Izbijušais vai joprojām esošais meiteņu ģēģeris!

Reitings 50
Reģ: 03.03.2013
Lieta tāda, ka esmu brīva meitene.Par uzmanības trūkumu sūdzēties nevaru, bet neviens līdz šim satiktais neaizķer tik ļoti, lai ar viņu veidotu,kaut ko nopietnāku. Uz šo brīdi uzmanību izrāda trīs gadus vecāks puisis-izskatīgs, labu darbu, sportists, piestrādā arī par modeli, liekas sakarīgs, populārs un izbijušais vai joprojām esošais meiteņu ģēģeris. Es zināju viņu jau pirms tam. Tā kā šobrīd prātā ir tikai strādāt,izbaudīt vasaru, atpūsties, tad domāju, kāpēc gan neaiziet ar viņu satikties. Neko jau nevaru zaudēt un tagad prātā nav attiecības, bet vai Jūs ticat tam, ka ja puisis atrod īsto meiteni viņš spēj izmainīties?
14.06.2013 15:07 |

Reitings 1906
Reģ: 05.04.2009
Neticu. Var mainīties tāpēc, ka pašam piegriezies dzīvesveids vai kāda kaite piemetusies, bet meitenes dēļ nē.
14.06.2013 16:16 |

Reitings 491
Reģ: 07.02.2012
Izmainīt nevar. Viņš pats gan var izmainīties.
18.06.2013 09:54 |

Reitings 491
Reģ: 07.02.2012
Kaut gan, kā jau ^^ vienreiz vienā diskusijā minēja... Lai sieviete sev tādu piesaistītu un lai viņš vēlētos viņu kā nevienu citu, viņai viņš kārtīgi vispirms jāizvazā aiz deguna. Tā, lai viņa būtu viņam līdz šim grūtāk iegūtā trofeja.
18.06.2013 09:57 |

Reitings 1613
Reģ: 09.03.2010
Var jau but, ka izmainas, lai gan es neticu. Babniks ir un paliek babniks. Mani viens tads lenca 4 gadus, it ka nopietni. Bet tapat viss beigas izradijas spele un meli. Paraleli satikas un pat veidoja attiecibas ar citam.
Un es biju ka tada "veca sieva", kad bija dabujis un apnika ar jauniepazito skraidit, tad atkal un atkal atgriezas pie manis.
18.06.2013 10:11 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits