Ja zvirbulis atsitaas pret virtuves loga stiklu tas uz sliktu? Jo biju dzirdeejusi ka kaut kaadi putni ja atsitaas pret stiklu ir slikta ziime. Sis zvirbuleens lidoja garaam atsitaas un aizlidoja talaak....
Saka, ja nositas, tad tas uz sliktu. Šo situāciju nemācēšu komentēt. Bet pēc savas pieredzes varu teikt, ka tas uz nelaimi. Kaut tikko diskusijā "Nakarkala" jau minēju par domu materializēšanos. Galvenais sevi nenodarbināt ar šo atgadījumu un nepiesaistīt negatīvas domas un emocijas.
Zvirbulits nenositad bet atsitas un nolidoja zeme jo kads bija nometis maiziiti. Arii es esmu dzirdejusi ja ieludo un nositas putninjs tad uz nelaimi bet manaa gadiijuma putninjs dziivs;)
Man pagājušvasar mājās ielidoja lakstīgala un suņi to paspēja noķert un saplosīt, kad es ienācu mājās, skats bija pa rubli - visur izmētātas spalvas un virtuves vidū guļ beigts putns ar pārkostu rīkli, nu neko, viss ir kārtībā, shit happens, savācu un dzīvoju laimīgi tālāk!
atsauca man atmiņā pagājušo vasaru :D
nepamanīju vairākas dienas, ka uz balkona mētājas beigts balodis, izskatījās, ka viņš guļ. pēc tam nolēmu pabakstīt ar lietussargu un viņš bija piekaltis jau pie zemes. mēģināju viņu iegrūst maisā, kaut viņš uz pašas malas tur bija....mēģināju, mēģināju un...viņš nejauši nokrita stāvus zemāk uz cita balkona, bija baigais blīkšķis, man tik pretīga sajūta, ka miris putniņš nokrita, bet neko jau vairs...:)
tikko man loga ietriecās putns divas reizes,,,arī dzirdēju ,ka nav labi,,,bet censos sevi mierināt ar domu kā logi ir tīri (vakar mazgāti) un viņš domāja ka var lidot talāk,,,bet nu ka divas reizes,,,,
AK Dievs, vienu dienu strādāju un dzirdēju baigo troksni, paskatijos pa logu, un tur tikko paēdis balodis ielīmējies. Čalis bik apdūla un aizlidoja tālāk, atstājot savus nospiedumus uz loga.
Tas ir tas pats, kad cilvēks ieskrien stiklotās durvīs, tas ir uz sliktu? :D