Vecums un gadi šeit patiešām nav iemesls. Viss ir atkarīgs ne tikai no brieduma, bet arī no tā cik mēs pieķeramies klāt otram cilvēkam. Neskaitāmas rezes esmu dzirdējusi, ka 12 gados nekādu mīlestību nevar sajust, taču esmu to sajutusi, pret puisi, kuru biju kopā 1 gadu. Ja puisis būtu nobriedušāks, tad arī manas attiecības ar viņu būtu vēl aiz vien.
Ir pagājusši 5.gadi, nesen no zināmiem cilvēkiem dzirdēju, ka viņš uzskata, kas esmu bijusi vispatīkamākā meitene, ko viņš ir saticis. Un iedomājaties, pēc tik ilgiem gadiem satikšu 2 puišus kuriem es patiešām ļoti patīku jau no tā brīža, kad iepazinu. Taču vai es pie sava bijušā patiešām gribu atgriesties? tās visas sāpes, tas viss kas bijis, nē, es to vairs nevēlos piedzīvot. Bet varbūt tieši viņš man iemācīja nobriest? Ja nebūtu bijis viņš, nedomāju, ka savos 17gados man būtu tik nopietna attieksme pret attiecībām. Pa šiem gadiem ir bijis tikai vēl 1 puisis, kuru biju satikusi un vēlējos saglabāt sev blakus, bet viņš bija melojis ne tikai man, bet izrādas arī savai draudzenei, taču nekas nebija aizgājis tik tālu, lai būtu grūti aizmirst viņu.