Virtuve

Reitings 4258
Reģ: 18.06.2012
Sveikas!

Man ir atvērušās čakras ēst gatavošanai. :D Virtuvē esmu nulle. Tāpēc varbūt varat ieteikt pēc jūsu uzskatiem receptes garšīgiem ēdieniem (vienalga, kādas, no kādiem produktiem utt.), kas nebūtu pārāk sarežģītas (labi - kas būtu diezgan vieglas :D)? Jau pati skatos recepšu lapas, vienkārši vēlētos dzirdēt arī jūsu ieteikumus. :) Paldies!
01.06.2013 19:53 |

Reitings 4258
Reģ: 18.06.2012
ņam ņam, ļoti skaists blogs!

Ja jau te sākās diskusija ne īsti par tēmu, tad:
Par nemācešanu ēst gatavot, ir zināma tāda ģimenīte kur katreiz kad sieva gatavo visus palūdz nenākt virtuvē, it kā lai netraucē, bet reāli bērni no ēst gatavošanas vispār neko nejēdz rezultātā. Protams laika gaitā katra sieviete kurai nav panisks riebums no virtuves jau iemācās visādas lietas ko pagatvot vakariņām, līdz ar kopdzīvi.

ceru, ka tas mainīsies, bet pašlaik es izklausos šāda tipa sieviete. Man ārprātīgi nepatīk, kad kāds man jebkuru darbu darot elpo aiz muguras, skatās katru manu kustību un kaut ko komentē.
01.06.2013 23:15 |

Reitings 8171
Reģ: 14.01.2013
Psc...kādas te dažas pārgudrās kazas novākušās. :-|

Es parasti domāju,ko es vēlos un tad meklēju google receptes vai arī rakņājos par ņamša blogu :D taisu arī dažādas lietas,ko meitenes te cosmo ir ieteikušas.
Mēdzu arī pati improvizēt un likt kopā ēdienus,kas man garšo,ļoti labi man sanāk viens sautējums...mmmm...nom nom
01.06.2013 23:21 |

Reitings 6299
Reģ: 15.11.2012
neizprotama šķiet šī nemācēšana un vēl publiska atzīšanās savā nemākulībā..

jā, lielāku kaunu nav iespējams iedomāties :D
01.06.2013 23:29 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
http://silva.prieksgatavot.lv/fri-kartupeli-belgu-gaume/

fri parasti nekad negatavoju, bet pec sis bildes sakarojas. loti labs padoma par cietes atdalisanu.
01.06.2013 23:54 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Mana mamma iemācījās gatavot pēc 40, jo iepriekš galvenā saimniece virtuvē bija ome... Un tagad mamma gatavo daudz labāk nekā vairumā restorānu... tā kā.. mācīties nekad var par vēlu :)
Esmu jau iepriekš laikam kaut kādā diskusijā pieminējusi kartupeļu sacepumu... Tas ir laikietilpīgs sagatavošanās darbos... bet garša nepieviļ. :)
Kartupeļus nomizo un griež plānās ripiņās (es izmantoju siera griežamo nazi). sagriežu daudz plānas ripiņas.. un tad kārtoju cepamtraukā (kurš iezieķēts ar eļļu) ripas pa kārtām... katru kārtu mazliet apsālu, sapiparoju. ielieku kādu sīpola ripu kārtu.. tad atkal kartupeļus.. tad nokaisu ar zalumiem un turpinu kārtot traukā :) Var pievienot burkānus utt.
Galvenais ir visu masu noliet ar saldo krējumu (kurā iesista un iekulta ola) tā lai nosedz (vai gandrīz nosedz) kartupeļus. 190 grādos karstā gaisa režīmā lieku uz stundiņu... ļoti garšīgi.. Reizēm ielieku arī siera kārtu, šķiņķa kārtu.. :)
Piekrītu par lasi.. to var viegli un ātri pagatavot... nopērc fileju vai steikus.. citrons, sāls, pipari un krāsnī iekšā :)
02.06.2013 00:15 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits