Iemīlējusies privātskolotājā :D

Reitings 893
Reģ: 13.06.2013
Sveikas, meitenes! Šogad rakstīju eksi, jo beidzu vidusskolu. Tā kā manas atzīmes tajā priekšmetā nav diez ko spīdošas, tētis sarunāja savu draugu, lai pamāca mani pirms centr. ekšiem.

Sākumā man tas vīrietis nemaz nepatika, jo likās baigais nūģis un zubris, tāpēc izturējos vēsi. Pats priekšmets šausmīgi garlaikoja un negāja. Bet viņš necentās neko spiest, drīzāk stāstīja visādus intresantus faktus par vēsturi un minēja daudz piemēru. Un jā, man sāka lēnām iepatikties. Vienu vakaru pēc mācībstundas sākām runāties par dzīvi. Viņš izklausījās ļoti sakarīgs un normāls. Un jā, viņš man iepatikās.

Sāku to priekšmetu mācīties nopietni. Taisīju mājasdarbus, vakaros sazvanījāmies un stundām ilgi runājām par mācīšanos.
Pienāca maija beigas un eksis. No rīta viņš vēlatbrauca pie manis uz skolu novēlēt veiksmi. Pašās beigās apķērāmies. Tajā brīdī man likās, ka esmu saņēmusi sitienu ar elektrību. Kā es jutos! Man likās, ka sirds kāpj pa muti laukā! Atjēdzos tikai tad, ka viņš smejoties teica, lai laižu viņu vaļā, citādi citi padomāšot, ka esam pāris. Visu ekša laika domāju tikai par viņu, rakstīju tīri autopilotā, bet, man liekas, būšu labi uzrakstījusi, rezultātus vēl neesam saņēmuši.
Man vēl nav bijis nopietnu attiecību un sexa, bet esmu skūpstījusiues ar vairākiem puišiem, bet neviens skūpsts arī ar visu mēles bāšanu mutē man nav devis tādas sajūtas kā apķeršanās ar manu skolotāju. Varat saukt mani par mazu un stulbu, bet man liekas, ka esmu…… Iemīlējusies viņā. Man patikuši vairāki puiši, bet par viņu pēdējā laikā vien tikai domāju.

Šodien vēl piezvanīju viņam, lai papļāpātu, bet viņš atvainojās, ka šovakar nevarēšot, jo viņam esot randiņš. Ja jūs zinātu, kā mani tas aizķēra! Es zinu, ka starp mums nekā nav un viņš man pilnīgi neko nav ne solījis, ne izturējies kā skolotājam neraksturīgi, bet jūtos greizsirdīga laikam pirmo reizi savā dzīvē. Varat man neteikt, ka runāju, kā maza, stulba lose. Pati to saprotu. Viņam ir pie 30 gadiem, bet man būs tikai 18. Viņš mani noteikti vēl uzskata par sīku.
Nezinu, vai tā ir mīlestība, ko jūtu, bet neko tādu agrāk neesmu jutusi nekad pret puisi.
Neprasu padomu, gribētu tikai izstāstīt kādam anonīmi, kā jūtos.
13.06.2013 21:26 |

Reitings 295
Reģ: 24.10.2012
Varbūt ejat uz kādu Tokyo City? Garšīgi un labas cenas :)

Katrā gadījumā, lai arī Tu aicināji un būtu pašai jāmaksā par visu, vīrietim būtu jāizmaksā ;)
14.06.2013 00:04 |

Reitings 70
Reģ: 13.06.2013
Šodien vēl piezvanīju viņam, lai papļāpātu, bet viņš atvainojās, ka šovakar nevarēšot, jo viņam esot randiņš

A kā ar to otru meiteni ? Tai arī 18 gadi ?

Zinko viņš izdarīs paļurbinās tavu tvirto 18 gadīgo pussiju, vasara beigsies un tevi aizmirsīs!

Dura ! :D
14.06.2013 00:06 |

Reitings 8187
Reģ: 27.12.2009
Tokyo man arī patīk.

Tad,kad Apskaujmani pasniedz visu tādā gaismā, man arī smiekli sāk nākt :D
14.06.2013 00:13 |

Reitings 528
Reģ: 18.03.2013
Cik jauki! Smaidīju lasot! :)
14.06.2013 00:22 |

Reitings 528
Reģ: 18.03.2013
Neplēs celku vēl! Taupi.. :P Vai pārdod pa miljonu :D :D :D JOKOJU ;)
14.06.2013 00:24 |

Reitings 738
Reģ: 14.10.2011
Vēl jau ir āra kafejnīcas. Pirms nedēļas pirmoreiz nakts laikā sanāca būt "Eglē". Bija jauki - nepiespiesta atmosfēra, cilvēki apkārt, mūzika skan, laternu gaisma. Pirmajā randiņā tāda vieta man liktos labāka, jo justos brīvāk un drošāk kā sēžot kādā restorānā viens otram pretī. Pie tam to visu var pēc tam papildināt ar naksnīgu pastaigu pa Vecrīgu un pasēdēšanu kādā parkā. Piemēram, Bastejkalns man liekas ļoti skaists. Tas viss, protams, ja esiet rīdzinieki.
Bet prieks, ka tā sanācis. Nav jau tā vecuma atšķirība TIK liela. 11 gadi.. Nu man ar draugu ir 7 gadu starpība. Kad iepazinos ar viņu man bija 19, viņam - 26. Atšķirību vecumā pilnīgi nemaz nejūtam.
Pēc tam pastāsti kā gāja. Veiksmi! ;)
14.06.2013 00:28 |

Reitings 431
Reģ: 14.10.2010
Nē nu ok, 10 gadi tas ir nieks, beeeeeeeet tēta draugs, tas izsaka visu. Un nedomāju,ka vīrietis,kuram būtu simpātijas pret meiteni/sievieti teiktu, ka dodas uz randiņu.Atmet cerības un meklē kādu jaunāku ;) Izklausās, ka ar vienaudžiem Tev pilnīgs boorings, skaties uz vecākiem,bet ar to vecumu arī nevajadzētu pārspīlēt..jo Tu vēl esi jauna un izbaudi laiku ;)
14.06.2013 03:24 |

Reitings 556
Reģ: 27.09.2012
Nav jau teikts,ka tas ir tēta labākais draugs. Varbūt tāds vairāk paziņa-draugs. Redzēs, kas notiks. Citādāk un interesantāk būtu, ja randiņā kāptu pa alpīnisma sienu vai kko tamlīdzīgu.
14.06.2013 09:03 |

10 gadi
Reitings 13809
Reģ: 29.01.2009
Tik jauka problēma :) Tādas bērnišķīgums strāvo no rakstītā.

Par randiņu - pabarojiet pīles Kronvalda parkā vai Operas kanālā, pēc tam var pasēdēt kādā kajejnīcā vai picērijā. Vai noīrējiet riteņus un izbrauciet kādu apli, var līdz Jūrmalai.

Es gan nezinu, varbūt meitene nav no Rīgas.. tad jau kaut kas cits jādomā.
14.06.2013 09:14 |

Reitings 8272
Sveika! kā es saprotu tavas izjūtas :) vēl ka'du gadu atpakaļ es jutos līdzīgi Tev, lai gan mans draugs, ar kuru tagad dzīvoju kopā, nebija mans privātskolotājs, bet nedaudz vairāk kā 10 gadus vecāks darba kolēģis. šis stāsts atgādināja sevi, jo tad, kad ir šādas izjūtas kā autorei, jebkurā vecumā cilvēks zaudē prātu, jūtas samulsis un nezina ko darīt.
Malacis, ka piezvanīji!
Ne velti viņš piekrita, jo viņš tomēr pārkāpa nedaudz pāri ētikas robežai kā skolotājs ne kā tēva draugs. Viņš ar tevi vakaros sazvanījās, tevi apķēra. skolotāji ar saviem skolēniem tāpat vien tā nesazvanās. un loģisks ir iznākums.
Es viņu vestu uz zoodārzu. nopietni :) būs jauks pārsteigums. Turklāt, daudzi pieauguši cilvēki, kuriem vēl nav bērni, ir aizmirsuši, cik jauki tur ir. paņem varbūt līdzi kko ēdamu gardu un sarīkojiet pikniku.
Lielākais šķērslis būtu tavs tēvs. Es ceru, ka vi''nš to uztvers labi un ka viņi paliks draugi. Ar stāstīšanu vēl nesteidzies, jo tu nezini, kā attīstīsies jūsu attiecības.
Es tikai ceru, ka tas vīrietis ar tevi nespēlēsies un tu viņam patiešām patīc :)
14.06.2013 09:28 |

Reitings 2133
Reģ: 09.05.2011
Atceros,ka tad,kad man bija 16,biju saķērusies savā ansambļa vadītājā,viņam toreiz bija 25.Pateicu to,bet viņš man neatbildēja ar to pašu,jo uztvēra mani par mazu.Un es tāda arī toreiz biju.Bet nu iepatikās man viņš tāpēc,ka bija jauks,atsaucīgs,mierīgs,gudrs.Iesaku neko nedarīt,puisim gan jau ir citas intereses un Tu viņu neinteresē kā meitene.Un viņš izturējās jauki,jo viņam bija Tevi jāmāca un jāpalīdz nolikt eksāmens.Ja Tu nebūtu nolikusi,Tavi senči viņam nemaksātu! :D
14.06.2013 09:31 |

Reitings 6037
Reģ: 10.08.2011
Es tikai ceru, ka tas vīrietis ar tevi nespēlēsies un tu viņam patiešām patīc

+
lai veicas!

Reitings 8272
Es domāju, ka 30 gados jau nu ir jāprotas un jāizmaksā meitenei, neskatoties uz to, ka viņa ir aicinājusi uz randiņu. Turklāt, tu nemaz nestrādā. Ja viņš būs foršs vīrietis un cienīs tevi, viņš nemaz neļaus tev izvilkt savu maku laukā.
P.S. man tavā vecumā vispār arī patika vecāki vīrieši un tas nav mainījies. man ir bijis tikai viens puisis, kurš bija jaunāks par mani, bet otrs gadu vecāks. nu abi gatavie bērni un no vīriešiem tur bija ļoti tālu.

Reitings 5481
Reģ: 17.08.2010
Godīgi sakot, man tas vīrietis nepatīk vien no fakta, ka piekrita satikties ar 18 gadīgu meiteni. Jā, 10 gadu starpība nav liela, ja abi prātiņā ir izauguši. Bet meitene tikai vidusskolu beigusi. Brr.. kad iedomājos, ka kāds 30 gadnieks līstu pie manas mazās māsas. Fu.. kur nu vēl kaut kāds tēta draugs!

Pašai man gan patīk 30 gadnieki :D :D :D bet jā, kur tie laiki, kad man bija 18 :)
14.06.2013 09:35 |

Reitings 8272
nu un, galvenais, ka viņai nav kādi 15. jo tad tiešām tas būtu aizdomīgi, lai gan dzīvē notiek visādi. nav teikts, ka meitene prātiņā nav izaugusi,. varbūt viņai nav tās attiēcību pieredzes tādas (un man arī tādas nopietnas pieredzes nebija), bet daudzi cilvēki attiecības kkad uzsāk.
izdosies vai neizdosies..viņai ir tikai 18 un viņa var mēģināt un riskēt. katrā ziņā tā vismaz būs pieredze.
protams, jāuzmanās, lai tas nav īsts brunču mednieks. mani mulsina fakts, ka viņš pateica, ka vakarā ejot uz randiņu, bet nākošajā dienā jau satiekas ar autori...tas mani visvairāk uztrauktu.
14.06.2013 10:11 |

Reitings 4258
Reģ: 18.06.2012
Man visa sajaa situaacijaa nedaudz zeel teeva. Sajuuta nebuus jauka, kad uzzinaas par to, ka vinja draugs gatavojaas kaapt virsuu vinja meitai. Ja es buutu teeva vietaa, draudziiba ar to viirieti buutu paartraukta uz visiem laikiem.

Godīgi sakot, man tas vīrietis nepatīk vien no fakta, ka piekrita satikties ar 18 gadīgu meiteni.

+

Gadu starpība man neliekas traka, bet fakts, ka vīrietis piekrīt tikties ar sava drauga (kaut vai paziņas) meitu, man gan liekas nepatīkams. Es domāju, ka tā tēva vietā nevien pārtrauktu kontaktēties, bet arī draugs dabūtu pa seju, ja izdomātu, ka vēlas ievilkt meiteni gultā. Un tā, protams, būs, jo, autore, nevienam 30gadniekam neinteresēs pastaigas rociņās un kino apmeklēšana, ja tam tālāk nesekos citi labumi.
14.06.2013 10:12 |

Reitings 8272
Pievakare-bet, ja viņam ir nopietni nolūki? protams, ka visi pāri agri vai vēlu nonāk gultā, bet nu tomēr...
labi, es nevaru spriest tikai pēc sevis, bet vecāks vīrietis var iemīlēties arī daudz jaunākā sievietē.
14.06.2013 10:15 |

Reitings 4258
Reģ: 18.06.2012
Man kaut kā liekas, ka parasti ar privātskolotājiem komunicē tikai saistībā par attiecīgo lietu, t.i. nesazvanās vnk tāpat

Es gan domāju, ka tā varētu būt sazvanīšanās arī tāpat. Kā jau te minēja, vīrietim maksāja par to, lai viņš māca un izturās laipni. Ja cilvēks redz, ka otrs ir ieinteresēts mācību vielā un viņa pieredzē, domāju, ka tas kaut kādā ziņā glaimo un nav pretenziju padalīties ar savām zināšanām vēl, jo īpaši, ja meitene kā cilvēks arī ir jauks. Esmu arī runājusi par dzīvi tāpat vien ar daudz vecākiem par sevi vīriešiem, skolotājiem, bet, lai es domātu, ka tādā veidā viņi izrāda pret mani simpātijas kā pret meiteni? Hmm, nē. Nu ja pati piedāvātos, kā to pašlaik dara autore, tad gan jau neviens neatteiktos.. Vienvārdsakot, manuprāt, šajā situācijā bija jāgaida pirmie soļi no vīrieša.
14.06.2013 10:18 |

10 gadi
Reitings 4942
Reģ: 18.10.2009
skaisti jau izklausās viss, pastaigā pati pa Vecrīgu paskaties, kas pašai patīk, cenas. Ģērbies neitrāli nevis, krūtis krīt ārā, vai dupsis redzams, make-up nepārcenties, lai izdodas, uzraksti pēc tam, kā jums gāja.
14.06.2013 10:25 |

Reitings 51
Annes ieteiktais riteņbrauciens uz Jūrmalu ir tiešām laba ideja :) Paķer piknikgroziņu ar šampi un uzkodām. Izplāno maršrutu un uz Jūrmalu prom. Būs gan nepiespiesta atmosfēra, gan fiziskas aktivitātes, gan salīdzinoši lēts pasākums :))
14.06.2013 10:27 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits