Sweikas man vajag uzlauzt vienu dr.lv paroli zinu k atas ir zemiski un stulb, bet gribu zināt ko dr.lv dara mans puisis jo viņš kad iet dr.lv slēpj no manis vēstules ar meitenēm. Palīdziet lūdzu
Laura - ja nezini epasta paroli,tad uzspied tur kur raxtiirs aizmirsu paroli un ja zinaasi atbildi uz slepeno jautaajumu,tad tiksi pie vinja paroles.Pie reizes vareesi paarbaudiit cik puisis Tev ir tuvs un vai Tu tieshaam gribi to dariit un uzlauzt vinja dr.lv
Nekad neesmu domājusi par drauga profila uzlaušanu un man to nemaz nevajadzētu darīt, jo mums uz datora ir saglabātas visas paroles gan manas gan drauga un nav vajadzības ne iet viņa draugos ne kur citur, jo ja būs viņam kas sakāms viņš pats man pateiks arī ja kāda meitene būs rakstījus viņam. Man liekas zemiski speciāli uzlaust cita cilvēka profilus.
Stulba doma! Neuzskatu, ka meitenei ir jebkādas tiesības ložņāt pa drauga profiliem. Ja domā, ka viņš tevi krāpj, tieši paprasi vai arī vienkārši izbeidz attiecības.
Ja tu iesi tik tālu un tiešām uzlauzīsi profilu, redzēsi ka tur nekā nav, tu pati jutīsies nožēlojami.
Man drauga dr.lv profils nemaz neliekas interesants, vienreiz biju netīšām paskatījusies vēstules :D Bet pats vainīgs, ka atstāja ieslēgtu profilu. Nu, protams, vēstules no meitenēm un tā..Un skaidri redzams, ka meitene mēģina viņam tikt klāt, bet es uz to neiespringstu, ja nokrāps - nokrāps, es savam puisim ļoti uzticos. :)
Bija man uz vecā datora keyloggers for fun uz brīdi uzliks, zinaju tikai es, jo mans dators. Negribēju neko īpašu atklāt, bet sanāca uzzināt lietas, ko es labāk neuzzinātu.
Ja man tā mēģinātu, visticamāk, dabūtu big big slap
Ja domā, ka viņš tevi krāpj, tieši paprasi vai arī vienkārši izbeidz attiecības.
Ja tu iesi tik tālu un tiešām uzlauzīsi profilu, redzēsi ka tur nekā nav, tu pati jutīsies nožēlojami.
1. Tieši jautājot cilvēkam, kas krāpj aiz muguras, cik procenti, ka viņš teiks taisnību? :D
2. Vienkārši izbeidz attiecības - a ja nu meitene pārāk paranoiska un cilvēks nekrāpj?
3. Pati jutīsies nožēlojami - nezinu, parasti visi normāli cilvēki justos atviegloti :D
Man stastija, ka cepumus nosperot var noskaidrot paroles, bet prakse neizmantoju, jo zinu vira telefona paroli ko dabuju nakti lurot par plecu, vins laikam domaja, ka es guleju, lidz ar to ieejot telefona varu noskaidrot visu parejo :D Kad mani uzkera, es atbildeju ka dabuju vina paroli ar hakera panemieniem, ja vien vins zinatu cik vienkarsa ir patiesiba. :D
Vai tiešām neviens nevar ieteikt kā uzlauzt to paroli vai kaut vai kādu hakeri ieteikt. Man ir ļoti svarīgi uzzināt ko viņš slēpj no manis!!! un attiecības negribas tā pārtraukt uz aizdomu pamata jo mums ir kopīgs bērniņš
Priekš kam tik daudz lieku kustību?
Pasaki, ka ar tevi ir sazinājusies meitene, ar kuru viņš rakstās draugos un tu visu zini, viņš izstāstīs pats.
Neaizmirsti sakravāt čemodānus! :D