Sajauca vardus

Reitings 42
Reģ: 23.08.2010
Shoreiz varetu iztikt bez indigiem un nosodoshiem komentariem. Sevi nosodu ik reizi kad tiekos ar sho puisi bet vinjsh ir kaa narkotikas. Stasts ir tads. Jau ilgāku laiku satiekos ar puisi. Mums ir brivas attieciibas. Vairak tas ir sekss kad vienam vai otram sagribas.Man nav draugs tapec pec vinja vienmer esmu izslapusi savukart vinjam ir meitene. Shodien tikshanas laika mes kautko runajam un peksnji vinjsh mani nosauc savas meitenes vardaa. Man tas taa izgaja caur sirdi. Mes jau sakuma norunajam ka attiecibas ir tadas kadas taas ir un viss ka arii es zinu ka kaazas beigas tur nesanaaks. Bet mani tas aizvainoja. Netieku tagad pari. Ar vinju ir pasakaini bet pec shitas "kljumes" kad vinjsh mani nosauca savas meitenes varda esmu aizkaitinata lai gan zinu ka man tadai nevajadzetu but jo vinjsh jau nav mans!
Man tikai vajadzeja izstastit.Sirds plist pushu un galva skan teikums kura beigas vinjsh pateica meitenes vardu. Zinu ka shiim "attiecibaam" vajag pielikt punktu bet to ir gruti izdarit.
Kapec vinjsh gulj ar mani ja vinjam ir meitene par kuru vinjsh doma pat esot ar mani? Kada ir to suudabralju domaashana? :(
07.06.2013 22:17 |

10 gadi
Reitings 1582
Reģ: 22.03.2013
vins jau netikai doma par vinu, kad esiet kopa, bet ari gul! novelk savas bikses, skupst vinas lupas, krutis glasta, tad savu daiktinu ieslidina vinas siltaja un mitraja vagina, ekstaze beidz...un iespejams aizmirst ieiet dusa, tad aizbrauc pie tevis un tu vinam sniedz burvigu mineti un esi tik loti laimiga,jo tev ir iespeja netiru pinciti pa muti pavalat! super!

Jūs ko! Gribat teikt, ka tagad jaunatne savus pincīšus mēdz pirms un pēc tās lietas nemazgāt? Un tādu mantu vēl svešai mutei piedāvāt? Piedodiet, es kaut ko tādu vispār iedomāties nevaru! Nezinu, kam ir jānotiek, lai es netīrs (ne tikai TUR) un netīrītiem zobiem līstu pie savas otras puses mīlēties! Ak, jā! Tagad skolās par higiēnu laikam nemāca!
08.06.2013 11:29 |

Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
vins jau netikai doma par vinu, kad esiet kopa, bet ari gul! novelk savas bikses, skupst vinas lupas, krutis glasta, tad savu daiktinu ieslidina vinas siltaja un mitraja vagina, ekstaze beidz...un iespejams aizmirst ieiet dusa, tad aizbrauc pie tevis un tu vinam sniedz burvigu mineti un esi tik loti laimiga,jo tev ir iespeja netiru pinciti pa muti pavalat! super! nosmejos, labs :D
08.06.2013 12:16 |

Reitings 503
Reģ: 11.05.2011
nu kāpēc uzreiz viss tā jāsarežģī? Jums nav gadījies sajaukt vārdus? Mani laiku pa laikam nosauc citā vārda, mamma vsp mani regulāri sauc māsas vārdā :D Un pashai ari bieži gadās. Vnk, ilgstoši lietojot vienu vārdu, tad vnk iesēžas atmiņā un autopilotā aaiziet. Ta ka drīzāk chill, tā sanāca.
Bet autorei arī jārēķinās, ka puiša meitene vnm būs prioritāte un pati paliks 2. vietā. tas tā skumīgi :(
08.06.2013 12:41 |

Reitings 794
Reģ: 13.09.2012
Es vakar vakara izlasiju šo diskusiju un apstaajos pie Martas ieraksta....tas bja booooomba :D....vnk tik labi uzrakstiits:D

Un Dvīne,ko tad tu gaidi?Ka vinjss vienaa dienaa atnaaks pie tevis un pateiks,ka pametis savu draudzeni,lai buutu ar tevi kopaa!?:D
Un iespejams viņam bez tevis un savas draudzenes ir vēl kaada!
08.06.2013 12:47 |

Reitings 360
Reģ: 17.01.2013
narkotikas rada atkarību...jo ilgāk lietosi jo grūtāk būs pārtraukt.
08.06.2013 14:27 |

10 gadi
Reitings 8191
Reģ: 01.11.2009
Situāciju nekomentēšu, tikai pateikšu paldies par humora devu. Nodirst meiteni jau var bez robežām, tikai žēl, ka vecis vienmēr tiek pataisīts par labāku. Nu ne jau meitene sev sprauž...
08.06.2013 16:22 |

Reitings 606
Reģ: 31.01.2013
Protams, ka viena pagale nedeg. Un puisis šajā situācijā ir pats lielākais kretīns, bet meitenei arī vajadzēja vairāk izmantot smadzenes pirms ielaisties šajā netīrajā darījumā.
Saprastu ja viņa nezinātu, ka puisim jau ir meitene, bet...
Un galu galā, nav jau jēgas šeit pateikt visu ko domā par puisi, jo viņš jau tāpat te nesēž un nelasa. te runa iet par meiteni, tāpēc arī citas izsaka savas domas par viņu.
08.06.2013 16:37 |

10 gadi
Reitings 8191
Reģ: 01.11.2009
Pēdiņa, saprotami, bet ne jau meitene ir attiecibas un ne jau vina speciali liek puisim krapt vina draudzeni. Vel mulkigak, manuprat, ir riet uz meiteni par to, ko vina dara, jo katram savas vertibas un velmes, tas nedod tiesibas otru nosodit. Un tikai neaiziesim absurdos salidzinajumos ar slepkavibam un vel sazin ko. Es tikai ceru, ka ta meitene, kura tiek krapta, reiz uzzinas.
08.06.2013 17:04 |

Reitings 794
Reģ: 13.09.2012
Nu ja vinja nebuutu ar vinju kopaa tad vinjs atrastu vienalga kaadu citu...
08.06.2013 17:53 |

Reitings 157
Reģ: 16.05.2013
Šito izlasot es vispār savu puisi negribu nekur vienu laist, pat zinot ka viņš tādas pasūtītu d*rst.
Bet nu jā ... žēl tās meitenes kura droši vien akli domā cik uzticīgs ir viņas puisis.
10.06.2013 09:26 |

Reitings 13796
Reģ: 23.10.2010
Skaidrs, ka no visām trim pusēm kaut kas nav labi - vīrietis, viņa mīļotā un mīļākā, plaisas ir visur. Autore jau pati zina kā tas beigsies droši vien.
10.06.2013 09:36 |

10 gadi
Reitings 2152
Reģ: 02.04.2011
Atceros, mani pirms miljons gadiem līdzīgā situācijā arī nosauca otras vārdā, tikai pa telefonu. Piezvanīja man un iedūdoja klausulē: "Nu čau, mammīti!". :D Cirks bija tad, kad pēc mana "koaaaaaaaaaa?" tika mēģināts iziet no situācijas un rast izskaidrojumu, kāpēc mani tā nosauca. :D

Pēc kara visi gudri, bet nu jā, Dvīne, turies! ;)
10.06.2013 09:53 |

Reitings 453
Reģ: 17.05.2013
Ko nozīmē "mums ir brīvas attiecības"??? :D Tu esi viņa MĪĻĀKĀ :D Daaaaa
10.06.2013 10:00 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits