Sveikas! Gribas pasmelties kādu ideju interesantai frizūrai izlaidumam. Kleitiņu gribu nedaudz virs celīša. Mati pagari, 10-15 cm virs dibena apmēram..
Negribu neko pārāk, pārāk pārspīlētu, bet gan gaumīgu un tajā pašā laikā vienkāršu!
lokas. daļa atspraustas uz augšu. ietu vai nu pie frieziera vai pati mājās to darītu. tīri tikai lokas arī netaisītu. iespraustu kādas smukas sprādzītes un tā.
ja drīkst būt atklāti pleci, tad šādai frizūrai izvēlētos tieši kleitu ar pliku plecu daļu vai uz lencītēm.
Es par šo variantu, skaistas un vieglas lokas :) Man jau ļoti patīk, bet galvenais lai lokas nav stīvas un netiek matos likt pārlieku daudz putas & lakas. Bet tu pati taisīsi sev frizūru? Man jau liekas, ka friziere zinās labāko līdzekli iepūst un uz kādām 4h noteikti būtu jāturās.
Ja Tev ir kopti, skaisti mati, bet taisni - viss ko darītu - aizietu uz salonu, lai viņus profesionāli veidojot izstiepj un iztaisno. Citu pat neko neprasās.
Man tās fruzūras ar tām daudzajām bizēm visos virzienos kaut kā ne pārāk.. Esmu matu cirtu, brīvu šķipsnu un loku piekritēja :)
Jebkurā gadījumā, ja Tev ir tik gari mati, tad nez, vai būtu prātīgi viņus atstāt vaļā.. Vienīgi, ja pamatīgi saīsina uz salokošanas rēķina savādāk visu laiku viņi pīsies rinķī un būs karsti...
Atceroties savu izlaidumu, es labāk taisītu kkādu frizūru, kur mati ir copē vai tamlīdzīgā mezglā, jo tas nežēlīgais karstums visu bojā. mati īsti paliek nekādi un visa mugura slapja no tiem.
Es laikam izvēlētos kkā savaktus matus, lai karstumā nav tik grūti.Varbūt taisītu kko tādu, bet jāskatās, kas labāk izskatītos ar kleitu un tās stilu.: