Sveikas, meitenes! Šogad rakstīju eksi, jo beidzu vidusskolu. Tā kā manas atzīmes tajā priekšmetā nav diez ko spīdošas, tētis sarunāja savu draugu, lai pamāca mani pirms centr. ekšiem.
Sākumā man tas vīrietis nemaz nepatika, jo likās baigais nūģis un zubris, tāpēc izturējos vēsi. Pats priekšmets šausmīgi garlaikoja un negāja. Bet viņš necentās neko spiest, drīzāk stāstīja visādus intresantus faktus par vēsturi un minēja daudz piemēru. Un jā, man sāka lēnām iepatikties. Vienu vakaru pēc mācībstundas sākām runāties par dzīvi. Viņš izklausījās ļoti sakarīgs un normāls. Un jā, viņš man iepatikās.
Sāku to priekšmetu mācīties nopietni. Taisīju mājasdarbus, vakaros sazvanījāmies un stundām ilgi runājām par mācīšanos.
Pienāca maija beigas un eksis. No rīta viņš vēlatbrauca pie manis uz skolu novēlēt veiksmi. Pašās beigās apķērāmies. Tajā brīdī man likās, ka esmu saņēmusi sitienu ar elektrību. Kā es jutos! Man likās, ka sirds kāpj pa muti laukā! Atjēdzos tikai tad, ka viņš smejoties teica, lai laižu viņu vaļā, citādi citi padomāšot, ka esam pāris. Visu ekša laika domāju tikai par viņu, rakstīju tīri autopilotā, bet, man liekas, būšu labi uzrakstījusi, rezultātus vēl neesam saņēmuši.
Man vēl nav bijis nopietnu attiecību un sexa, bet esmu skūpstījusiues ar vairākiem puišiem, bet neviens skūpsts arī ar visu mēles bāšanu mutē man nav devis tādas sajūtas kā apķeršanās ar manu skolotāju. Varat saukt mani par mazu un stulbu, bet man liekas, ka esmu…… Iemīlējusies viņā. Man patikuši vairāki puiši, bet par viņu pēdējā laikā vien tikai domāju.
Šodien vēl piezvanīju viņam, lai papļāpātu, bet viņš atvainojās, ka šovakar nevarēšot, jo viņam esot randiņš. Ja jūs zinātu, kā mani tas aizķēra! Es zinu, ka starp mums nekā nav un viņš man pilnīgi neko nav ne solījis, ne izturējies kā skolotājam neraksturīgi, bet jūtos greizsirdīga laikam pirmo reizi savā dzīvē. Varat man neteikt, ka runāju, kā maza, stulba lose. Pati to saprotu. Viņam ir pie 30 gadiem, bet man būs tikai 18. Viņš mani noteikti vēl uzskata par sīku.
Nezinu, vai tā ir mīlestība, ko jūtu, bet neko tādu agrāk neesmu jutusi nekad pret puisi.
Neprasu padomu, gribētu tikai izstāstīt kādam anonīmi, kā jūtos.