Laikam jau neviena nav tādu no avon lietojusi.
Tad es saprotu tā,ka tas ir krēms, kas nedaudz tonē ādu?
Tonālos es nelietoju un neciešu, bet šis krēms patīk un lietoju katru dienu, uzklājot uzreiz var redzēt kā nedaudz mainās ādas tonis, izlīdzinās sejas āda un pumpiņas nav tik redzamas.
Tad jau vismaz varu arī šeit tādu nopirkt un būs jāpapēta veikalos kāds piedāvājums šeit ir.
Endy, ne gluži līdzīgs. BB krēmi ir brūni un tonē daudz,daudz vairāk,nekā tas Avon. Es nopirku šo te oranžo un tāds draņķis. Vairākus gadus atpakaļ tas bija daudz labāks un kvalitatīvāks.
Gaidu darbdienas beigas, šodien mums randiņš. Tikai nezinu, kas būs. Vīrs neko nav atklājis, baigais noslēpums.
Vēl paspēšu droši vien pa GC pastaigāt, derētu kādu topiņu vai blūzīti nopirkt. Ai, nezinu!
Iespraukšos beztēmā ar savu super svarīgo jautājumu, jo manā tēmā neviena neatbild. Varbūt tomēr kādai ir pieejams Akta par avansa maksājumu izlietojumu paraugs angļu valodā? Ļoti nepieciešams.
Man ir jaunais Loreal BB code lumiere, nu loti labs
Man BB nepatika, jo biju pieradusi pie biezās tonālo kārtas, bet tagad, kad pārstāju lietot tonālos, šis BB man pat ļoti patīk, viegls un starojošs.
Ok, ja jau aizsākās diskusija par krēmiem - ar ko CC atšķiras no BB?
CC = Color Control jeb color correcting
BB = beauty vai blemish balm
CC krēms atšķiras no BB krēma ar to, ka tas nav tik taukains un to var lietot arī ja ir taukaina āda. Tas tāpat kā BB krēms mitrina ādu, kā arī aizsargā no saules stariem. CC krēmam ir daudz vieglāka tekstūra klājums.