Kas jums nepatīk ? - Mati, kosmētika

10 gadi
Reitings 861
Reģ: 01.12.2009
Hei meitenes. :)
Daudz ir diskutēts par to kuri apģērba gabali ir vnk briesmīgi, tagad parunāsim no kakla uz augšu. Tāpēc tagad jautājum:

- Nosauciet trīs lietas, kas ir Jums šķiet briesmīgas sakarā ar matiem (ja neskaita netīrus matus :D)-frizūras, matu aksesuāri, matu krāsas tonis ?

- Un trīs, kas Jums liekas nepieņemamas kosmētikas pielietojuma.
31.05.2013 16:17 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Man patiik paveerot dazaadiibu, vieniigais noskurinos, kad redzu jaunu meiteni gaishaa dienas laikaa ar tonaalo, nomaaleetaam aciim, luupaam, vaigu eenaam un ja veel spiigulji tam pa virsu sabeerti, tad pavisam brr.... Vakaraa uz klubinju vai restoraanu ir ok, bet pa dienu atgaadina klaunu paraadi.
31.05.2013 22:15 |

Reitings 113
Reģ: 15.05.2009
Tievi noraustītas uzacis"

Zēngalviņas:

Un kaitina pārbalināti mati, kuri jau šķiet mākslīga parūka, jo sabojāti1 Ā un visas mākslīgās huiņas!
31.05.2013 22:16 |

Reitings 738
Reģ: 14.10.2011
Nepatikt var daudz kas, taču tas, kā izskatās kāds cilvēks ir viņa paša izvēle.
Palasīju komentārus un to, kas citām nepatīk.
Nu man ir jālieto tonālais, jo ir sejas ādas problēmas; ikdienā visu laiku ir ar lenu acu zīmuli nokrāsoti plakstiņi; agrāk lietoju zilu acu tušu; nākas taisīt tā saucamās emo frīzūras, jo mati ir nedaudz jāsakasa un jāuzpūš laka, lai mani, pē dabas plānie mati, iegūtu vismaz kaut kādu apjomu; uzacis no dabas ir gaišas un nākas tās ietonēt tumšākas...
Nu jā... laikam visas modes dāmas, kuras no dabas ir skaistas un var atļauties ikdienā staigāt savā dabiskajā izskatā, noģībst ieraugot cilvēku kā mani, taču ne visi spēj būt ideāli, tāpēc skumji, ka komentāros sakot, ka nepatīk tas un tas, un ka tas un tas izskatās drausmīgi, nepiedomā pie tā, ka cilvēkiem, kuru izskats jums tik ļoti nepatīk, reizēm nav citas izvēles kā izskatīties tieši tā kā tie izskatās.
31.05.2013 22:34 |

Reitings 738
tb melnu acu zīmuli

Ak jā. Un mati arī man, diemžēl, ir melni. Visi jau it kā saka, ka piestāv, bet te jau laikam zin labāk, ka Latvijā nevienai nepiestāv.
31.05.2013 22:40 |

Reitings 4183
Reģ: 06.05.2012
ewa, es nedomāju, ka runa ir par samērīgi ietonētām uzacīm vai tonālo krēmu, kurš ir par toni gaišāks, nevis par trim toņiem tumšāks. :)
31.05.2013 22:42 |

Reitings 946
Reģ: 24.04.2010
Izskatās pēc tornado aizsākuma.

Šeit teica vispārīgi, kādēļ Ewa visu attiecinājusi konkrēti uz sevi?
31.05.2013 22:43 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Lol. Domaaju, ka lielaakaa dalja domaaja zem vaarda nepatiik kaut ko taadu, nevis sameeriigaas devaas lietotu kosmeetiku :

31.05.2013 22:47 |

Reitings 4183
man gan zēngalviņas patīk. mīlīgas. :)
31.05.2013 22:51 |

Reitings 3652
Reģ: 26.10.2012
*gaiši rozā lūpukrāsa- izskatās pēc beigtām, slimām zivīm
* plānām uzacis,tonālie-tas pats par sevi
*šinjoni
*pieaudzētās pakulas
*jā, jau pieminētie slapjie ilgviļni ar taisnām čolkām.Lielākoties šos ilgviļņus liek sievietes ar plānime matiem un tie vēl traģiskāk izskatās čirkaini,jo uzreiz skaidrs,kapēc ielikusi.
*rotaslietas,ko līgavas vilka 2000.gadā pie kāzu kleitām,dažas velk ikdienā.Man liekas bezgaumības kalngals! http://www.precos.lv/forum/?bid=257530&pid=3814122 kā otrajā bildē

Mani samulsināja vienas meitenes teksts par ponijiem sievietēm.Bet tā ir tik forša lietas,man liekas.Ponijs vismaz 5 gadus no vecuma noņem.
31.05.2013 22:57 |

Reitings 295
Reģ: 06.08.2011
Manuprāt, diezgan patraki ir ar šīm dzīvajām bārbijām. Es tiešām nesaprotu, kas tur skaists.

31.05.2013 22:58 |

Reitings 11996
Reģ: 15.03.2013
Katrā komentārā pārsvarā runa ir par pārmērībā. Ja viss ir samērīgs un lietots atbilstoši apstākļiem un situācijai, tad tas noteikti var izskatīties skaisti.

Atcerējos, ka man nelielu noskurināšanos izraisa doll eyes lenses. Itkā jau skaisti, bet tomēr kaut kas nav kā vajag... Acis zaudē izteiksi un paliek tadas kā "nekustīgi iesaldētas". Nedaudz neomulīga sajūta skatoties tādās acīs.
31.05.2013 23:05 |

Reitings 347
Reģ: 15.03.2013
Man nepatīk visas īsās frizūras, kā arī mājās lokoti mati, kas bieži vien ir pārpūsti ar laku un tā vien šķiet, ka viņas ir pārcementētas. Pat nevaru atrast īsti bildi, ko es ar to domāju.

Protams, vēl varētu stāstīt un stāstīt, katram kaut kas ir neiedomājams otra izskatā, bet vienam kritērijam atbilst visi: kas par daudz- tas par skādi.
31.05.2013 23:10 |

Reitings 946
Reģ: 24.04.2010
Te jau par katru lietu kāda var apvainoties. Man ir krāsoti rudi mati. Un?
Mani nesatrauc, ja kādai tas nepatīk.

Neon, tās lēcas ir biedējošas. Man šķiet , ka nesarunājos ar cilvēku, bet kādu mistisku būtni.
31.05.2013 23:10 |

Reitings 160
Reģ: 08.05.2013
Pieaugušām sievietēm matu stīpiņas ar lielām bantēm, kaut kādas mirguļojošas matu sprādzes, knaģi utt. Kaut kā pēdējā laikā pieķeru sevi pie domas, ka melnā matu krāsa, manuprāt, izskatās vulgāri. Kaitina ja matos ir ielikts visas iespējamās matu krāsas - rozā, zaļas, zilas utt. Es vēl varu pieciest, ja ir šajos toņos, bet tad tikai VIENĀ no šiem toņiem :D

Riebjas, ka meitenes nespēj izvērtēt situāciju kosmētikas izvēlei. Piemēram, melnas acis uzkrāso ikdienā izejot no mājas vai ballītē vispār atnāk pilnīgi nekrāsojusies ...
31.05.2013 23:16 |

Reitings 738
Atvainojos, ja mans komentārs bija par uzbrūkošu, jo tiešām nebija tā domāts. Vienkārši lasot šo diskusiju palika nedaudz skumji. Ne jau par komentāriem, bet pašai par sevi, jo, lai kā vēlētos, nevaru sevī mainīt to, kas daudzām nepatīk citu izskatā. Pašai jau arī nepatīk ne tumšās uzacis, ne tās emo frizūras utt., bet nekas cits neatliek kā pašai tā dzīvot.
31.05.2013 23:19 |

Reitings 4183
ewa, nu bet uzacis taču var nekrāsot tik tumšas. man arī ir gaišas uzacis, bet es krāsoju ar brūnu uzacu krāsu, izskatās dabīgas. man arī ir plāni mati, bet nekas neesmu domājusi par matu uzkasīšanu. neteiktu, ka tas uzlabo situāciju, mati drīzāk izskatās tādi... sausi. esmu nogriezusi īsus matus, virs pleciem, izskatās kupli. :)
31.05.2013 23:21 |

Reitings 236
Reģ: 04.08.2009
1.ciest nevaru, kad dažas atmet savus garos matus un mēdz trāpīt citiem pa seju, piemēram.
2.vizuāli nepatīk balināti mati, kuri ir ļooti gaiši.
1. vizuāli nepatīk solārija iedegums, kas izskatās pēc grilētas vistas, jo teorētiski solārijs ādu neiesauļo kā saule, bet apcep to. +tumšs tonālais. Kā arī melnās skropstu tušas un acu zīmuļa pārspīlējums.

Nekad nepievēršu uzmanību tam vai mati apgriezti līdzeni nesen, vai jau atauguši, vienalga. Pati neeju katru mēnesi pie friziera. Tieši nekad nav patikuši taisnie matu griezumi, kuri izskatās tik taisni un perfekti.
01.06.2013 00:33 |

Reitings 5087
Reģ: 01.03.2009
Nepatīk pārāk balti balināti mati. Izskatās pēc lētas parūkas.
Ombre nekad nevarēšu pieņemt, mūžam asociācija ar ataugušām matu saknēm un viss:)

Kosmētikā- nepatīk zilas acu ēnas, perlamutra lūpu krāsas, asociācija ar Padomijas bufetniecēm. Rozā, sarkanas ēnas, manuprāt, izķēmo jebkuru balto sievieti, acis izskatās saraudātas, uztūkušas.

Nepatīk arī nude, bēšas utml. lūpas, tāds bāls, slims paskats.. ja vēl perlamutrs klāt- omg!:) Dienas laikā arī melni ierāmētas, tumši dūmakainas acis liekas dīvaini. Pārāk izcelti vaigu kauli ar bronzeri.
Vārdsakot, vieglāk būtu pateikt, kas man patīk:D
01.06.2013 00:54 |

10 gadi
Reitings 3987
Reģ: 02.02.2011
http://ej.uz/uzacisaaaa :D
Nepatīk, ja pārspīlē un nesaprot, ka dažādiem palīglīdzekļiem no malas (solārijs, kosmētika, pieaudzētās lietas) būtu jāizskatās dabiski un izskatā jāizceļ labākais sevī, nevis ar to visu jānomāc.
Kas man ļoti nepatīk, ir lielākā daļa perlamutra nagu laku (īpaši uz gariem nagiem), nemākulīgi pašzīmēti "mākslas darbi" uz nagiem, mati pārpūsti ar laku, ka tie ne kustas, ne spīd un meitene pa gabalu "smaržo" pēc lakas.. Kaitina jau te kaut kur ieliktais karē, kas priekšpusē ir garāks ar vienu garo čolkas šķipsnu vienā pusē, aizmugurē ļoti īss (dažriez kāda pat uzkasa un sabužina)..
Nepatīk gēla nagi kā suga, dizfūzeru čirkas (ja vēl pārpūš ar lētu laku un varbūt vēl uzpūš spīguļus, tad galīgi traki :D ). Un Agneses Drunkas no BezTabu ilgviļņi.
01.06.2013 01:02 |

Reitings 2461
Reģ: 02.01.2010
Mani no tiesas saintriģēja - kādas tad ir pārspīlēti melnas acis ikdienā? Ielieciet bildi.
Visām tik daudz kas nepatīk, pašas laikam perfektas :D Labi, ka vīriešu viedoklis ir stipri pielaidīgāks (patiesību sakot, daudz kas no te uzskaitītā viņiem patīk - gan spilgtas lūpas, gan acis, gan melni mati).
01.06.2013 01:20 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits