Nabadzīte! Video un rakstu var redzēt te:
http://www.delfi.lv/izklaide/divaina-pasaule/sensacijas/lielu-krusu-del-skolnieci-padzen-no-izlaiduma.d?id=43377021
Es tieši šodien skatījos un domāju, ka Cosmo parādās vistizlākie raksti Tvnetā. Arī uzklikšķināju, apskatījos. Manuprāt, kleita ir glīta, bet uz viņas ķermeņa tiešām piedauzīga. Un Tvnet raksta virsraksts nav korekts - viņu nepadzina, bet ielaida ar nosacījumu par piesegšanās, viņa pati izvēlējās aiziet. Un ielaida ar nosacījumu nevis lielo krūšu dēļ, bet tādēļ, ka apģērbs nebija piemērots. Un tad vēl visa tā izlaiduma nozīmes dramatizēšana tā it kā tās būtu savas kāzas..
Bet viņa pārkāpa skolas noteikumus, kas nosaka, ka atkailināt krūtis nevar, a tagad pati brēku taisa. Man liekas, ka ja skolai noteikts, ka jābūt pieklājīgā skatā, tad nevar būt kaut kādas izlecējas.
man žēl meitenes, kleita normāla un nav viņa piedauzīga, tai skolotājai laikam pupu nav ! Un es viņas vietā arī nepaliktu un 100% sūdzētos kaut kur, tas ir arī viņas izlaidums !
Es arī padomāju, ka savu krūtažu knapi iestūķējusi un viss veļas laukā. Ok, nav jau maiss jāvelk, bet kkas drusciņ pieklājīgāks, kas tā jau lielās krūti nedaudz piesedz nevis izceļ vēl vairāk. Kārtējais idiotisms.
Ar tādām krūtīm tāda kleita izskatīsies piedauzīgi, nu tas taču būtu tākā jāsaprot! Cilvēks ar nestandarta apmēriem nevar atļauties ģērbt visu, ko sagribēsies - ir tomēr jāpiedomā kā tas izskatīsies.
Piekrītu, ka raksta virsraksts neatbilst saturam. Un meitenes un viņas vecāku sašutums un klaigāšana par diskrimināciju ir tipiska amerikāņu uzvedība - galvenais visiem parādīt cik ļoti viņi ir trumēti un diskriminēti, nevis atzīt savu vainu.
Meitene tik tiešām uzvilkusi tādu kleitu, kas viņai nav piemērota - būtu tā kleita krūtīs izmēru lielāka, nekas nekur ārā neveltos un apsargi ar lakatu piesegties neliktu.
Tiara, šī meitene ir no tās pašas skolas, kurā mācās tā meitene ar lielām krūtīm? Ja nē, tad salīdzinājumam nav jēgas - skolu kārtības noteikumi atšķiras.
TIARA, tevis ieliktās meitenes bilde gan jau ir no Krievijas vai Ukrainas, vai Baltkrievijas. Un es nesaprotu, kāpēc tādos tērpos tērptas skuķenes nedzen mājās..., bet vēlāk par to šausminās ziņu portālos.