Viirietim vienalga, ka citi uzmaacaas

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Kaa juusu viirieshi reagee, ja sveshs meegina apgraabstiit peecpusi? Es esmu shokaa - kad maneejam pateicu, ka tikko viens no vinja pazinjaam iekjeeraas man peecpusee, vinjsh uz to atbildeeja : kaapeec tu vinjam zobus par to neizsiti? Vai man tieshaam buutu pashai sevi jaaizstaav, kameer viirietis veesaa mieraa noskataas? Vinjsh to argumenteeja ar to, ka pats to neredzeeja, taapeec arii neuzskatiija par vajadziigu iejaukties. Tas nekas, ka blakus staaveeja. Nu ir maajaas lielais kaskjis. Es vinjam pateicu, ka esmu vinjaa viilusies uz ko vinjsh ljoti apvainojaas un veel jo projaam ar mani nerunaa.
No mana skatu punkta - viirietim ir jaagrib sievieti aizstaaveet. Taapat attureetu vinju no kaushanaas vai izskaidroshanaas, bet nu vismaz biju gaidiijusi dusmas vai neapmierinaatiibu, bet shis tik pasmeejaas. :(
Vai shis ir kaskjis par neko jeb juus arii apvainotos?
16.06.2013 17:53 |

Reitings 1761
Reģ: 29.01.2009
Vīrieša klātbūtnē bijis tikai viens gadījums, kad viņa viens no tuvākajiem draugiem, būdams kunga prātā, apsveicinoties, ieķērās( maigi gan) man dibenā. Ātri viņa roku atbīdiju, šķībi paskatījos un savējam uzreiz neko neteicu. Jāņem arī vērā, ka šis draugs, skaidrā būdams, ir ļoti pieklājīgs džentelmenis, ko pazīstu gadiem. Nezinu, kas viņam bija iekodis. Mājās savējam pateicu un viņš bija ļoti izbrīnijies. Viss, ar to tas arī beidzās.
Mans dibens vispār pievelk vīriešus un ,esot vienai ar draugiem, ir pāris reizes gadījies, ka kāds pus pa jokam aizskar manu dibenu. Pašai man tas ļoti nepatīk, tādēļ man ir izteikta pretreakcija ( nē, nekaujos ar paziņām), ko saprot jebkurš normāls vīrietis un vairs tā nedara.

Es vispār uzskatu, ka savu vīrieti ir jāiesaista tikai tad, ja notiek konkrēta uzmākšanās un pati netiec galā, jo cilvēks ir stulbs nekauņa.
16.06.2013 19:45 |

Reitings 4617
Reģ: 02.06.2012
Ja godīgi, esmu pārsteigta par tām meitenēm, kas uzskata, ka Kristas vīra(!) reakcija ir normāla.
Jo runa jau ir pat vairāk par reakciju, nevis viņa rīcību. Nezinu, ja es būtu vīrietis man vismaz nepatiktu, ka manas sievas(!) pēcpusei pieskaras cits vīrietis. Vīriešos ir jābūt privātīpašnieciskuma instinktiem. Tāpēc, šķiet, ka viņam laikam nav pieticis drosmes izteikt piezīmi tam otram čalim. Bet no otras puses, vismaz tad mājās viņš varētu kaut kā asāk uz to noreaģēt, paradīt savu nepatiku pret šo situāciju. Vispār jocīgi.
vīrietim varbūt vienkārši ar pašapziņu viss ir kartībā un neliekas, ka katrs kurš nāk pretī avr tevi aizvilt.

Runa jau vispār ir par cieņas aizskaršanu, ja sievietei tas ir nepatīkami.
Tad jau sanāk, ja vīrietis ir pārliecināts, ka sieviete no savas puses būs viņam uzticīga, pieļaus jebkādas darbības attiecībā pret sievieti no citu vīriešu puses un tas ir ok? jo viņam ar pašapziņu viss kārtībā, sieviete nekur neaizies un lai tad citi grābstās vēsā mierā?!!:D
16.06.2013 20:03 |

Reitings 1516
Reģ: 01.07.2011
Cik atceros, mums parasti ir bijuši līdzīgi uzskati attiecībā uz vīriešu un sieviešu lomām attiecībās, tāpēc nevarētu tev blakus iedomāties kādu mačo, kas to tik gaida, kā pavicināt dūres kāda cita virzienā. Nu, tad nav ko to arī gaidīt. Acīmredzot to kompensē citas īpašības.
16.06.2013 20:05 |

Reitings 11330
Reģ: 17.04.2012
Sesilla, domāju, ka sapratu gan. Nebija Tavā frāzē nekādas dubultās apakšdomas.
16.06.2013 20:06 |

Reitings 6947
Reģ: 21.10.2010
Es tomēr pievienojos tai pusei,kas saka,ka vīrietis ir tāds.. nedaudz gļēvs. Nemāk aizstāvēt savu sievieti un laikam arī nemaz negrib.
16.06.2013 20:14 |

Reitings 1761
Tikko atstāstīju šo situāciju diviem dažādiem, pieaugušiem vīriešiem. Abi atbildēja gandrīz vienādi: pateiktu čomam, lai atrod kādu citu dibenu, kurā ieķerties. Viss.
Kauties neietu ne viens, ne otrs, baigo trādirīdi arī netaisītu.
Ja godīgi, pati uzskatu šo variantu par optimālāko.
16.06.2013 20:24 |

Reitings 7827
Reģ: 17.05.2012
Es tomēr pievienojos tai pusei,kas saka,ka vīrietis ir tāds.. nedaudz gļēvs. Nemāk aizstāvēt savu sievieti un laikam arī nemaz negrib.

+++
16.06.2013 20:30 |

10 gadi
Reitings 13809
Ja godīgi, izlasot autores izklāstu, man likās, ka atklāsies, ka kāds izveidojis kristas fake profilu, jo īstajai kristai šāda gaušanās ir netipiska.

Nezinu, vai es tādā situācijā apvainotos. Varbūt vienkārši vīrietis ir tāds, kas nerīko scēnas. Iespējams, ka, tā kā tas notika viņa klātbūtnē, neuztvēra to kā aizskaršanu.
16.06.2013 20:33 |

Reitings 11698
Reģ: 29.11.2012
Driizaak,ka maneejais arii nebuutu meties visus tur atpurnot,ja jau nebuutu redzeejis- nebuutu bijis laika sadusmoties un aizvilties, turklaat- ja tev attieciibas ar drauga draugiem ir taadas chomiskas, tad vrb muzhikam arii nerodas veelme mesties virsuu,ja tas ir bijis tikai joks.
Ja man visu atlikusho vakaru veel shis chamdeklis buutu miedzis ar aci un kokjeteejis- es skaidri un gaishi buutu nokauninaajusi vinju gan sava drauga,gan paareejaas kompaanijas priekshaa.
Pamataa- es pati prastu aatri noreagjeet taa,ka graabsteklim kauns paliktu.
P.s.- nekaa personiiga, bet, aciimredzot, atstaaji taadu iespaidu,ka ar tevi var gan pakokjetet, kad aptaustiit.
Un- es labaak pati tieku galaa un izvairos no lieka kautinja. Paaraak raibi mums ir gaajis,lai pati kuudiidu chali un taisiitu kashkji.
16.06.2013 20:41 |

Reitings 3467
Reģ: 24.09.2012
Beigaas jau aiziet pretrunas. Tad sakumaa tiek teikts, ka puisis neko neredzeeja, tad veelaak, ka blakus staaveejis. OK, ir jau iespeejams, ka staavot blakus nekas nav ieveerots. Bet, iespeejams, taads bija arii vinja meerkis - varbuut paaraak biezi vinja kundze juutas neaizsargaata no visaadiem "varmaakaam", ka vinjam apnicis katram otrajam dot pa seju :D

Tāda sajūta, ka visās diskusijās ej ar mērķi kādu apsmiet. Pilnīgi neticās, ka esi izglītots cilvēks, kas laimīgs laulībā, jo tāda žults ārā nāk..

meksikanka, man tieshaam viss OK, tik peec garas darba dienas shaadas u.c. tupas diskusijas uzdzen dusmas. 20 gados man arii liktos, ka mani kaads apsmej, tagad to uztvertu savaadaak - nevar tachu katraa diskusijaa piebalsot autorei un raudaat vinjai uz pleca, sakot cik vinja laba, bet paareejie cuukas. Nevienaa situaacijaa nezinam otras puses viedokli, taapeec arii tagad Kristas staastiitais ir futbols vienos vaartos.
16.06.2013 20:52 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
ta laikam ir ta visu varoso un puicisko sieviesu problema. nu tev ir vargaks virietis par tevi pasu, tapec ari neriske iesaistities kautina, zaudet un vel sevi tava prieksa pazemot ka pedejo luzeri un ņuņņu. vieglaka izvele ir ko atjokot preti vai pateikt, ka neko nezin, iebazt galvu smiltis un izlikties,ka nekas nav bijis.

p.s mana viriesa klatbutne neviens pat neatlaujas ko tadu.
16.06.2013 20:57 |

10 gadi
Reitings 2594
Reģ: 08.03.2013
Es uzskatu, ka autores vīram vajadzēja pateikt tam dibenu grāpslim, ka lai liek mieru.

Ja, mans vīrietis neredzētu, ka tieku apgrāpstīta, es pateiktu tam gramsteklim ko asāku uzreiz un zinu, ka mans vīrietis nesāktu kautiņu bet pateiktu kādu asāku vārdu arī, ja atrastos blakus.
Nevienam(!) vīrietim nav tiesības aiztikt cita vīrieša sievietes dibenu. Sieviete šajā gadījumā ir sava vīrieša privātīpašums.

čāča
P.s.- nekaa personiiga, bet, aciimredzot, atstaaji taadu iespaidu,ka ar tevi var gan pakokjetet, kad aptaustiit.

Bet vienalga tas nedod tiesības vīrietim tā grāpstīties.
16.06.2013 20:59 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
un ja...laikam vins ir mikstais. vismaz ko pateikt tam calim vareja.
16.06.2013 21:03 |

Reitings 11698
Edite- es jau nesaku,ka tas ir iemesls,lai visi driiksteetu graabatties, vien, vrb der aizdomaaties par savu uzvediibu, izskatu- kaadu priekshstatu tu par sevi radi.
Bet jaa, es kaa Marta varu tikai pateikt,ka mana viiriesha klaatbuutnee neviens neuzdriikstas palaist nagus. Nesaprotu arii shos "draugus".
16.06.2013 21:04 |

Reitings 606
Reģ: 31.01.2013
Aija ja jau tev viss būtu ok tad jau nelasītu šādas un citādas tupas diskusijas un nešpļautu ārā savu žulti, kur pagadās. Neviens nav vainīgs, ka tev dzīvē kaut kas neveicās vai redz garastāvokļa nav.
16.06.2013 21:08 |

10 gadi
Reitings 2594
Reģ: 08.03.2013
Tur nav sieviete vainīga, lai kā būtu apģerbusies, ka vīrietim nepietiek smadzeņu un saprasanas, ka nedrīkst grāpstīties gar sievietes dibenu.

Un jā, mana vīrieša klātbūtnē arī neviens nepalaiž nagus..
16.06.2013 21:15 |

Reitings 6947
Reģ: 21.10.2010
es jau nesaku,ka tas ir iemesls,lai visi driiksteetu graabatties, vien, vrb der aizdomaaties par savu uzvediibu, izskatu- kaadu priekshstatu tu par sevi radi.

Tev gan jau ir arī tāds pats viedoklis par sievietēm,kas tiek izvarotas? Pašas vainīgas, jo atstāj tādu iespaidu uz vīriešiem,ka vienkārši var ņemt un darīt.
16.06.2013 21:18 |

Reitings 664
Reģ: 31.03.2012
Pajautāju sava vīrieša viedokli.
Viņš teica, ka pirmkārt ir patīkami, ka sieviete ir uzticīga un pasaka kaut ko tādu un otrkārt, ka vnk aizietu un parunātos ar to čali, kas gramstās. Bez jebkādām vardarbībām.

Varbūt vnk samierinies, ka tavs vīrietis ir miera mika.
Savādākā situācijā varbūt viņš reaģētu savādāk. Tev taču labāk jāzin, kāds ir tavs vīrs un uz ko viņš ir gatavs dažādās dzīves situācijās.
16.06.2013 21:18 |

Reitings 11698
Monro- man nav taads viedokli, bet nu comoon. Kaut kaadus nepareizus, paarprastus fluiidus vinja ir raidiijusi, graabsteklja virzienaa, jo nu- cikaam no jums, meitenes, draugu draugi, juusu viiriesha klaatbuutnee ir graabaajushies gar pakaljaam? Es esmu ciiniijusies ar sveshiem vechiem, bet ja drauga, draugi atljautos rokas palaist- nu tas nav viens un tas pats.
16.06.2013 21:21 |

Reitings 895
Reģ: 14.04.2010
''Labākie'' komentāri no visiem - gan jau tu pati biji vainīga, pati ne tā apģērbies, ne tā paskatījies utt. Sviests. It kā nebūtu iespējama situācija, kur sieviete normāli ģērbusies, normāli izturas, vairākas reizes atšuj, bet čalis vienkārši stulbenis un vienalga lien čamdīties vai izsaka piezīmes un mājienus. Ir tādi, kuri vienkārši nesaprot atšūšanu.
Mans vīrietis nebūtu ko tādu pieļāvis. Pa aci uzreiz nedotu, taču kāds skarbāks vārds tiktu pateikts, jo es neesmu nekāds čamdāmais objekts.
16.06.2013 21:23 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits