Problēma!

Reitings 11
Reģ: 16.06.2013
Nerakstu no sava īstā profila, negribu, lai mani apēd bez sāls.
Man bija ilgas attiecības, iestājās krīze, kopā nebijām, bet pašas saprotiet, situācija bija tāda, ka viss vēl nebija beidzies. Es jau biju gatava pārkāpt sev pāri un izbeigt mūsu ieilgušo strīdu, jo es viņu mīlēju un vēl aizvien mīlu. Tomēr kāda man zināma meitene, pārgulēja ar manu bijušo. Ar to viss beidzās. Bijušais, protams, uz vēdera līda, raudāja, lūdzās u.c. vājuma izpausmes izrādīja. Vēl kādu laiku runājām, jo es nezināju, vai to uztver kā krāpšanu vai nē, jo kopā nebijām ilgāk par mēnesi, tomēr nespēju piedot to nodevību, izšķīrāmies uz visiem laikiem. Kamēr to laiku runājām, uzzināju, ka tai meitenei viņš patīk, tas būtībā bija iemesls, kāpēc nepalaidu uzreiz, man vajadzēja panākt, ka viņiem nekas neizveidojas un to, ka viņš grib tikai mani, bet to otru atšuj. Tā arī notika. Es vienkārši gribēju, lai tā otra sajūtas lēta un izmantota. Pagājis jau gads. Facebook ieraudzīju, ka vīrietis, kurš mani grib jau gadus desmit?! Es nezinu, kā lai to raksturo, bet gan jau jums katrai ir kāds, kurš jums neliek mieru, kopš sevi atceraties. Nu lūk, tās meitenes tagadējais draugs ir tas vīrietis, mans ilgadējais pielūdzējs! Es biju šokā! Es viņam uzrakstīju. Jā, nekas nav mainījies. Tagad es domāju izjaukt viņas attiecības. Protams, negulētu, bet sagrozītu galvu tā, aizietu uz pāris randiņiem, lai viņiem tur viss izbeidzas. Tā vēlme ir tik stipra, atkal pierādīt, ka esmu labāka, bet es pati saprotu, cik tas ir pretīgi un nožēlojami! Tomēr atceroties, ka viņa zināja par manām bijušajām, ilgstošajām attiecībām, bet to izdarīja, es gribu, lai viņa zina, kā tas ir! Es mīlu savu bijušo, bet esmu par lepnu, lai piedotu, bet man viss vēl aizvien tur iekšā grauž. Lūdzu, nenosodiet mani! Es vēl neko neesmu izdarījusi! Varbūt atveriet man acis, kā man rīkoties.
16.06.2013 14:19 |

Reitings 6299
Reģ: 15.11.2012
Mīļā meitene, tevī ir tik daudz destruktīvu jūtu, lepnības, dusmu. Tas ne pie kā laba nenovedīs, tu pati būsi lielākā zaudētāja. tu jau esi izdarījusi daudz kļūdu, un gribi izdarīt vēl vienu. Domā labāk nevis par to, kā citiem izdarīt sliktāk, bet gan kā sev izdarīt labāk. Tev pašai taču ir labāk, ka tas ilggadējais pielūdzējs beidzot ir atradis sev meiteni un vairs netraucēs tev dzīvot. Vai arī tu gribi, lai visi skrien pakaļ tikai tev bezgalīgu laiku un uz citām meitenēm pat neskatās? Piedod, bet tu neesi Visuma centrs, un šķiet, ka savā vecumā vēl aizvien neesi to sapratusi. Parasti cilvēki meklē savu laimi, nevis citu nelaimi. Es ietektu psihologu.
16.06.2013 15:45 |

Reitings 3467
Reģ: 24.09.2012
Ja man būtu tāda situācija, es atriebtos,

Es vieniigaa nesaprotu, par ko te jaatriebjas? Paaris bija izskiirusies, puisis paarguleeja ar citu. Nu un? Peec skirshanaas 10 gadi jaadziivo celibaataa un tad tikai var ar kaadu citu saakt guleet?
Justiine, skaties pati, ka tik tas chalis, ar kuru taisies atriebties tevi pashu par mulki nepataisa - izdr**** un pasmiesies. jeega?
16.06.2013 15:50 |

