Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Par mīlestību?

Reitings 745
Reģ: 04.06.2013
Kaut kā aizdomājos par to ,mūsdienās viss mainās...
Kā jums liekas vai mīlestība nozīmē atrast vizuāli patīkamu cilvēku ,ar kuru ir viegli saprasties, var izveidot veiksmīgi attiecības... Cilvēks ,kurš spēj jūsu vēlmes piepildīt un kuru jūs varat apmierināt... Vienvārdsakot izdevīgs cilvēks ar ,kuru viegli "salīmēties" un ,kuram + piemīt kaut kas īpašs ,kas jūs aizkurina?
:)

Vai tomēr vecais uskats liekas patiesība.. Mīlestība var būt tikai viena un šis cilvēks ir kā radīts tieši jums, nav "jāsalīmējas" ,bet pats par sevi viss bez piepūles sakrīt un ir! ??
:)
07.06.2013 21:17 |

Reitings 881
Reģ: 29.01.2009
Nekad nebūs tā, ka ar otru pusīti viss perfekti saskanēs. Būs lietas un intereses, kas atšķirsies, bet svarīgi ir saprast vienam otru un necensties pārveidot pa savam.
Svarīgākais ir uzticība un būt uz viena viļņa ikdienisķās situācijās. Tā teikt- skatīties vienā virzienā. Protams, fiziskā pievilcība arī ir svarīga.
Man ir arī svarīgi, ka cilvēks attīstās un neapstājas pie sasniegtā. Tas mani iedvesmo un tādejādi mēs viens otru nedaudz pabakstam nozīmīgiem soļiem par labu.
07.06.2013 21:29 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
nezinu vai varu piekrist kadamno taviem definejumiem. ne vienmer tas cik viegli vai gruti cilveki saprotas nozime to milestibu.
07.06.2013 21:42 |

Reitings 745
Marta(tā foršā) un kā tu to definētu?
07.06.2013 21:44 |

Reitings 3031
Reģ: 09.09.2012
Prakse rada, ka musdienigas laulibas jeb love marriage reti kad iztur laika parbaudi pretstata vecmodigajam laulibam jeb arranged marriages, ja pareizi saprotu ko autore jauta.
07.06.2013 21:45 |

Reitings 745
Morgan le Fay , tas tā vispārīgi bija jautājums, ko cilvēki uzskata par mīlestību. Jo ir jau dažādi... citiem liekas ,ka sekss ir mīlestība, citiem pļavas ziedu plūkšana un dāvināšana ( izpausmes un uzskati dažādi) :)
07.06.2013 21:53 |

Reitings 3031
Reģ: 09.09.2012
Annija
Tu Atenas, es Sparta. :D Lakoniskie runataji dzirdot garu stastu, stasta vidu aizmirst par ko bija stasta sakums.

Milestiba cilvekam ir gandriz tik pat viegla un sarezgita reize ka Dievs, bet es nedomaju ka cilveki jauc kas ir milestiba un kas sekss, vienkarsi ir cilveki kuriem bez milestibas sekss nav iespejams, savukart ziedi var nozimet simpatijas, atvainosanos, tradiciju atkariba no situacijas. Ja, vieglak ir pateikt kas milestiba nav neka ir. es teiktu, ka ista milestiba nozime rupes visdazadakajas izpausmes, tas nozime patiesu interesi par otra cilveka dzivi, ta ir rupju milestiba. Pukes, davanas, bucas un sekss ( iztrukstot rupem, protams) ir romantiska milestiba un uz to palauties ipasi nevar, ta neilgst un nopietnu atbalstu nesniedz.
07.06.2013 22:24 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Miilestiiba ir tad, kad esi gatavs otra cilveeka intereses nostaadiit augstaak par saveejaam un tai pashaa laikaa neizjuutot par to nozeelu, diskomfortu vai netaisniibas sajuutu.
07.06.2013 22:26 |

Reitings 728
Reģ: 13.10.2009
Manā uztverē mīlestība ir tad,kad otru cilvēku uzskati par "savējo",kad neesot viņam blakus,jūties ne savā ādā,kad abi zin,kas ir kompromiss. Kad,atrodoties viņa rokās,šķiet,ka tā ir īstā vieta,kur tev ir jābūt. Kā arī parakstos zem Kristas teiktā.
07.06.2013 23:29 |

Reitings 10
Reģ: 07.06.2013
La Petite Blonde-Pati labāk nebūtu pateikusi,precīzi definēji manu viedokli.
07.06.2013 23:34 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
gruti man ta atbildet. laikam tad, kad otrs tiek vertets augstak par savu egoismu, rupes, kompromisa meklesana. piemeram, cilveks, kurs man nerupetu, es nekad neuztrauktos par vinu.
07.06.2013 23:40 |

Reitings 382
Reģ: 25.11.2010
Manuprāt, sirdij tik tiešām nepavēlēsi... Pati esmu bijusi love/hate attiecībās. Tas noteikti nebija
izdevīgs cilvēks ar ,kuru viegli "salīmēties"
, bet sirds dara, ko pati grib...
07.06.2013 23:49 |

Reitings 4183
Reģ: 06.05.2012
manuprāt, mīlestība var būt kaislīga un mīlestība var būt draudzīga. sākumā, kad ir tās spēcīgās emocijas, ilgstošs uzbudinājums, tā ir kaislīgā mīlestība, proti, kad darbojas mūsu hormoni un smadzenes, pēc tam jau tā pāraug draudzīgā mīlestība, kad attiecību pirmajā vietā izvirzās līdzības faktors, t.i., kaut kādas vērtības, kopīgs nākotnes redzējums, drošība (materiāla un garīga) u.c. taml. lietas. jā, uzskatu, ka to var definēt tā, kā to definēji tu pirmajā punktā, proti, izdevīgs cilvēks, bet tomēr tam nav nekāda sakara ar praktisko mīlestību, kad reāli mīlestība balstīta tikai un vienīgi uz aprēķinu. uzskatu, ka mīlestība ir rūpes, atbildība, cieņa un izpratne vienam pret otru, kas prasa piepūli, resursus, tāpēc arī tas viss pats salīmējas gluži vietā nebūtu. mīlestība ir radošs process, to nevar ierāmēt zem diviem vispārīgiem iedalījumiem.
07.06.2013 23:56 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits