Sveika Marta! Zel, ka ta sanacis, bet nestreso parak, gan laiks dziedes!:) Vispar jau taisniba-labak tagad neka velak! Kam tev tads glevs nugis vajadzigs, kurs nevar pat pienacigi izrunaties? Ko gan no tada var nakotne gaidit...Man skiet, ka vins varbut ir nobijies no saistibam un nevelas uznemties atbildibu, tapec tik peksni nozuda, bet tik pat labi varetu but cita sieviete uzradusies, vai vienkarsi zudusi interese. Varetu but ari ta, ka vins pieder pie ta sauktajiem emocionali nepieejamiem viriesiem. Katra zina nelauzi galvu un nesac sev parmest, nelaujies grutsirdibai! Tagad ir vasara! Nesedi maja, bet ej cilvekos, satiecies ar draudzenem, palutini sevi, aizbrauc kada celojuma, un tici man, tev pamazam klus labak! Sevi vajag milet pirmam kartam! Ta tu izstarosi pozitivu energiju un piesaistisi cilvekus, kuri ir tevis verti. Es pati nesen izskiros no drauga un tagad saprotu, ka laikam biju viena tam, kuras mil par daudz. Es izlasiju dalu no tas gramatas un saskatiju daudz lidzibas ar sevi.