Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

īrēt

Reitings 660
Reģ: 12.02.2012
Sveikas!
Varbūt kādai ir zināms/piedāvājams 1 istabas dzīvoklītis, ko varētu īrēt? Vai arī varbūt te ir meitenes, kas vēlas īrēt kopā dzīvokli, sākot no septembra/ jūlija? Skatījos gan ss.lv, gan nimo.lv , bet dažas cenas priekš manis kā topošās studentes liekas par augstu... Priecāšos par atbildēm.. :)
06.06.2013 19:45 |

Reitings 827
Reģ: 06.06.2013
Vēl jau galīgi neīsts laiks meklēt :)
1kārt, vēl iet sesija un daudzi (t.sk. es) joprojām nav saimniekiem pateikuši, vai turpinās īrēt, vai ies dzīvot citur. Tātad daudzas potenciālās dzīvesvietas vēl nav piedāvājamas, jo saimnieki nezin, vai var piedāvāt. 2kārt, Tu meklē no septembra. Būs maz cilvēku, kas Tev tagad gribēs piedāvāt dzīvesvietu, jo arī jūliā un augustā par dzīvokli irjāmaksā + teorētiski var dabūt īres maksu - saimnieki parasti cenšas atrast īrniekus, kas nāk uzreiz :)
Zinu, ka neko diži nepalīdzēju Tev, bet vismaz paceļu :)
06.06.2013 20:05 |

Reitings 827
*jūlijā
06.06.2013 20:05 |

Reitings 9202
Reģ: 13.03.2011
Man jau šķiet, ka ideāli sākt īrēt būu tajā pašā jūlijā, ko esi minējusi kā variantu, jo septembrī īres cenas straaaaauji pieaug, bet ja ievācies jau jūlijā - paliek tāda pati :)

nu varu ieteikt vien bieži čekot sludinājumus, jo labākos piedāvājumus aizrunā nu burtiski stundas, dažu stundu laikā! :)
06.06.2013 20:10 |

Reitings 616
Reģ: 01.12.2012
Sonata13 - tieši tagad ir īstais laiks meklēt. Septembrī vari meklēt tikai, ja ir laiks dienām sēdēt pie kompja un neko citu nedarīt. Es meklēju dzīvokli augustā/septembrī - nereāli.
Ja vienīgi pieļauj variantu ar kādu kopā īrēt, tad augusts ir laba laiks tam, jo būs viegli atrast cīņu biedru :)
06.06.2013 20:21 |

Reitings 827
Yesterday
Nav tik traki :) Esmu pamanījusies augusta vidū ari, pat būdama laukos, atrast sev nesliktu dzīvesvietu un pat bija, no kā izvēlēties! Un ar tiem cīņu biedriem gan tieši viss bremzejas :D Parasti ir tā, ka it kā jau gribas abiem apskatīt to vietu dzīvē un abiem pieņemt lēmumu, bet tad sanāk, ka viens netiek, tad otrs.. tad kādam vēl uzrodas kaut kādas papildus prasības vai kritika un tā tie piedāvājumi aizet gar degunu :D
06.06.2013 20:42 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits