā. Nu, tad nav ko to arī gaidīt. Acīmredzot to kompensē citas īpašības.

Ja rakstīto esmu pareizi sapratis, šoreiz jāpiekrīt Mendai. Krista, Tu atstāj diezgan spēcīga rakstura, pat - paštaisnas sievietes iespaidu. Tādu sieviešu liktenis ir raksturā vāji vīrieši, un nav svarīgi, kāds ir viņa dzīvsvars un ko viņš no sevis tēlo. Spriežot pēc Taviem iepriekšējiem tekstiem, Tavs uzskats ir, ka visam Tavā dzīvē ir jābūt tikai tā, kā Tu uzskati par pareizu. Un uz mazāk Tu neparaksties. Manuprāt, tipiska sieviete "ar raksturu", kurai ir vajadzīgs vīrietis, kurš šo raksturu "papildina", t.i., - ir vājš un pakļāvīgs. Un nevajag uzskatīt, ka, ja viņš ir pakļāvīgs Tavā priekšā, tad viņš būs Rembo attiecībās ar citiem.
16.06.2013 22:44 |

Reitings 606
Reģ: 31.01.2013
hiēnu bars
16.06.2013 22:52 |

Reitings 10333
Reģ: 21.07.2011
Es neuzskatu, ka vīrieša reakcija ir normāla.
16.06.2013 22:55 |

Reitings 1283
Reģ: 02.09.2012
Uz mani arī krista ir atstājusi spēcīgas, visu varošas sievietes iespaidu. Iespējams arī tāpēc vīrietis pajautāja, kādēļ zobus neizsiti. Viņaprāt tas ir sīkums ar ko tu pati varētu tikt galā, jo, pēc būtības, tā tas arī ir. Domāju, ka gadījumā, ja tas vīrietis tā nopietni sāktu uzmākties, nevis mirkšķināt ar acīm un ķerties dibenos, tad arī no tava vīrieša sekotu adekvāta reakcija. Varbūt viņš vienkārši neuzķēra, ka esi uz "vājās, neaizsargātās sievietes" viļņa tobrīd.
16.06.2013 22:58 |

Reitings 551
Reģ: 12.08.2012
Es nevienu nesistu,neesmu vardarbīgs,mierīgs tāds esmu.Pie tam Latvijā ir tik daudz ezeru un dīķu katrā pilsētā,var taču nopirkt peldvesti uzvilkt tam ienaidniekam un pie kājās 16kg svara bumbu,un dīķī viņu iemest un būs kā pludiņš../šis pat nav dzīvībai bīstami,pie tam vienkārši cilvēks tā pa viļņiem viļņojoties,kā pludiņš daudz varētu pārdomāt vai pareizi darījis,ka manai meitenei skāries klāt..bet nu ,ja nopietni,es iestātos par to,ka būtu kāda mācība,tā lai pilsētā zin,ka tā ir mana meitene un ,ja kāds viņai,ko lieku teiks,tad nu sanāks pilsētas kanālā ar pīlēm kopā peldēt..ha:)
16.06.2013 23:03 |

Reitings 29
Reģ: 13.06.2013
WAUUUU CUMSHOT Tu esi tāds varonis mmmm es jau sūkāju pirkstīņu !

Riktīgs vīrietis, šī vistu kūts jau kladzina izsakot komplimentus par tavu sarkano seksti !
17.06.2013 00:13 |

Reitings 70
Trecuios

Cumshotam vel bīldē kunilings, viņš laikam dod mājienu vistu kūtij ka viņš tos izpilda ar lielu māku!

Nu riktīgs petušiks te. Es arī uzbudinājos no tāda varoņa !
17.06.2013 00:16 |

Reitings 1023
Reģ: 25.08.2010
Jebkurš normāls vecis ! būtu pateicis , lai novāc rokas tam kurš aiztiktu tādā veidā viņa sievieti. Tavam laikam vnlg
17.06.2013 00:18 |

Reitings 1023
Reģ: 25.08.2010
Man tas liktu aizdomāties
17.06.2013 00:19 |

Reitings 70
Bet vispār par tēmu ! Nu ja citi vīrieši gramstās tev gar pakaļu tā ir tava vaina ka neuztver to kā komplimentu.

Izbaudi uzmanību, ja man vīrieši gramstītos man gar pakaļu es būtu laimīgs bet latviā nav tik dauzd geju =(

Jo kad būsi veca tad pakaļa vilksies par zemi, tas būs apmēram 35 gados un neviens tev vairs pieskarties negribēs, pat ne tavs vīrietis !
17.06.2013 00:20 |

Reitings 4258
Reģ: 18.06.2012
Trecuios
Pediks,
Vai ļoti jautri ielogoties ar pirmo profilu, ierakstīt komentāru, ielogoties ar otru un atbildēt savam pirmajam komentāram? Tev ir personības dalīšanās vai vienkārši neesi izaudzis no iedomu draugu vecuma?
17.06.2013 00:20 |

Reitings 4258
Reģ: 18.06.2012
Uz mani arī krista ir atstājusi spēcīgas, visu varošas sievietes iespaidu. Iespējams arī tāpēc vīrietis pajautāja, kādēļ zobus neizsiti. Viņaprāt tas ir sīkums ar ko tu pati varētu tikt galā, jo, pēc būtības, tā tas arī ir. Domāju, ka gadījumā, ja tas vīrietis tā nopietni sāktu uzmākties, nevis mirkšķināt ar acīm un ķerties dibenos, tad arī no tava vīrieša sekotu adekvāta reakcija. Varbūt viņš vienkārši neuzķēra, ka esi uz "vājās, neaizsargātās sievietes" viļņa tobrīd.

+
17.06.2013 00:21 |

Reitings 70
Trecuios
Pediks,
Vai ļoti jautri ielogoties ar pirmo profilu, ierakstīt komentāru, ielogoties ar otru un atbildēt savam pirmajam komentāram? Tev ir personības dalīšanās vai vienkārši neesi izaudzis no iedomu draugu vecuma?

8=====D ----- -- -- - --
17.06.2013 00:23 |

Reitings 70
vājās, neaizsargātās sievietes

Bet kad bļaut virsū savam vīrietim tad baigās lauvenes, līdz norauj bitchslapu !
17.06.2013 00:26 |

Reitings 70
Esmu piedzīvojusi kautiņus no ex drauga puses par parastu komplimentu manā virzienā, tāpēc neuzskatu par vīrišķīgu rīcību visu atrisināt ar dūrēm.

Sievietes pašas izprovicē vīriešus uz kautiņiem ! Viņām patīk kā dēļ viņām kaujās, dažām pat burtiski paliek bikses slapjasu un tas viņas seksuāli uzbudina.

Sievietes visu laiku izdomā kaut kādu bulšitu lai vīrieši savā starpā dēļ viņām ņemtos, viņam patīk kultivēt drāmu un tas ceļ viņu pašapziņu.

Jo jūs esat melīgas un galvās pasistas tikai labi to mākat noslēpt!
17.06.2013 00:38 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits