Oj, man ari si ir aktuala tema. Nobildinaja pec 6 gadiem. Vai bildinaja no sirds, vai tikai tapec, lai mani nomierinatu – es nezinu. Laikam jau otrs variants, jo pagaja jau 2 gadi, bet par kazam nav ne runas. Saprotu, ka attiecibas nav tas labakas, bet tieshi, tas, ka neprecamies ir viens no stridu iemesliem no manas puses.
Ta pavisam godigi, man tas kazas nav isti vajadzigas tagad un tulit. Nedz es gribu liekos izdevumus, nedz es gribu planosanas stresu neesot LV, nedz tas zimogs pase man kko nozime. Tomer man liekas, ka ta sir viriesa uzdevums – apnemt savu sievieti un apprecet vinju. Kazas, manuprat, ir tieshi viriesa apliecinajums sievietei, ka vin sir gatavs uznemties atbildibu par vinju un gimeni, ka vinam ir pietiekami daudz “ieksas”. A sanak baigi izdevigi neprecet, it ka viss pa nopietno, bet taj pasha laika – challis tomer bez saiztibam, dara, ko velas.
Ja godigi, pec 8 gadu kopa bushanas es ari jutos ka piedzivotaja, vislaik mekleju vainu sevi – nu kapec mani neprec, varbut es kko nepareizi daru utt. Bet beigas atskaru, ka tas vien ir viriesa glevums, neparliecinatiba, un izdevigums.
Es, savukart, negribu sita nodzivot vel 8 gadus un beigas mani pasutis dirst, jo atradis jaunaku vai vel nez ko. Jo kas tad virietim, pec 8 gadiem vins ka reiz bus gudraks, stabilaks, pieaudzis. Savukart man jau bus 34 gadi un tad ta ir pavisam cita pasacinja – tad jau ir lielaka iespeja palikt pie sasitas siles.
Turklat pec 8 gadiem – nu nav vairs ta roza brillu milestiba un dzirkstele – jau tik ilgi nogaidits, ka pa lielam jau po, drizak gribas skirties neka preceties.
Varbut man vecmodigs uzskats – bet uzskatu, ka virietim “jaapnem” sieve, lai pieraditu, ka vinam nopietni noluki attieciba uz sievieti un kopigu nakotni. Sievietes uzdevums atkal tad rupeties par gimenes saturesanu kopa, pavardu, viru, berniem utt.