Reitings 1496
Reģ: 12.09.2009
nu zini, pirmajā brīdī es ļoti iespējams domātu tā pat, kā Tu uzrakstīji, respektīvi - atriebties. Taču, tiešām padomā soli tālāk - nu atriebsies, izjauksi , iespējams, viņiem attiecības un tālāk? Tev taču nav tālākejoši plāni attiecībā uz savu 10 gadus ilgo pielūdzēju... Tad sanāk - ieriebsi viņai, izjauksi attiecības, pasmiesies sejā , a vīrietis? Viņš gaidīs no Tevis vairāk. Viņš, cilvēks, kurš noteikti, ja ir Tavs ilggadējais pielūdzējs, domā un lolo tikai labas un pozitīvas emocijas pa Tevi, paliks sāpināts, apbižots un ne ar vienu, ne otru? Tev to vajag? pēc tam justies kaut ko esam parādā kādam?
Es domāju, nečakarē dzīvi citiem, tici man - bumeranga efektā dabūsi atpakaļ to visu. Un meitene taču negulēja ar Tavu pusis pa kaktiem slapstīdamās, kad bijāt vēl kopā. Tā kā nekādu krimināl noziegumu viņa nav izdarījusi :) Tici man, laiks ies, atradīsi sev vīrieti , ko dievināsi un kurš tā pat mīlēs Tevi un Tev būs ne silts , ne auksts ne pa to bijušo, ne pa to meiteni, ne pa kādu citu. Un tici man, Tu gulēsi mierīgāk, zinot, ka tāda riebeklība nav uz Tavas sirdsapziņas. Un atriebe tā ir slikta emocija, vairāk tas sagrauzīs Tevi nekā viņus. :)
16.06.2013 15:51 |

Reitings 428
Reģ: 01.12.2012
Autorei iesaku likties mierā un likt mierā arī visus pieminētos cilvēkus, un labāk pievērsties savas tagadējās dzīves pilnveidošanai, nevis murgainiem atriebības plāniem.
Šāda tipa atriebties kārās sievietes un intrigantes nekad neesmu sapratusi.
Nu dzīvo taču tālāk, kas bijis, bijis, par to neviens vairs ne kapeiku nedod!!!
16.06.2013 17:39 |

Reitings 925
Reģ: 11.06.2012
Atriebība nepiekā laba nenoved, viss nāk atpakaļ. Turklāt, jūs bijāt šķīrušies, tāpēc, ja kādu vainot, tad tikai sevi un savu bijušo, neba jau tā meitene viņu piespieda. Turklāt, kāds sakars ar šo visu tavam ilglaicīgajam pielūdzējam, priekškam lieki sāpināt cilvēku, kurš droši vien pret tevi lolo siltas jūtas, kā viņš pēc tam jutīsies, vai nebūsi tikpat liela maita, kā tā meitene?
16.06.2013 17:49 |

Reitings 1579
Reģ: 04.04.2013
Attiecības bija beigušās un ja sieviete atraida vīrieti, tad vīrietis var darīt ko vēlas un tas vīrietis noteikti netika paņemts pret paša gribu pargulot.
16.06.2013 17:56 |

Reitings 1579
Reģ: 04.04.2013
Drīzāk maita esi Tu, jo citu attiecības sacakaret gribi un lai no tajā cieš cilvēki Tavas lepnibas dēļ, ka nespēj piedot bijušajam.
16.06.2013 18:00 |

Reitings 434
Reģ: 02.07.2012
Labāk veido jaunas attiecības un dzīvo savu dzīvi neviss to puisi izseko.....
Es arī kādreiz bijušo draugos.lv apskatos ,bet nevēlu vinjam sliktu un esmu laimiga kopā ar viru.
Pazaudēsi laiku ,un palaidīsi vējā īstās attiecibas ,kam laiku veltīt.
16.06.2013 19:31 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
nu ja tev vieglak paliks, tad atriebies vinai, tikai rekinies, ka vari zaudet savu esoso(ex??)puisi sadas ricibas del!
16.06.2013 21:13 |

10 gadi
Reitings 13809
Reģ: 29.01.2009
Vai Tu pati jutīsies labāk, ja izjauksi tās meitenes jaunās attiecības? Ja atbilde ir jā, tad vari tā darīt. Bet Tev jābūt drošai, ka, to izdarot, nejutīsies vēl sliktāk nekā jūties tagad.
16.06.2013 21:18 |

Reitings 3966
Reģ: 29.01.2009
tikai rekinies, ka vari zaudet savu esoso(ex??)puisi sadas ricibas del!
, varbūt tava draudzene salaiž arī ar tavu tagadējo puisi, tik tu vēl nezini? un kad atriebsies tad uzzināsi?
16.06.2013 21:25 |

Reitings 728
Reģ: 13.10.2009
1.Atriebjas tikai vājie, Stiprie piedod.
2.Neredzu nekādu iemeslu cepienam par to,ka viņi pārgulēja-jūs bijāt šķīrušies. Ko tad puisim vajadzēja darīt-raut kulakā un gaidīt,kad princesei pāries lepnuma periods? (ja vispār pāries).
jā-var būt cepiens uz meiteni,ja viņa zināja,ka gribi saglabat attiecības ar bijušo. Tad skatīt pirmo punktu. Dzīve visu saliks pa vietām-pašlaik ar savām domām par atriebību tu izsauc karmu tikai uz sevi. Netēlo no sevis likteņa lēmēju citiem,bet sakārto pati savu dzīvi.
17.06.2013 10:00 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits