nu es jebkurā brīdī var nonākt tavā situācijā. kamēr viņiem ir naidīgas attiecības, diez vai tā notiks, bet diez vai viņa uz viņu turēs naidu visu mūžu. es ceru, ka nē, jo no tā ļoti daudz cieš viņu bērns.
man personīgi nepatiktu, bet, jā, tas krupis ir jānorij. katrs vīrietis to uztver savādāk. cits neatcerēsies pat bērnu, un kur nu vēl bērna māti. tev jāpriecājas par to, ka viņš pret viņu izturās ar cieņu. kamēr viņš viņai nedod kvēlu skūpstu uz lūpām un sarkanas rozes un neaizkavējas ilgāk nekā vajadzētu, domāju, ka tev nav jāuztraucas.
es pati nesen redzēju, ka drauga bērna māte bija ar sms viņu apsveikusi svētkos. man tas ne visai patika, bet, ko es varu darīt? neko. tas ir vnk mans ego. skandālu netaisīju un vsp to neesmu pieminējusi un netaisos, bet tas nenozīmē, ka esmu par to sajūsmā.
un kas par to, ka viņam ir bērns? kāpēc tev vsp ir tādas domas par samierināšanos?viņam bija pirms tam attiecības. tas ir tas pats, ja tagad viņam nāktos samierināties, ka tu esi gulējusi ar citiem puišiem. bērns ir vnk tā rezultāts. tev drīzāk sāp tas, ka viņš viņu kādreiz ir mīlējis un gulējis ar viņu un kā pierādījums tam ir viņu kopīgs bērns. bet tev ir jāsaprot, ka tā ir pagātne un ka arī tu kādreiz esi mīlējusi kādu puisi, kā rezultātā tev arī varēja būt bērns. un tur tu neko nevari mainīt. bērns ir redzams, bet tavas kādreizējās jūtas ir un vienmēr paliks atmiņā. tas, ka tam nav, kā teikt, kāda redzama apliecinājuma, nenozīmē, ka tas nekad nav eksistējis.