Džeku kāds izčakarēja tāpēc tāds viedoklis, jo es Igaunijā tiesa gan neesmu bijusi daudz reižu, taču Lietuvā gan, Polijā arī, Polijai ir cits līmenis, bet soc celtņu ļoooti daudz, tāpat dienvidrietumvācijā šādu līdzīgu celtņu netrūkst, tātad tās ir visur. Salīdzinot ar Lietuvu un Igauniju mums ir lielākā un vēsturiski bagātākā galvaspilsēta, ēdiens kvalitatīvs, apkalpošana arī laba, piemēram, Itālijā attieksme vienaldzīga, viņi atstrādā savu darbu, tāda man bija sajūta esot tajā pusē. Daudzās valstīs vispār angļu valodu personāls nemāk, tas mani izbrīnija, jo pie mums tam jābūt kā likumam :D. Vārdu sakot, nekam ko viņš saka nepiekrītu. Ziemas beigās Lietuvā, pirms LV robežas uznāca sals, redzam ar draugu ka ceļš paliek kā spogulis, dīvains, samazinājām ātrumu, viens dānis mūs protams apdzina un gandrīz aizgāja taisni uz lauka, nu ko tur, ja cilvēks neuzmanīgi brauc tad nav ko vainot valsti, tāpat ceļa kvalitāte, uz tā paša E67 Baltijas ceļa Polijā ir ekstrēms, bez riepām var palikt, Igauņiem ir labāk ceļi jo pieejami labāki, lētāki resursi kā mums.
Bet paši cilvēki, jau savu valsti grib padarīt sliktāku kā ir ar savu pesimismu, bet zinu, ka tādi neesam, un ja kāds sāk kritizēt, tad ar to saruna cauri, jo vai tad viņa valstī viss ir tik ideāli?