Cik cilvēcīga tu būtu?

Reitings 547
Reģ: 04.03.2009
Droši vien vairums nemaz nenokļūtu tādā situācijā, bet tomēr tās, kas jebkad ir bijušas mīļākās statusā vai kas nekad nesaka nekad...

Iedomājies situāciju, ka tu esi jauna brīva, vēlies baudīt dzīvi, izklaidēties, nekādu saistību, un uzsāc romāniņu ar aizņemtu vīrieti. Un tad pie tevis ierodas šī vīrieša ilggadējā draudzene... bez scēnām un histērijām, pavisam mierīgi un cilvēcīgi saka, ka šis ir viņas vīrietis un palūdz tevi aiziet no viņa dzīves. Ko tu darītu?

a) patiešām aizietu aiz cieņas pret šo sievieti
b) teiktu, ka nē, neatteiksies no viņa, ja grib, lai tad pats vīrietis viņu pamet, bet pati nē
c) teiktu nē un vēl paņirgātos par šo draudzeni, kas ieradusies
14.06.2013 22:47 |

Reitings 3146
Reģ: 30.12.2012
B, ja jau viss tik talu butu aizgajis, nebutu jegas atkapties.
16.06.2013 03:19 |

Reitings 11996
Reģ: 15.03.2013
Man nekad nav bijuši vīrieši tikai izklaidei. Bet tomēr, ja tīri teorētiski iztēlojos šādu situāciju, tad visdrīzāk aizsūītītu šo sievieti pie vīrieša, lai izrunājas vispirms ar viņu un tad liktu vīrietim mūsu klātbūtnē atklāti izvēlēties, kura tad lai paliek.

Neņirgātos, pati arī klusi nenozustu aiz cieņas pret sievieti; man patīk, kad ir skaidrība un kārtība attiecībās, lai pie šī jautājuma vairs nav jāatgriežas - tāpēc visdrīzāk būtu kāvidutājs viņu attiecību noskaidrošānā reizi par visām reizēm.
16.06.2013 04:58 |

Reitings 472
Reģ: 11.07.2010
Tiešām nevaru iedomāties, KĀDAM tam vīrietim jābūt, lai gribētos ar viņu gulēt, kad šis paralēli gremdē citā/citās. Nevajag brukt virsū, ka seksiņš ir forši un tā, jo manā izpratnē ir mīlēšanās, nevis nogrūšanās. Tas tomēr ir kaut kas pārāk īpašs (man, es nevispārinu). Un, nē, es neesmu jauna un naiva, es pie šāda secinājuma un izjūtas esmu nonākusi ar gadiem.

Krāpšana notiek pa labi un pa kreisi, kas tik nav dzirdēts dzīves laikā... Es teiktu tā, ka lielākajā daļā gadījumu tas ir tāpēc, ka tas, ar kuru esi kopā, nav tev tas ļoti labi piemērotais. Tad paliek slinkās un sevi nekopjošās kā iemesls un vienkārši cilvēku trulās, defektīvās personības.

Un es nesaku, ka dzimumtieksme pret vairākiem pretējā dzimuma pārstāvjiem nav normāla parādība, nē, es saku tikai vienu - ja divi cilvēki ir vienojušies par uzticības pilnām attiecībām, tad krāpšana ir absolūta necieņa pret šo lēmumu.
16.06.2013 11:41 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
vai tiešām ir jābūt tik stulbai, lai ietu pie citas jebkādā veidā skaidroties vai vēl nezin ko? varētu padomāt, ka vīrietim nav smadzeņu nesākt vsp šādas attiecības? nebūs šī - būs nākošā. un? tagad pie katras vecenes skraidīsi, ar kuru viņš guļ? tad priekš kam tādu vīrieti?

ja es būtu otrā pusē. nezinu. viss atkarīgs no situācijas. agrāk es būtu pasmējusies un paņirgājusies, bet tagad nezinu. vispār nekas nebūtu, jo es svešus cilvēkus nelaižu iekšā un nemaz neprasu, kas zvana/klauvējas.
visticamākais, ka es viņai pateiktu (nevis ņirgātos), ka katram cilvēkam ir sava galva uz pleciem un ne jau es vai viņa būs tās, kuras noteiksim, ko citi darīs/nedarīs.
17.06.2013 09:18 |

10 gadi
Reitings 13809
Tādā situācijā es nekad nenonāktu.
Bet, ja sieviete guļ ar aizņemtu vīrieti, diezin vai var cerēt, ka viņa atkāpsies. Viņa to dara, jo viņai tas patīk. Un cerēt uz kaut kādu žēlastību ir stulbi. Un vai tiešām tai, kuru krāpj, tas izmisums ir tik liels, ka jāietv diedelēt žēlastība vīrieša mīļākajai? AK, kungs, cik izmisušam jābūt, un kāpēc?
17.06.2013 09:30 |

Reitings 51
Baisi lasīt, cik sievietes te tik striktu viedokli mēdz izteikt, nespējot iztēloties sevi otras sievietes vietā. Ko, lai saka- tās, kuras te tik parliecinātas par saviem vīriešim un citām sievietēm varētu ''paņirgt sejā''. Tā ir audzināšana, morāles un empātijas trūkums, vai vienkārši nav iekšējās inteliģences? Dievs dod, lai Jums (sejā ņirdzējām) tā negadās. Bet neaizmirstiet, ka vārdiem ir liels spēks un viss pateiktais var atgriesties atpakaļ!!! Tas, ka Jūs neesat gatavas padomāt par otru sievieti, nepadara Jūs labākas, ka viņas puisis ir izdomājis, ka iespraudīs ik pa laikam arī Jums, kas Jums liekas- ir forša izklaide, arīdzan nepadara Jūs ne par pakāpienu augstākas! ...
17.06.2013 10:04 |

Reitings 51
... Pati censtos šādā situācijā nenonākt. Ir bijis pāris reižu, kad aizņemts vīrietis ir gribējis uzaicināt uz randiņu. Bet man ir pašcieņa... Pēdējam aicinātājam, ko atceros - pajautāju, vai viņš ņems līdzi arī sievu. Un viņš bij tik satracināts un aizkaitināts :D Ņirdziet sejā labāk aizņemtajiem vīriešim, kas paši nezin, ko grib :))

Jauku dienu!
17.06.2013 10:08 |

Reitings 1221
Reģ: 15.02.2012
pie veselā saprāta nesāktu attiecības ar aizņemtu vīrieti.

ja nezinātu, ka viņš ir aizņemts un pēkšņi uzrastos otrā sieviete, es laikam aiz dusmām palūgtu viņai uzgaidīt un paaicinātu varoni ciemos, lai pats tiek galā un skaidrojas, kas un kā. ar sievieti neko daudz neskaidrotos, neesmu jau attiecībās ar viņu :)
17.06.2013 10:45 |

Reitings 8272
lola_15559 nezinu, kam tu to esi domājusi, bet pateikt patiesību nenozīmē ņirgt sejā. protams, viss ir atkarīgs no tā, kā tas tiek pateikts.
17.06.2013 11:16 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits