Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Netieku galā ar sevi...:(

Reitings 6
Reģ: 23.05.2011
Nezinu vai īsto sadaļu izvēlējos, bet...
Mēgināšu īsumā... Mēs ar draugu esam kopā jau 3 gadus, ir nenormāli daudz skaistu un foršu brīžu pavadīts kopā, un ne tikai viegli ir gājis, ir bijis arī daudz pārbaudījumu. Ir sajūta, ka man vajag vienīgi viņu. Viss ir tik nopietni, ka plānā ir mazulīts, bet...
Es netieku galā ar savu uzmanības trūkumu... man pietrūkst uzmanības, dāvanu, romantisku vakaru, ko viņš saorganizē, ziedu un pārsteigumu... Kas no sākuma bija, bet tagad vispār nav... Lai neliktos, ka esmu izlutināta kaza- es runāju par dāvaniņu uz dzimšanasdienu, pļavā noplūktu ziediņu, bez iemesla apskāviena, skūpsta...
Un ik pa laikam, kad man "sakāpj", es sarīkoju skandālu, un tad iet vaļā pārmetumi uz abām pusēm... un tas nav vnk kašķis, gandrīz vienmēr tas beidzas ar vārdu "šķiramies". Un es atkal pielienu uz vēdera...
Es gribu tikt galā ar sevi... Es negribu viņu zaudēt... Un man ir pašai apnikuši līdz nelabumam šie strīdi, jo tie tāpat neko neuzlabo... Esmu mēginājusi iet prom no mājām uz veikalu, iziet vakarā paskriet, bet tas viss tikai atliek šo nepatīkamo strīdu... Cilvēki taču mēdz mainīties, pielāgoties, kāpēc man nesanāk paklusēt???
p.s. varbūt jau par vēlu lūdzu palīdzību, jo vakar atkal uznāca, un bij strīds, kurš nu šoreiz jau beidzās ar - rīt manis te vairs nebūs... takā sēžu darbā un gaidu, kas nu būs vakarā??? Jūtos pavisam sūdīgi...
01.06.2013 16:35 |

Reitings 692
Reģ: 02.12.2012
sanāk, ka tu rīko katru skandālu sakarā ar to, ka tev trūkst uzmanības?
varbūt pamēģini sākumā TU būt tā, kas to uzmanību velta, un aizej apķer bez iemesla, pasaki kaut ko jauku un tā, varbūt tad šis cilvēks sāks rīkoties līdzīgi, jo sapratīs, ka tev tā patīk darīt (pārsteigt viņu nesagatavotu) un šīs lietas sāks notikt abpusēji. ;) BET... ja nu tomēr tā nenotiek
tad ar tavu uzmanības trūkumu - pašai ir mazliet jātiek galā, jo nevar gribēt no citiem cilvēkiem mūžīgo uzmanību, ir cilvēki, kuriem viņa vienkārši nav vajadzīga tik ļoti un ar to ir jāsadzīvo, nevis jātaisa strīdi. ;)
01.06.2013 16:44 |

Reitings 5115
Reģ: 03.06.2011
Man liekas, ka ir ļoti grūti izmainīt otru cilvēku. Ja viņš nav tas romantiskais tips, kas plūks pļavā puķītes un aplies ar cukurūdeni, tad viņš vienkārši tāds nav. Ja tik ļoti nepieciešams tas cukurs un pārsteigumi, tad viņš vienkārši nav īstais vīrietis.
Ja vajag apskāvienus vai gribas romantisku pikniku - pati sarīko. Gan jau vīrietis ļausies un kas zina - ar laiku pats ko jauku uzrīkos. Es gan nezinu, cik saltas ir jūsu attiecības, bet skandālus un šķiršanos rīkot nesamīļošanas dēļ liekas baigi traki. Tavā vietā es jau sen būtu viņam atvainojusies!
01.06.2013 16:47 |

Reitings 6
No savas puses es daru viskaut ko sākot ar mīļumu, beidzot ar kaisli utt.. un nevis tāpēc, lai kaut ko parādītu, bet vnk man patīk viņu pārsteigt, man patīk, kad otram ir labi... bet tomēr... pienāk tāds laiks, ka man apnīk tikai dot... un tad ir BUM... Un pirms skaļajiem apvainojumiem, izskan - "bet es tak par tevi rūpējos, ko tev vēl vajag..."
bet rūpēties var arī par mājdzīvnieku...
01.06.2013 16:52 |

Reitings 615
Reģ: 20.10.2009
No savas puses es daru viskaut ko sākot ar mīļumu, beidzot ar kaisli utt.. un nevis tāpēc, lai kaut ko parādītu, bet vnk man patīk viņu pārsteigt, man patīk, kad otram ir labi... bet tomēr... pienāk tāds laiks, ka man apnīk tikai dot... un tad ir BUM..

Man ir tāpat. Bet es neesmu vēl pārmetusi, ka viņš mani nemīļo.
Tajos brīžos, kad es saprotu, ka nav vairs spēka tikai dot, es vienkārši nedodu. Un skatos kāda būs reakcija. Tad viņš saprot, ka kaut kas nav tā un pats sāk dot pretī.
01.06.2013 17:00 |

Reitings 1023
Reģ: 25.08.2010
Man ir bijis ļoti līdzīgi. Es Tev varu
01.06.2013 17:06 |

Reitings 1023
Ups - es Tev varu ieteikt beigt ārdīties un pieprasīt tās lietas no viņa jo tas radīs vēl lielāku pretējo efektu un ar laiku viņam tas piegriezīsies un viņš aizies. Izturies pret viņu tā , kā Tu vēlētos , lai pret Tevi izturas viņš , bet tikai ar mēru un viss nokārtosies. Taču ja arī nesagaidīsi no viņa to ko vēlies , tad pārvērtē savas prioritātes . Kas Tev ir svarīgāks puķes , konfektes un lācīši vai vnk labs cilvēks blakus. Varbūt viņš tiešām nav romantisks vīrietis , bet viņš taču par Tevi rūpējas , tātad mīl
01.06.2013 17:10 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Jasmiine++
Es arii gribeetu romantiskaaku cilveeku blakus,bet esmu sapratusi,ka varu liist aaraa no aadas,vins taads nav un nebuus!
01.06.2013 17:19 |

Reitings 6
To jau es sapratu, ka tas kā bij pirmo gadu, ir beidzies un vairs nekāda iniciatīvas no viņa nebūs... to arī viņš pats man saka... Bet tā stulbā mana daba... kā es gribu lai vairs negribās to romantiku... es negribu vairs strīdēties, bet es nespēju sevi pieklusināt... tagad, ja mēs vēl salīgsim, būs kādu laiku viss kārtībā, un tad atkal es bezjēdzīgi uzsprākšu...
pat nojaušu, ka nākamais vilnis varētu būt vārdadiena, kad visi apsveiks, klienti nesīs ziedus, bet mīļotais vīrietis mājās pie teļuka aliņu dzers:(
01.06.2013 17:30 |

Reitings 3551
Reģ: 23.11.2012
Nekad nebūs tā kā bija sākumā. Nevajag ieciklēties uz nesagaidītu pārsteigumu vai citu mīļumu. Ja sanāks ar šo cilvēku pavadīt kopā daudzu gadus, tad jāatrod jauni uzmanības apliecinājumi.
Nu nebūs tās sajūtas pēc 5, 10 vai 15 gadiem kas bija iepazīstoties. Būs citas sajūtas, citas vērtības. Jāsaprot un jācenšās attiecības pilnveidot un padarīt interesantas. Abiem.
01.06.2013 17:38 |

Reitings 1023
Kad Tu pati būsi laimīga tad Tev nevajadzēs no otra cilvēka pieprasīt darīt lietas , lai Tu justos labāk. Sakārto sevi iekšēji , nopērc vārda dienā pati sev puķes un mīli sevi :) ja Tu nevari mīlēt cilvēku tikai par to , ka viņš Tev ir blakus tad meklē savādāku variantu
01.06.2013 18:05 |

Reitings 612
Reģ: 11.09.2012
Es esmu cukurs
01.06.2013 18:11 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
es runāju par dāvaniņu uz dzimšanasdienu, pļavā noplūktu ziediņu, bez iemesla apskāviena, skūpsta...

Ok.. ja neskaita to pļavas ziedu... tad pārējām no Tevis minētajām lietām normālās attiecībās,manuprāt, ir gan jābūt!
01.06.2013 18:11 |

Reitings 11698
Reģ: 29.11.2012
Man ir tāpat. Bet es neesmu vēl pārmetusi, ka viņš mani nemīļo.
Tajos brīžos, kad es saprotu, ka nav vairs spēka tikai dot, es vienkārši nedodu. Un skatos kāda būs reakcija. Tad viņš saprot, ka kaut kas nav tā un pats sāk dot pretī.

priecājies,ka tev viņš saprot,ka kaut kas nav tā.
manējais nesaprastu un nesaprot. viss turpinās,ka iepriekš.

bet kopumā. ļoti tuva situācija.
01.06.2013 18:16 |

Reitings 11698
godīgi sakot, man par šo te visu ir radies milzu jautājums - kāda jēga tad attiecību sākumā ir līst no ādas laukā un dāvināt tās puķes, vest kaut kur, ja reāli -visi taču zin,ka tas būs tikai sākumā?
man tas liekas tik bezjēdzīgi. un zinu - ja ar šo kaut kas kaut kas nesanāks - savam nākamajm iemetīšu uzreiz tās puķes ģīmī,lai netēļo, jo ar laiku nekā no tā visa vairs nav. Nu tad arī sākumā nevajag! lai ir tā,kā būs vēlāk. lai situācija uzreiz ir skaidra.
01.06.2013 18:19 |

Reitings 495
Reģ: 12.07.2009
Čāča, manuprāt, tā visa uzmanība sākumā ir kā stratēģija, lai tā meitene, kas vīrietim patīk uzķeras, jo kurai tad nepatīk komplimenti, mīļums un dāvanas :D

Mans vīrietis kādu laiku atzinās, ka viss, kas attiecību sākumā, randiņu periodā notiek, ir tīri smalka stratēģija, lai dabūtu kāroto meiteni par savu :D Nu un, kad tas ir izdarīts, vīrieši atslābst, turpretī meitenes ir ļoti iemīlējušas to laiku un tās sajūtas, kurām nu ir grūti tikt pāri un rodas visādas nelabas domas un pārpratumi. Arī man šī ir aktuāla tēma, jo esam kādu laiku katrs savā pusē un, protams, nav vairs n-to stundu sarunas un mīļie vārdi, kopīgie sapņi. Un jā, uznāk nostaļģija. Arī man brīžam sakāpj emocijas un uzpūšos, bet ļoti labi zinu, ka tas ne pie kā laba nenovedīs :( Kaut kā jāmēģina tikt tam pāri, kā, vel nezinu...
01.06.2013 18:30 |

Reitings 6
Dīvaina situācija sanāk...
Visi mēs gribam vienu un to pašu- mīlestību, azartu, kaisli... Ja sieviete to nedod vīrietis dodas mīļākās meklējumos un tai gan viņš pirks tos ziedus un vedīs uz restorānu... Ja vīrietis vairs negrib mazo pirkstiņu pakustināt, tad sievietes sēž cosmo un gaužas, un mēģina sadzīvot lai ir kā ir....
Njāa vēl viela pārdomām, es mīlu viņu ļoti, bet vai esmu gatava 25 gados līdzināties, 50 gadīgai mājsaimniecei....njaa...
bet tas jau laikam ir standarta attiecību ritējums....
01.06.2013 18:48 |

Reitings 11698
Čāča, manuprāt, tā visa uzmanība sākumā ir kā stratēģija, lai tā meitene, kas vīrietim patīk uzķeras, jo kurai tad nepatīk komplimenti, mīļums un dāvanas

un vai tad pēc tā aplidošanas perioda vairs nevienai nepatīk? man liekas,ka pat 50 gadīgām sievietēm tie patīk.
01.06.2013 18:49 |

Reitings 692
Reģ: 02.12.2012
vislabākais ieteikums izskanēja - izturies tā kā tu gribētu, lai izturas pret tevi! ar mēru - un punkts. vismaz visus komentāros izlasot, es tā nospriedu, ka cilvēks vienkārši nav tas cukurs un no tāda, kas tāds nav, to cukuru ārā nedabūsi.
01.06.2013 18:57 |

Reitings 495
Reģ: 12.07.2009
tur ta lieta, ka patīk.... bet acimredzot vīrieši paliek vīrieši un, ja vel ir kkadas problemas, kas nomāc vai arī nav no tiem uzmanīgajiem un romantiskajiem cilvēkiem. :)
01.06.2013 19:09 |

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
Pateikšu vienu, vai nu bez strīdiem jātrod kompromis lai abas puses laimīgas vai ar jāiet prom jo man liekas ka šīs attiecības ir izsmeltas. Ja sākas attiecībās daudz strīdi un tos nevar ar loģiku risināt tad nu ir uz robežas viss. Izvēlies kas tev svarīgāks tie jaukie brīži kurus puisis TEV dotu (kaut tu pati varētu sarīkot tādus jaukus brīžus lai abi kopā varētu par tiem priecāties) vai arī tas ka tev blakus paliek tas cilvēks kuru tu mīli, bet kurš vienkārši sevi varbūt ar ir izsmēlis un nezin ko jaunu attiecībās ievest ja jau viss ir darīts vai nav ideju, tak viņam jāpasviež kauls lai zin ko tu vēlies un lūdz viņam jauki lai viņš tev to sniedz nevis caur kašķiem, jo tie kašķi jūs tik atsvešinās, bet ja nav spēka savaldīties tad tiešām viss ir izsmelts. MAINI SEVI LAI MAINĪTU CILVĒKUS TEV APKĀRT! AMEN!

Izdari sava vīrieša labā ko tādu ko viņš negaidītu, kaut vakarā sagaidi ar šampānieti un ko gardu paštaisītu un iedzeriet un atslābinaties, izbaudiet divvientulību. Atiecībās ir jāstrādā abām pusēm nevis ka viena puse klaigā un pieprasa no otras. (To visu es pati pēc pieredzes tik iemācijos, tā kā vēlu tev veiksmi un varbūt tev jānopērk palderjāņi lai nomierinātos)
01.06.2013 19:10 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!