es reāli nekad nespēju izprast šitos "večus",kas te tup, nāk uz zirgojās, kaut kādus luņus tēlo.
Man liekas,ka normāli vīrieši nemēdz klainot pa netu un uzklaiņot cosmo.lv,lai paspiegotu, papētītu filozofiju (ja nāk, tad tikai palasa, nevis piereģistrējas) un cepj augšā n-tās tēmas par saviem daiktiem, spermām, seksu un prostitūtām,par resnumu un tievumu. tā ir kaut kāda slimība galvā, man liekas..
es nespēju iedomāties,ka mans draugs tagad sēdētu un drukātu komentus cosmo.lv...
ŠItiem visiem idiņiem, es ieteiktu aiziet dārzu pārrakt vai mašīnu palabot, kaut vai skapīti pienaglot pie sienas, vai elementāri uz poda aiziet pasēdēt un padomāt,jo tas nav nekas normāls. Nu nav. tā ir kaut kāda novirze no normas,jo ja tas būtu normāli - te būtu tikpat daudz veču, cik sieviešu un visi kopā bazarētu, bet te tie īpašie cilvēki izceļas tikai ar savām jēlībām un trulumu. diendienā. nu comooon...tev citas dzīves nav,kā līst pie čiksēm un mēģināt vinas aizvainot? :D diezgan nožēlojami.
uzbursim ainu - normāls vīrietis, izskatīgs, inteliģents, strādājošs, labi pelnošs, ar dzīvi apmierināts tagad sēž savā ofisā un ieiet netā - cosmo.lv un sāk savus:"Bet nez te jau diez vai ir kāda pišanas vērta, kaut kādas celulītainās gan jau kad, un šlušas ar 26 sešiem jākļiem. "
:D nu bļē..nu normāli vīrieši tā nedara.