Līšana svešā dzīvē

Reitings 414
Reģ: 03.02.2013
Čau, meitenes. Atkal es ar saviem eksistenciālajiem jautājumiem.

Problēma sekojoša:
Mana tuvākā un senākā draudzene šovasar taisās precēties.
Itkā, nekādas problēmas. Bet viņi strīdās, viņai nemirdz acis un viņa pati šaubās, vilcinās, cer, ka pēc kāzām paliks labāk (viņi tak tikai ap šo laiku vispār ir kādu gadu kopā, un jau tik daudz problēmu)... Viņi pat vēl nedzīvo kopā.
Man tas puisis nepatīk. Varbūt esmu overprotective, bet viņa var labāk. Viņš uzvedas, kā bērns.

Tā dilemma, ar ko mokos .. man šķiet, ka viņa pieļauj milzīgu kļūdu. Es noskatos, neko nesaku, priecājos līdzi, staigājam pa kāzu saloniem un meklējam viņai kleitu, bet es nespēju līdz galam priecāties, ja es redzu, ka viņa nepriecājas. Es taču viņu pazīstu .. mirkļos, kad viņa man cenšas ieskaidrot, ka viss taču esot kārtībā, es tam neticu un, šķiet, viņa arī ne.
Līdz šim neko neesmu teikusi, bet, jo tuvāk nāk tas kāzu datums, jo vairāk .. Es uztraucos. Viņa ir viens no maniem tuvākajiem draugiem un es tiešām gribu, lai viņa ir laimīga - bet varbūt es kļūdos un viņa ir superpriecīga un tiešām, tiešām grib to džeku precēt.

Ko darītu Jūs? Turpinātu klusēt, vai tomēr pateikt viņai visu, ko par to situāciju domāju? Viņa man reiz atstāstīja, pāris mēn. atpakaļ, ka esot viņam atzinusies, ka grib turpināt attiecības, bet vēl nav gatava kāzām. Uz ko džeks esot atbildējis, ka, nu, sorry, bet es gan gribu Tevi tagad precēt.
Varbūt kaut kas ir mainījies, bet man šķiet, ka viņa tur ir iepinusies un pati ir pārāk apjukusi, lai izrāptos laukā. Viņu defaultā var viegli uz visu ko pierunāt un viņa neprot pateikt nē.

Ai, es tak zinu, ka tā ir viņas dzīve, viņas mācība, utt, bet uztraucos vienalga. Es neesmu skaudīga pēc dabas, es tiešām gribu, lai viņa ir laimīga (un pa savam, nevis pa manam), un, ja es redzētu, ka viņa ir priecīga, es taču neko neteiktu, lai vai kāds tas džeks. Bet es neredzu to prieku.
Ko Jūs darītu manā vietā? :D
01.06.2013 11:20 |

10 gadi
Reitings 3922
Reģ: 06.03.2011
Delilah - vienkārši esi viņai blakus. Gan labos, gan sliktos brīžos. Tāda ir labākās draudzenes misija. Reizēm vārdi ir vienkārši lieki.

Pele - ne tev spriest par viņu kā par cilvēku.
01.06.2013 15:47 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Es domaaju ,ka taa ir loti delikaata lieta-es atceros,ka biju tik loti paarnemta ar savu tagadeejo viiru-toreiz viss notika tik aatri,ka es pat noteikti neklausiitu,ja kaada man toreiz buutu teikusi -neprecies!
Tajaa momentaa,ka tik daudz domas galvaa,taa draudzenes iejauksanaas var buut arii nevietaa,jo ir jau taapat uztraukumi,un ja veel kada pasaka,ka viirs nav labs,tad liekas momentaa-skauz utt
Atceros ,kaa mani gribeeja pierunaat nepreceties pirmo reizi-nav pietiekosi labs utt.Tiesi tas pirmais cilveeks man liekas,bija man loti piemeerots visaadaa zinaa-nodziivotu laikam kopaa veel ilgi,ja nebuutu atbraukusi uz sejieni...!
No malas kaadreiz ir loti gruuti redzeet to iisto situaaciju-tas viirietis pat var buut loti piemerots,bet ir daudzi citi miinusi,kas ietekmee cilveekus kaadreiz,taisoties kaazaam.Es buutu loti uzmaniiga ar savu spriedumu ,sajaa nervozajaa laikaa!
01.06.2013 16:19 |

Reitings 4775
Reģ: 18.03.2012
pat ja tu runāsi, tas neko nedos, tāpat izdarīs pa savam. Saku pēc pieredzes
01.06.2013 17:21 |

Reitings 6324
Reģ: 29.01.2009
Lai nu kā, izrunāšanās, vairāk lai būtu monologs no viņas puses, noteikti palīdzētu draudzenei.

Nevienam nepatīk, ka viņu māca, ja nav pierakstījies uz kursiem. Gribēs dzirdēt Tavas domas, pajautās pati.

Es varbūt neuzskatu, ka man visām pazīstamajām sievietēm ir perfektas attiecības (tādu vispār nav), arī man nav perfektas, neesmu tāds guru, lai mācītu citus.
01.06.2013 17:31 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Piekrītu DIO teiktajam... vienkārši pasaki: ''Tu izskaties ļoti nomākta, kas uz sirds?''
Nekādā gadījumā nevajag kritizēt viņas izvēli, tā ir tāda kā necieņas izpausme.
Mana draudzene reiz aizrādīja par bijušo puisi.. viņai nepatika. Tā vietā pārstāju ar viņu runāt vairākus gadus. Protams, viņai bija taisnība! Bet tomēr tā kritika toreiz bija no viņas puses lieka. Tikai visu sačakarēja.
Draugi draugus ciena un atbalsta nevis māca dzīvot pareizāk!
01.06.2013 17:41 |

Reitings 3
Reģ: 01.06.2013
Ai, labi, viss, neteikšu neko, lai pati strebj to savu putru, es labāk sev līgavaini atradīšu...

Un pareizi darīsi....Tādos brīžos labāk ir klusēt un vērot kas notiks :)
Kamēr viņa Tev neprasa padomu-klusē un visi būs laimīgi.
Un ,ja arī ilgi nenodzīvos kopā,tad varēsi nosmiet ļaunus smiekliņus un pateikt-es taču zināju,ka tā būs :)
01.06.2013 19:55 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits