SC pārvālēti!

Reitings 2542
Reģ: 07.06.2012
NĒĒĒĒĒ! ;(
01.06.2013 22:04 |

Reitings 2542
Reģ: 07.06.2012
Par Rīgu nav jēgas runāt, kur 50% ir krievi. Izbrauc ārpus Latvijas. Nevienā kārtīgā, latviskā pilsētā krievu partija nav pārvarējusi 5%. Tās pilsētas ir uz vienas rokas pirkstiem saskaitāmas, kur krievi ieguvuši tādu popularitāti.
02.06.2013 20:24 |

Reitings 253
Reģ: 03.10.2012
Ja godīgi nezinu nevienu latvieti, kurš tā atdotu balsi par SC.

visa mana ģimene ir latvieši. balsojām par SC.
piekrītu melns.
02.06.2013 20:26 |

Reitings 10475
Reģ: 01.08.2010
Un? Jūs joprojām balsojiet pēc tā, pofig kas, tik lai nav -ovs uzvārda izskaņā? Manis pēc var iebalsot kaut ķīniešus.
02.06.2013 20:27 |

Reitings 1055
Reģ: 10.02.2011
Visu dienu derdzas acīs vārds - PĀRVĀLĒTI - haha!
:D :D Parasti neciešu kļūdas, bet šī man patīk, pat ļoti!
02.06.2013 20:50 |

Reitings 8187
Reģ: 27.12.2009
Sesilla, man ir tumši mati un vīrieša nav :D
02.06.2013 20:55 |

Reitings 8189
Reģ: 02.02.2010
Ērzeli, skaidrs:) kā ieraudzīju iedomājos par tevi:)
Bet tad Ventspilī ir vēlviens tāds pats peldkostīms;)
02.06.2013 20:57 |

Reitings 925
Reģ: 11.06.2012
Piekrītu Andas.. žēl, ka latviešus tik viegli uzpirkt - ar bezmaksas tramvaja biļetēm :D
Bet, piemēram, to kāds ir Rīgas budžeta deficīts, un ka Rīgā Ušakova valdīšanas laikā, piesaistot ES fiansējumu, ir nosiltinātas tikai dažas ēkas, kamēr pārējā LV finansējums ir piesaistīts ļoti daudzām mājām utt., to nepamana :D eh... par valodas jautājumiem un kaimiņvalsts ietekmi uz šo partiju pat nav vērts runāt.
02.06.2013 20:58 |

10 gadi
Reitings 1582
Reģ: 22.03.2013
Kaut kādām tautas vērtībām, nacionalitātei ir jābūt, lai mēs spētu vispār būt. Es neuzskatu, ka tie ir īsti latvieši, kuri par Ušakovu balsoja, kurš bija gatavs iznīdēt vienu no lielākajām tautas vērtībām - latviešu valoda, kura jau tā ir apdraudēta. Nu nekas.Drīz būsim apvienotā Krievija, ja šāda attieksme būs sagaidāma no latviešiem, kā tajā slavenajā Ušakova 9. maija runā. Krievi neciena mūs, mēs necienam viņus. Tik vienkārši.
Tautas vērtības? Andas, latviešiem nav nevienas vērtības, izņemot valodu! Nav! Un es nesaprotu, kāda suņa pēc mēs uzturam visus tos tautas dainu, latvietības un pārējo muļķību pētniekus un sargātājus, ieskaitot ar VL! saistītos cilvekus, ja neviens no viņiem man nav varējis kaut cik jēdzīgi atbildēt uz jautājumu, kas tā latvietība īsti ir? Un - uz otru jautājumu, ar ko es, latvietis būdams, atšķiros no zviedra, kurš iemācījies latviešu valodu, svin jāņus, ziemassvētkus, dzied korī un dara visu pārējo, vai, teiksim, no becky, kura sakās esam krieviete, bet lieliski raksta latviski? Mums ir latviski pārtulkotas amerikāņu, vācu un vēl nez' kādas vērtības, bet savējo - nav, jo nevienu, ieskaitot visus tos silto un labi apmaksāto vietiņu meklētājus ar smalkajām humanitārajām izglītībām, nevienu pat pēdējos 20 neatkarības gadus tas nav interesējis! Piedod, pietiks nu vienreiz iztikt ar zagšanu un miglas pūšanu. Ir pēdējais moments, kad, ja nu gribat ne tikai runāt, bet - arī darīt, ir jāsāk kaut ko DARĪT, nevis gudri runāt! Kuru vietu latvieši nav padarījuši par sili rīšanai šo 20 gadu laikā? Rīgas Latviešu biedrība - sile! Valsts un pašvaldību iestādes - siles!
02.06.2013 21:51 |

Reitings 4703
Reģ: 20.04.2012
Melns,

manuprāt Tu esi aizgājis pārspīlējumos. Jā , ir problēmas tautai būt vienotai, jo pamata būtībā šiet ir laba politika un tā ir vienkārša, izveidojot vairākas latviešu LĪDERA partijas, nevis apvienoties vienā un pārsist SC, un tieši šajā reizē tas arī pierādījās OTRO reizi. Tas, ka neviena no partijām nedara absolūti neko pirms vēlēšanām tas ir tautas moments, ka samierinās ar pasviestu maizes riku pie sliedēm. Un šī ir stratēģija, nekas vairāk... patiesību sakot jābrīnās, ka tauta ir tik degradēta, ka nesaprot, ka balsot ir jāiet obligāti, ar katru reizi balsojuma skaits samazinās, savukārt nepilsoņi ar balss tiesībām ar katru gadu pieaug.. tātad kurš ir atbildīgs par tautas vienošanu? Turklāt, kāpēc netiek uzsvērts nekur Ušakova Rīgas budžeta izsaimniekošana? Viss ir pakārtots viens otram šajā gadījumā un žēl, ka balsotāji momentā , kad ir jābalso par vienu lielu latviešu līderi, iet un nobalso par kādu no mazajiem, it kā skādi nenodarot, bet nodara un nodara ar to, ka SC vinnē, jo krievi ir spēcīgāki pārliecībā un vienotībā, balso par vienu.
02.06.2013 22:05 |

10 gadi
Reitings 1582
Melns,

manuprāt Tu esi aizgājis pārspīlējumos. Jā , ir problēmas tautai būt vienotai, jo pamata būtībā šiet ir laba politika un tā ir vienkārša, izveidojot vairākas latviešu LĪDERA partijas, nevis apvienoties vienā un pārsist SC, un tieši šajā reizē tas arī pierādījās OTRO reizi. Tas, ka neviena no partijām nedara absolūti neko pirms vēlēšanām tas ir tautas moments, ka samierinās ar pasviestu maizes riku pie sliedēm. Un šī ir stratēģija, nekas vairāk... patiesību sakot jābrīnās, ka tauta ir tik degradēta, ka nesaprot, ka balsot ir jāiet obligāti, ar katru reizi balsojuma skaits samazinās, savukārt nepilsoņi ar balss tiesībām ar katru gadu pieaug.. tātad kurš ir atbildīgs par tautas vienošanu? Turklāt, kāpēc netiek uzsvērts nekur Ušakova Rīgas budžeta izsaimniekošana? Viss ir pakārtots viens otram šajā gadījumā un žēl, ka balsotāji momentā , kad ir jābalso par vienu lielu latviešu līderi, iet un nobalso par kādu no mazajiem, it kā skādi nenodarot, bet nodara un nodara ar to, ka SC vinnē, jo krievi ir spēcīgāki pārliecībā un vienotībā, balso par vienu.
02.06.2013 22:35 |

Reitings 4183
Reģ: 06.05.2012
Melns, ko? vēl lielākas muļķības nebiju lasījusi, bez kultūras tauta pastāvēt nevar un nepastāvēs. par politiku nerunāšu, nejūtos īpaši zinoša, lai kaut ko varētu teikt, bet

latviešiem nav nevienas vērtības, izņemot valodu! Nav!
ir absurds!
02.06.2013 22:37 |

Reitings 2133
Reģ: 09.05.2011
Baldoju par latviešu partiju,jo Ušijs mani neuzpirka.Un domājams,ka ar neko nevarētu uzpirkt.Labprāt domā redzētu Tēvzemi vairākumā.Esmu ļoti apbēdināta,ka daudzi nebalsoja un kā zināms atkal čīkstēs,ka ir slikti un arī tas,ka latvieši balsoja par Ušakovu.Sviests!Tā ir,ka mēs ar galvu nedomājam.Tas,ka čalis novēlēja par divām valsts valodām nu jau izskatās,ka visiem po...
02.06.2013 22:40 |

10 gadi
Reitings 1582
.. u, ja ir nācija, tad mājās palikušie neaprej peļņā aizbraukušos un otrādi. Ja ir nācija, tad viens otru atbalsta un palīdz - mājās un svešumā, nevis, kā man te atstāsta cilvēki no Anglijas: "Ar latviešiem tur labāk nesaistīties!" Ja ir nācija, tad tevi ciena par to, ka esi to uzbūvējis, par to, ka piederi tai.
02.06.2013 22:41 |

Reitings 4183
Melns, nezinu, kā ir ar tevi, bet es savu latvietību līdz mielēm izjūtu dziesmu svētkos, līgo, lāčplēša dienā, 18. novembrī, hokeja čempionātā, mūsu klasiķu darbos, un tā varētu turpināt un turpināt... un zinu, ka aiz manis vēl ir tūkstoši, kuri jūtas tāpat :)
02.06.2013 22:44 |

Reitings 4183
p.s. un vēl aizmirsu par mūsu nacionālu ēdienu - daudz :D
02.06.2013 22:45 |

10 gadi
Reitings 1582
Melns, ko? vēl lielākas muļķības nebiju lasījusi, bez kultūras tauta pastāvēt nevar un nepastāvēs. par politiku nerunāšu, nejūtos īpaši zinoša, lai kaut ko varētu teikt, bet...
Nu, tad nosauc, kas vēl mums ir tāds visus vienojošs, izņemot valodu? Jā, vienā sarunā, kad biju jau uzdevis jautājumu par latvietību kādiem 10 cilvēkiem, kuriem pēc teorijas bija jāvar man atbildēt, viens žurnālists pieminēja kora dziedāšanas kultūru. Nu, varbūt, varbūt, lai gan ne tuvu ne visi alkst padziedāt. Tautas dainas? Pajautā cilvekiem, cik viņi tās zina un cik no viņiem tās interesē? Kas vēl? Tie TV seriāli un šovi, kuri tiek nokopēti no vāciešiem, meksikāņiem vai vēl nezin' kā? Tā būtu latviešu kultūra? Kur viņa ir, šī latvietība? Vari atbildēt?
02.06.2013 22:48 |

Reitings 4183
melns, es nediskutēšu par pašsaprotamām lietām, nu tas, ko tu nupat runā manai saprašanai ir pilnīgs un galējs absurds!

interesanti ir tas, ka nobalsošanā par krievu valodu kā 2.valsts valodu rīgā 2012.gadā: 127 784 balsis, bet par SC 2013. gadā rīgā: 116 851 balsis. piekrītu tam, kura te minēja, ka nemaz tik daudz to latviešu nav, kuri gāja balsot par SC, nu... vismaz ne tik daudz, cik SC gribētu domāt. :)
02.06.2013 22:51 |

10 gadi
Reitings 1582
Melns, nezinu, kā ir ar tevi, bet es savu latvietību līdz mielēm izjūtu dziesmu svētkos, līgo, lāčplēša dienā, 18. novembrī, hokeja čempionātā, mūsu klasiķu darbos, un tā varētu turpināt un turpināt... un zinu, ka aiz manis vēl ir tūkstoši, kuri jūtas tāpat
Labi, lai nu tā būtu. Tad es tik tiešām vairs neesmu latvietis. Līgo. Līdzīgus svētkus svin gan leiši, gan igauņi. Kas mūsdienās tajos liecina par kaut kādu latviešu unikalitāti? Hokejs? Nekomentēšu. Lācplēša diena un 18. novembris. Četras dienas gadā....
02.06.2013 22:55 |

Reitings 4183
uj, 119 621 Rīgas apgabalā. tas otrs skaitlis (127 784 balsis) bija arī ārzemēs.
02.06.2013 22:56 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
.. u, ja ir nācija, tad mājās palikušie neaprej peļņā aizbraukušos un otrādi. Ja ir nācija, tad viens otru atbalsta un palīdz - mājās un svešumā, nevis, kā man te atstāsta cilvēki no Anglijas: "Ar latviešiem tur labāk nesaistīties!" Ja ir nācija, tad tevi ciena par to, ka esi to uzbūvējis, par to, ka piederi tai.

Piekrītu, piekrītu, piekrītu!
Arī ārzemēs.. sastopot latvieti var izjust veselu negāciju gammu. Liekas, ka es kaut ko grasos tam cilvēkam atņemt (vai pielipināt neāstējamu kaiti).
Un kā par spīti, ja sastopu krieviski runājošu... tad seko neviltots prieks, tev vēl piedāvā kaut kā izpalīdzēt..
Agrāk es biju patriote..
02.06.2013 23:05 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits