Liels jautaajums!

Reitings 72
Reģ: 02.03.2011
Gribu jautaat varbuut kaada no jums var paliidzeet ar padomu..dziivoju uk..bija ginekalogiskas problemas biju pie ginekaloga nu valoda man nav uuber krutaa taapec iisti nesapratu,kas man par vainu tikai to,ka iekaisums utt iedeva zaales nodzeeru kursu viss ok,bet tagad peec meenesa atkal juutu stipras saapes saapes ir tadas ,ka saap ejot no niereem uz olniicu pusi pie smagaakas piepuules utt...man nav iespeeju tagad tikt pie tiem aarstiem domaaju cik traki tas varetu buut vai nedeelju varetu paciesties ja riit vairs nesaap....
08.06.2013 00:47 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Pameklee latvieshu vai krievu aarstu, ja esi uk, tad noteikti taadi ir atrodami.
08.06.2013 23:00 |

Reitings 1147
Reģ: 29.01.2009
Ja-latviesu,lietuviesu,krievu un polu arstii te tiesam ir pieejami Uk. Tapec labak varbut uzreiz ej tur..jaa bus jamaksaa,bet veseliba pirmaja vieta..

Vispar ja godigi ka jau ieprieks mineja ej uz A&E.. Simule stiprakas sapes un tevi slimnica vismaz izmekles ka nakas,un zinasi kas un ka..
Pati esmu UK ,tapec saku ka sauc vispar atros! :D saki, ka loti sap un tt..Jo te arsti tiesam reizem ir debiili..
Manai draudzenei gandriz meitinja 8 gadu vecuma nomira ..jo atrie pateica,ka brauks pie vinjas tikai tad ja nebus svarigaki izsaukumi..kad atbrauca atklajas ,ka meitenei cukura diabets,un atrie atbrauca pedeja bridi... Nu paldies Dievinjam tagad viss labi :)
08.06.2013 23:08 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits