Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Situācija..dusmojos

Reitings 1791
Reģ: 17.11.2011
Esat kopā ar vīrieti kuram ir bērns no citas sievietes. Kāda būtu jūsu attieksme, nostāja ja viņš viņu apsveic gan vārda dienā ,gan dzimšanas dienā. Sakot ka tas esot savādāk kā bijušās, tā esot viņa bērna māte.
Tad bļāviens ņem un appreci viņu!!! :@ ja jau tas ir savādāk :@

Jums patiktu / nepatiktu / būtu vienalga?
04.06.2013 15:04 |

10 gadi
Reitings 13809
Reģ: 29.01.2009
Tās, kas noskaņo vīrieti pret bērnu un bijušo draudzeni, bērna māti, kaitē pašas sev. Jo mēs zinām, ka dzīve ir dzīve, nekad nevari būt pilnīhgi droši, ka paši neizšķirsieties. Un vīrietim būs atkal jaunas attiecības, līdz ar to pati un kopējie bērni, arī vairs nebūs svarīgi. Jo viņš uzskatīs, ka tas taču ir normāli.
Man krusttēvs reiz teica:"Nekad nespļauj akā, no kuras pašai kādreiz var nākties dzert".
05.06.2013 14:46 |

Reitings 524
Reģ: 31.07.2012
draudzenes iet un nāk. bērns ir un paliek stabila vērtība,tāpat kā sieviete ar ko tas radīts.
tas,ka vīrietis apsveic viņu svētkos, ir normāli un apsveicami. nav viņam problēmu- Tu esi tā maniakāli greizsirdīgā, kas uzvedas neadekvāti. būtu priecajusies,ka esi kopa ar normalu vīrieti
05.06.2013 14:52 |

Reitings 585
Reģ: 14.05.2013
Nu katra esam savadāka, viena atzīst to, otra šito, viena uzskata tā, otra šitā.
Es pilnībā saprotu Missssssssssss, jo faktiski arī man ir tā. Es protams sevi nosodu par to, bet tas tā ir un salauzt sevi nevaru. Mans vīrs to ir pieņēmis, sapartis un vēl pirms apprecēšanās ar mani ar savu bijušo draudzeni neuzturēja nekādas attiecības. Un par cik esmu tāda, ar bērnu faktiski netiekas, bet tikai palīdz ar naudu.
05.06.2013 16:25 |

Reitings 4775
Reģ: 18.03.2012
bet vai tas nav egoistiski - liegt bērnam tiesības pavadīt laiku kopā ar tēvu, tikai tāpēc, ka draudzene ir greizsirdīga??? manās acīs lupata ir tāds vīrietis, kurš tādām kaprīzēm pakļaujas
05.06.2013 17:42 |

Reitings 4343
Reģ: 01.10.2012
snupis - un Tu savu vīrieti cieni, ka viņš tā izturas, pamet savu bērnu? (Alimentu maksāšana nav vienīgais tēva pienākums, viņam vajadzētu uzņemtuies arī emocionālas rūpes par savu bērnu).
Šāda uzvedība neko labu neliecina par cilvēka atbildības sajūtu, attieksmi pret pienākumiem, vērtībām viņa dzīvē.
Pieaudzis un atbildīgs cilvēks nepametīs savus bērnus novārtā. Un bez iemesla arī neizturēsies nepamatoti vienaldzīgi pret viņu māti (ja jau pret citiem cilvēkiem, ar ko sanāk darīšanas, izturas labvēlīgi un ievēro dažādas laipnības).
05.06.2013 18:07 |

Reitings 4343
Reģ: 01.10.2012
Ja to ir grūti pieņemt (un es saprotu, kāpēc tā ir!), tad pareizāk man šķiet - vienkārši neveidot attiecības ar cilvēkiem, kuriem ir šāda ģimenes situācija.
05.06.2013 18:09 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (1)