kāda tad ir ideālā vīrieša un sievietes svara atšķirība?
Ir tā, ka viņš mani baigi netramda, bet katru reiz kā starpība paliek lielāka, tā - šitai tādai ir jābūt, ja? Es domāju, ka viņam nav prātā viena ideālā starpība :D
atskirība starp bumbieri un smilšu pulksteni- smilšu pulkstenim krūtis un gurni ir līdziga platuma.
brīnos par tām,kas nevar izšķirties,kurš tips īsti ir. krūtis- 83 cm un gurni 97 cm nebūs smilšu pulkstenis. tapat krūtis 100 un gurni 100 nebūs bumbieris,lai arī gurni plati.
Viena pazīstamā ir izteikta zemenīte, nu diezgan neforšs figūras tips - mazs dupsis, plati pleci. Pat esot ļoti tievs rada būdas efektu.
Jā, man ir tieši tā. Es labprātāk tiešām būtu bumbieris, jo tad tomēr ir vieglāk izskatīties sievišķīgi. It kā esmu tieva, krūtis mazas, dibens mazs, bet salīdzinoši ar gurniem, pleci ir platāki. Kleitas, svārki gandrīz visi izskatās ļoti labi, bet tā kā man patīk staigāt biksēs ikdienā, tad mūžīgi jāpiedomā, ko vilkt augšā, lai nebūtu tā masīvā paskata.
man identiski kā tevis ieliktajā bildē, labajā malā redzamā sieviete. Un es nekādi nevaru sevi piedēvēt kādam no populārajiem auguma tipiem, man ir totāls mix
Izteikts smilshupulkstenis. Buutu prieciigaaka, ja razotaaji beidzot apzeelotos par X veida figuuras iipashnieceem, jo viss buutiibaa tiek taisiits uz bumbieriem. Nekur kleitas netaisa uz augumu, kur kruutis ir vienaadaa apkaartmeeraa ar gurniem. Vienmeer peecpusee buus ok, viduklis nedaudz karaasies, bet kruutiis buus par mazu. :(
KĀPĒC VIŅŠ IR AR TEVI KOPĀ TĀDĀ GADĪJUMĀ, JA VIŅAM NEPATĪK TAVS AUGUMS? :D
Man liekas, ka katram vīrietim sava sieviete ir jāmīl tāda, kāda viņa ir. :)
Es esmu gara un tieva, bet ar formu, proporcionālu.
Man ir izteikti gurni. Kādreiz jau ļoti nepatika, jo liekās, ka man tie tikai paliks arvien platāki un platāki. Bet tagad liekas, ka ir ok. Pat proporcionāli lielākas krutis nemaz negribas, jo tas justos kā big mama :D
Tagad es neko nesaprotu. Viena saka, ka smilšupulkstenim krūtis un gurni vienādā apkārtmērā, bet dažos avotos atkal galvenais, lai pleci ar gurniem viena platuma un šaurs viduklis, bet bumbieris tikai, ja sanāk, ka gurni pārspēj plecus (izskatās kā trīsstūris). Ej nu saproti...
Bet par autores problēmu... Puisis stulbs un slēpts gejs, ja tā izsakās par sievišķību!
smilšpulkstenim ir kupla augša, šmaugs viduklis un kupla apakša. Un tās,kam ir tikai kupla apakša ir bumbieri, nevis pus smilšpulksteņi un citi izdomājumi :D