Jus dodat iespeju?

Reitings 1613
Reģ: 09.03.2010
Sveikas!

kad iepazistaties ar kadu virieti un ir ta, ka ipasi jus nesaista, dodat iespeju vinam vai ne?

Es nedodu!
Pedeja laika loti daudzi viriesi ir izradijusi uzmanibu, devusi telefona nr, centusies iepazties, aicinajusi uz randiniem, es nekad nevienam nedodu iespeju. Ja man nav ta, ka sirds lec pa muti ara uzreiz :D tad nav vienkarsi velmes tikties.
Lai gan visi apkart skandina, ka nekad neko nevar zinat, varbut pirmais iespaids nav WOW, bet iepazistot, to cilveku, vins var iepatikties.

p.s. jauku dienu visam!
14.06.2013 17:53 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
agrāk devu, bet tagad sen jau vairs nedodu. ja man cilvēks jau pirmajā reizē nepatīk un kkas viņā ļoti kaitina, tas nemainīsies, jo nemainīsies viņa paradumi, runas veids vai dzīvesveids. a bet veltīt laiku un visu pārējo es netaisos, jo tas vnk nav tā vērts. cilvēks mainās, ja pats to vēlas. savukārt, tie, kas man nepatika, būs meitenes, kuras būs par viņiem starā (varbūt).
17.06.2013 14:21 |

10 gadi
Reitings 13809
Reģ: 29.01.2009
Man, ieraugot vīru pirmoreiz, nekādi klikšķi neradās. Bet iemīlējos un tagad esam precējušies.
17.06.2013 14:28 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits