iesakiet, kādu interesantu,efektīgu kāzu kleitu,pamanānu! precās drauga brālis!es gribu vienkāršu, bet draugs izbrāķē un jādomā kas cits! šūšu pie šuvējas!liekiet bildes :))
Tad ir tikai 2 varianti:
1. Lai viņš pats iet ar Tevi pa veikaliem, un atrod kleitu kādā grib Tevi redzēt.
2. Ja viņš saka, ka negrib vazāties pa veikaliem, atbildi: "Tad iešu kā pati gribu!"
Vispār fascinē šādi vīrieši, tik gudri d...š, atvainojos. Nē, lai uzzinātu Tavu izmēru, nopirkt kleitu un pārsteigt Tevi.
esmu bijusi kāzās, kur lieciniece/vedēja/līgavas māsa bija garā, svinīgā, viena toņa zilas krāsas kleitā. atlasa tipa audums. Blakus baltai līgavai izskatījās labi.
Bet piekrītu Bellakillas viedoklim. Ja Tava kleita nav pārāk izlecoša un nenoēno līgavu, tad velc! Lai draugs nerunā pretī. Ja nu vienīgi viņš ir gatavs pats iet līdzi Tev uz veikaliem.
mans draugs arī man bija piemeklējis persiku toņa garu kleitu ar plandošiem svārkiem. kad es teicu, ka tas jau sastāda konkurenci līgavai, diskusija bija beigusies un varēju vilkt, ko gribu :D
Efektīgu? Nu, tad sarkanu mini kleitu ar dekoltē un kailu muguru:D
Draugs grib pazīmēties ar Tevi radiem, vai kas?:D
Velc, kas piestāv. Parādi kādu bildi uz kādām Tev izvēle krīt, lai var saprast Tav domu gājienu!
Man šķiet, ka garu kleitu var vilkt tikai līgava, vedējmāte un vecāki.
Un vispar- kleitas izvēle tačuir atkarīga no tava auguma un kāzu stila/notikumu vietas.
Es izvēlētos kko no šādiem variantiem: