Ja visi latvieši balsotu par vienu latviski partiju, tāpat nepārspēt SC, jo šiem jau izskatās stabili 50%.
It kā tikai krievi balsotu par SC :D cik Rīgā bija to krievu? Noteikti mazāk par 50%, ja nemaldos, pie 40%, ja vēl atņem nepilsoņus... paliek daudz latviešu, kas balsojuši par SC.
tas ir tikai logiski, ka vinus ievel. nabaga krieviem ta ir vieniga partija par kuru balsot. tapat ka tiem pensionariem naivajiem, kuriem rs transporta ir pieskirtas brivbiletes. sez, smird un brauc pa velti, kamer darba spejigie par to parmaksa.
ES var reāli laist luni, cik pasēdēju Strasbūrā sēdēs.. ja tiec līdz savam krēslam zālē, tad tālāk vari ipadā angry birds spēlēt un, ja sagribās, 2min runāt, ka vajadzētu investēt jaunatnē, izglītībā. Un kādas viņiem mašīnas..
Tieši tā. Latvieši tika uzpirkti ar brīvbiļeti sabiedriskajā transportā. Tikai kurš par to vēlāk maksās? Nu, nekas Ušakovs savu putru vēl varēs strēbt. :D
Sakiet ko gribat,lai vai kāds mantrausis viš i,bet Lembis man patīk un pēc šī video,es vispār esmu par viņu sajūsmā,labprāt satiktu kādreiz viņu dzīvē :D http://www.youtube.com/watch?v=oMfcHaOHHik
Runājot par krāpšanām vēlēšanās :D
Man klasesbiedrs pagājušo gadu piedalījās vēlēsanās savos 17 gados, kā teica neviens pasē neskatījās :D tik iespieda zīmogu. Nu viņš izskatās vecāks, pēc tā laikam vērtē :D :D