bunny12345, es zinu, ka manējam patīk slaidās, bet, kad man bija sezona, vienmēr teica - taču ēd normāli, jo vairāk tevis, jo labāk. nu tā, lai gan zināju, ka labāk patīku, ja esmu slaida, tomēr nekad neteica - ievēro diētas utt., nu rūpējās par mani, lai justos labi. pasaki viņam, ka tevi tas aizskar. varbūt viņš nemaz tik tālu neaizdomājas. pat viena niecīga piezīme vai joks par augumu var trāpīt sāpīgajā vietā. zini, puiši jau tā nestreso par augumu, kā mēs, varbūt tāpēc viņš nesaprot, ka tevi tas sāpina. vēl, protams, vari pati izvērtēt, vai tev ir liekais svars vai nav. nu es ar to domāju, tas ir normāli, ja otrs paskubina vairāk pasekot līdzi uzturam vai pasportot, ja esi palaidusies (nē, un es nerunāju par liekiem 2kg vai 5kg), tomēr visam ir savs mērs. izklausās, ka jums tur nav īsti veselīgas tās attiecības. vispār es uzskatu, ka ir jāmīl otrs tā, lai tā attiecīgu jēga un vēlme būt kopā nezustu arī tad, ja ptu, ptu, ptu ar otru notiek kāda nelaime, kas var ietekmēt vizuālo vai tikpat labi paliek resns. ir lietas, kuras mēs nevaram kontrolēt, tāpēc mīlēt ar acīm nozīmē nemīlēt vispār, nu mans viedoklis. :)