Hmmm... Man šķiet, ka mūsdienās, jāsaka, diemžēl, par tuvākajiem draugiem, dažreiz uzticības personām, kļūst kolēģi, vai vismaz tie cilvēki, kurus satiekam visbiežāk. Tas, manuprāt, ir tādēļ, ka cilvēks ir pārāk aizņemts - darbā, savās mājās u.t.t.. Taču reti kurš ir tāds, kas 100% var dzīvot ar sevi vien un ir nepieciešams, kāds, ar kuru izrunāties un tad nu vispieejamākais - tā teikt "pa rokai" ir kāds kolēģis/kolēģe, jo tas ir cilvēks/cilvēki ar kuru bieži vien kontakts ikdienā ir daudzkārt lielāks, kā ar otro pusīti mājās...
Kas attiecās uz vecuma grupu - arī es ietilpstu >25 grupā un jā... ir ļoti daudz agrākie draugi, kas tā teikt ir zuduši... Taču man ir 3 draudzenes, ar kurām, lai arī ĻOTI reti, bet tiekos (ar katru atsevišķi, jo viņas nav savā starpā draudzenes)... tās ir klasesbiedrene no vidusskolas, kursabiedrene no augstskolas un kolēģe no vecās darba vietas... Ar katru mums ir savādākas tikšanās, ar vienu sēžam kādā restorānā/kafejnīcā, ar otru - tiekamies jubilejās un atpūtas pasākumos, ar trešo - ejam ciemos viena pie otras... Ar katru ir savādākas intereses, kas tiek tā teikt "apskatitas" un izrunātas, bet man viņas visas ir ĻOTI svarīgas un nozīmīgas... :)